Jamieson, suplimente de top pentru starea ta de bine!

Jamieson, lider de piata in Canada este acum prezent in Romania. Datorita inovatiei continue si a respectarii promisiunii de calitate, puritate si siguranta a produselor, Jamieson conduce detasat in categoria suplimentelor alimentare.

Fiind un pionier al industriei, Jamieson a introdus pe piata produse cu concentratii ridicate de principii active si a folosit intotdeauna doar materii prime de inalta calitate.

Fiecare produs Jamieson garanteaza o puritate absoluta in fiecare stadiu al productiei. 360 de pasi sunt efectuati pentru a asigura calitatea deplina si pentru a respecta Protocolul 360 Pure.

De ce sa alegi Conezima Q10 de la Jamieson ?

Coenzima Q10 este o molecua omnipresenta in organismul nostru. Aceasta fiind implicata in special in sistemul bioenergetic al organismului, furnizand energie tuturor celulelor din organism.

Celulele inimii solicita cea mai mare cantitate de Coenzima Q10, in scopul generarii volumului ridicat de energie necesar pentru ca inima sa continue sa pulseze, sustinand astfel si sanatatea cardiovasculara.

Fiind si un antioxidant puternic,Conezima Q 10 ajuta la reducerea radicalilor liberi din organism si incetineste procesul de imbatranire celulara.

Forma naturala echivalenta cu cea produsa in mod fiziologic de organism Conezima Q10 de la Jamieson confera o absorbtie superioara.
Jamieson, pentru sanatatea inimii tale!

jamieson