Mentinerea virilitatii cu Ayurveda

Din cele mai vechi timpuri omenirea a fost procupata de modalitati de a spori virilitatea si potenta sexuala. S-a ajuns pana la a atribui caracteristici afrodisiace aproape oricarui element din natura.

Chiar si in ziua de azi sunt specii in pragul extinctiei datorita unor presupuse efecte afrodisiace pe care ar putea-o avea un anume organ, ca spre exemplu cornul rinocerului sau testiculele tigrului bengalez.

Virilitatea presupune, pe de o parte capacitatea de a intretine un raport sexual satisfacator iar pe de alta parte de a procrea prin producerea lichidului seminal (sperma) de calitate si in cantitate suficienta.

Exista numeroase tulburari ale sistemului reproductiv masculin: infertilitate, pierderea libidoului si tulburari de dinamica sexuala masculina cum sunt impotenta si ejacularea precoce. Aceste tulburari sunt comune si tot mai des intalnite in societatea contemporana.

Cauzele disfunctiilor sexuale pot fi de natura medicala sau psihologica. Cele de natura medicala pot fi: tulburari hormonale, problemele sistemului vascular, cum ar fi ateroscleroza, hipertensiunea arteriala, boli ale prostatei, tulburari neurologice, alcoolism, diabet zaharat, etc.

Cauzele psihologice sunt de obicei stresul, surmenajul si anxietatea. Metodele conventionale ale medicinei moderne tind sa se concentreze asupra eliminarii simptomelor fara sa ia in considerare imaginea de ansamblu si a identifica radacinile problemelor.

Ayurveda ajuta la rezolvarea acestor probleme complexe si la ameliorarea acestora prin imbinarea utilizarii de plante ayurvedice cu schimbarea stilului de viata. Un aspect unic al acestei abordari este faptul ca Ayurveda nu are in vedere numai un remediu rapid pentru aceste probleme ci si gestionarea pe termen lung a acestor dezechilibre si eliminarea factorilor ce le-au generat.

Pentru mentinerea si redobandirea vigorii sexuale, STAR INTERNATIONAL MED va ofera un produs 100% natural, marca AYURMED, care se adreseaza in mod special barbatilor si anume POTENT POWER - Tonic si revitalizant pentru barbati.

POTENT POWER este un produs complex, alcatuit atat din plante cat si din minerale, combinate intr-o reteta unica. Plantele folosite sunt culese din zone nepoluate ale Himalayei. In ceea ce priveste substantele minerale folosite, acestea sunt preparate dupa metode ayurvedice traditionale, pentru ca efectul lor sa fie mult amplificat.

POTENT POWER fortifica aparatul sexual masculin, mentinandu-l intr-o stare optima de sanatate si imbunatatind performantele sexuale. De asemenea, mareste rezistenta la stres si elimina tensiunea emotionala.

POTENT POWER are un continut bogat de fitonutrienti cunoscuti pentru proprietatile lor privind mentinerea sanatatii si functiilor sexuale normale. Sustine metabolismul, echilibrul hormonal si sexual, circulatia sanguina, forta si masa musculara.

Combinatia de plante din POTENT POWER, este recunoscuta pentru efectele sale de sustinere a prostatei, sistemului urinar, libidoului, fertilitatii si performantelor sexuale masculine in conditii de stres si suprasolicitare intelectuala si fizica.

POTENT POWER amelioreaza afectiuni cum ar fi impotenta, ejacularea prematura sau nocturna involuntara si marirea prostatei.
Este un adaptogen care sustine structurile nervoase, sistemul imunitar, sistemul antioxidant endogen, crescand rezistenta organismului la conditiile de mediu si incetineste imbatranirea.

Dintre plantele din compozitia produsului POTENT POWER , recunoscute ca remedii naturale exceptionale, mentionam:
-Asparagus racemosus (Shatavari) - extractul din radacini echilibreaza sistemul hormonal in caz de debilitate sexuala si are proprietati afrodisiace datorita unui efect asemanator cu testosteronul. Fitoestrogenii din planta ajuta la reglarea nivelului hormonal dupa instalarea andropauzei;
-Myristica fragrans (Nucsoara) - afrodisiac, tonic, sutine functiile sexuale;

-Tribulus terrestris (Coltii-babei) - regleaza productia de testosteron, functiile sexuale si reduce problemele din andropauza. Creste rezistenta fizica si psihica a organismului, este afrodisiac, actioneaza direct asupra hipofizei determinand cresterea sintezei si eliberarii hormonilor gonadotropi. La barbati creste sinteza de testosteron, spermatogeneza si mobilitatea spermatozoizilor. Protector cardiac si coronarian, sustine circulatia sanguina si scade tensiunea arteriala. Reduce lipidele serice prin cresterea metabolizarii lor si eliberarea de energie.

-Chlorophytum arundinaceum (safed musli) - este o sursa bogata de fitonutrienti care sustin sistemul muscular (creste masa musculara). Este tonic, creste volumul si continutul spermei si intensifica dorinta sexuala .

-Withania somnifera (Ginseng indian) - este adaptogen, contribuie la tonifierea generala si la obtinerea de performante fizice si mentale normale in conditii de stres si oboseala. Este neuroprotector, fortifica structurile nervoase, imbunatateste concentrarea si memoria. Sustine sistemul imunitar si sistemul antioxidant endogen, creste rezistenta, ajuta la adaptarea organismului la conditiile de mediu si incetineste imbatranirea. Sustine functia cardiaca prin cresterea fortei de contractie si mentinerea tensiunii arteriale in limite normale.