Umiditatea din locuinta, inamic pentru sanatate

Sanatatea este unul dintre lucrurile cele mai de pret pe care nu le putem cumpara. Decat sa cheltuim bani si timp pentru a o repara, este mult mai intelept sa prevenim degradarea sanatatii. Niciun om nu se poate dezvolta sanatos intr-un mediu nociv.

O locuinta in care exista umiditate excesiva nu este un mediu tocmai sanatos pentru organismul uman. Conform unor studii, o familie obisnuita, prin activitatile casnice precum pregatirea meselor, folosirea camerei de baie, incalzirea casei etc, produce intr-o zi 12 litri de apa sub forma de vapori.

Umiditatea – cand este buna si cand este nociva
30 - 50%: acesta este intervalul de umiditate din locuinta care asigura un microclimat sanatos. Atunci cand umiditatea este sub pragul de 50%, virusurile gripale isi reduc drastic virulenta, scazand riscurile de infectii si viroze respiratorii.

60-100%: acesta este procentajul de umiditate care favorizeaza aparitia si dezvoltatea visurilor, bacteriilor, ciupercilor si parazitilor. Umiditatea in exces poate conduce la disconfort, senzatie de frig, alergii si mucegai, chiar astm.

Cum scapam de umiditatea excesiva
Nu putem impiedica producerea vaporilor, dar putem sa tinem sub control umiditatea cu ajutorul aparatului dezumidificator Ceresit AERO 360.

Ceresit AERO 360 are 4 beneficii foarte importante:
- previne si amelioreaza simptomele alergiilor si astmului;
- previne formarea mucegaiului si a mirosurilor neplacute;
- ajuta la mentinerea in stare buna a incaperii, in special a tapetului, vopselei, pardoselii, peretilor si obiectelor de mobilier;
- functioneaza pana la 3 luni, in incaperi cu suprafata de pana la 20 m2.

Acest aparat ofera o circulatie a aerului de 360 si o absorbtie ridicata a umiditatii din aer, neutralizand eficient si mirosurile neplacute. Functioneaza fara curent electric, doar pe baza unei tablete absorbante care, imediat dupa ce a fost pozitionata in aparat, absoarbe umiditatea din aer si o transforma in solutie salina. Pe masura ce absoarbe umiditatea, tableta se dizolva. Cand recipientul aparatului s-a umplut se arunca solutia salina, iar atunci cand tableta s-a consumat, aceasta trebuie inlocuita cu una noua.

Ceresit AERO 360 este aparatul care tine sub control atat umiditatea din locuinta, cat si dezvoltatea visurilor, bacteriilor, ciupercilor si parazitilor. Un dispozitiv important pentru cei care adopta un stil de viata sanatos. Dezumidificatorul Ceresit AERO 360o poate fi achizitionat inclusiv din cel mai mare magazin online din Romania.

ceresit