Cum sa tratezi eficient psoriazisul si sa ai o piele frumoasa si sanatoasa

Incadrat in categoria bolilor cronice autoimune, psoriazisul se manifesta de regula prin eruptii cutanate in anumite zone ale corpului. Scalpul, coatele si genunchii sunt, de regula, cele mai afectate portiuni in care pielea se ingroasa si devine uscata.

Uneori, aspectul acesteia este asemanat cu solzii, iar culorile variaza de la nuante rosiatice la argintiu sau alb. Unghiile pot fi si ele afectate de aceasta boala, acestea devenind galbene si denivelate. Inflamatia si pruritul sunt nelipsite din simptomele bolii, iar tratamentele si remediile sunt singurele care le pot calma sau estompa in mod vizibil.

Folosirea gamei complete de produse Grahams pentru piele este una dintre cele mai eficiente metode pentru tratamentul psoriazisului , deoarece acestea actioneaza astfel incat sa diminueze simptomele si sa reduca mancarimile, totodata conferind pielii un aspect sanatos.crema

Samponul Grahams Natural 250 ml
Atunci cand scalpul este afectat de psoriazis sau eczema, pruritul poate deveni de multe ori insuportabil. Sampoanele obisnuite pot agrava aceste simptome si usca si mai rau scalpul. De aceea, se recomanda folosirea unui sampon special destinat tratarii eczemei, asa cum este samponul Grahams Natural. Acesta reduce inflamatia superficiala, hidrateaza in profunzime scalpul si reduce mancarimile.

Sapunul Grahams Natural 100 gr
Pielea cu eczema are nevoie de o ingrijire speciala, pentru a nu se deshidrata si mai mult. Daca cele mai multe dintre sapunuri sunt destinate strict curatarii si au tendinta de a usca si mai mult pielea, sapunul Grahams Natural trateaza in timp ce curata si, folosit pe termen lung si in asociere cu alte produse destinate tratarii psoriazisului, poate elimina efectele sale neplacute precum pruritul si aspectul inestetic.

Gelul de dus Grahams Natural 250 ml
O alternativa a sapunului ce poate fi utilizata pentru curatarea zilnica a intregului corp este gelul de dus. In cazul persoanelor care sufera de psoriazis, acesta ar trebui sa fie unul special, care sa reduca inflamatia si mancarimile si sa hidrateze pielea in profunzime, asa cum este gelul de dus Grahams Natural pentru piele.

Crema Grahams Calendulis Plus 120 gr si Uleiul de Baie Grahams Natural 120 ml
Hidratarea intensa, cu uleiuri naturale, este primul tratament la care ar trebui sa va ganditi pentru a reduce inflamatiile cutanate si mancarimile pielii. Gama de produse Calendulis Plus respecta aceste lucruri si trateaza eficient eczema, actionand in profunzime pentru a reda aspectul sanatos al pielii.

Grahams Natural
Pentru comenzi si mai multe informatii despre tratamentul psoriazisului, accesati www.grahamspentrupiele.ro