Bucura-te de un somn odihnitor cu Sedivitax!

Un somn regulat este util pentru a favoriza functionarea corecta a organismului si pentru o buna calitate a vietii. Organismul are nevoie de pauze si de odihna pentru a putea efectua activitati de recuperare si relaxare.

Atunci cand dormim bine, se imbunatateste si starea de spirit, ceea ce alimenteaza dorinta de viata. In plus, sunt favorizate relatiile sociale, prin echilibrarea nivelurilor de anxietate si iritabilitate. Chiar si performantele fizice, rezistenta la stres si la boli sunt imbunatatite printr-o buna calitate a somnului.

Realizata de Aboca, nr. 1 in Italia, gama Sedivitax amelioreaza considerabil simptomele cauzate de stres si favorizeaza un somn linistit si odihnitor pe timpul noptii, fara a crea dependenta si fara efecte secundare..

Datorita extractelor de Floarea-pasiunii, Valeriana, Mac californian si Roinita, formula Sedivitax din capsulele pentru adulti are o actiune dubla atat asupra calitatii somnului nocturn, cat si asupra starii de spirit din timpul zilei.

Prin eficacitatea demonstrata de studii clinice, Sedivitax reduce timpul mediu pentru a adormi si mareste numarul de ore de somn, iar in timpul zilei reduce somnolenta, anxietatea si imbunatateste concentrarea si capacitatile cognitive. Astfel, dormim linistiti, ne trezim odihniti si facem fata cu brio stresului din timpul zilei.

Formula Sedivitax pentru copii este adaptata necesitatilor celor mici, ajutand copilul sa doarma bine in mod delicat si natural. Extractele ecologice de Floarea-pasiunii si Roinita, recunoscute pentru proprietatile relaxante, se asociaza cu extractul din flori de Musetel pentru un efect sinergic emolient si calmant asupra sistemului digestiv.

Gama contine: capsule, picaturi, ceai pentru adulti si sirop pentru copii.
Produse disponibile in farmacii.

http://www.helpnet.ro/prospecte/S/sedivitax-capsule-aboca

somn