Dependentule de cofeina, ce faci atunci cand nu poti scapa din ghearele cafelei?

Cafeaua este insotitorul nelipsit al programului tau de zi cu zi. Te intrebi daca bei prea multa, pentru ca ai impresia ca nu iti ajung doua cani.

Vrei un stil de viata sanatos dar, iti ofera concentrarea si energia de care ai nevoie. Intr-adevar! insa, bauta in exces nu face bine.

Cafeaua este buna atat timp cat nu se exagereaza consumul acesteia, iar doctorul, in multe cazuri, il interzice.

Te-ai ingrijorat ca nu vei putea trece usor peste aceasta dependenta, pentru ca iti place cafeaua. Dar cafeluta de cereale si cicoare ce are?

Pai are, pentru ca aduce multe beneficii, datorita ingredientelor pe care le contine.

Cerealele contin proteine, fibre, vitamine, antioxidanti si minerale. Cicoarea te scapa de efectul yo-yo, de colesterolul negativ marit, reduce trigliceridele marite, stimuleaza secretia de insulina, usureaza digestia, inhiba dezvoltarea Candidei Albicans, constipatie, ulcer gastric, ficat, bila...toate se pot trata si cu ajutorul consumului de cicoare, sprijinit de beneficiile cerealelor.

Si, pe deasupra, atat adultii cat si copiii pot bea cafeluta de cereale si cicoare, in orice moment al zilei. Ingredientele continute sunt orz, cicoare, secara, fara aditivi sau conservanti.

Adaugati apa fierbinte, cam 200 de ml, dar nu clocotita peste una-doua lingurite de cafeluta de cereale. Puteti adauga zahar, lapte, ceai, frisca sau condimente: scortisoara, ghimbir, cardamom. Cafeaua se poate consuma si rece sau sub forma de frappe, cu inghetata si frisca.

Valori nutritionale pentru 100 de grame:

- valoare energetica: 1494kj (353 kcal)

- proteine: 4g

- carbohidrati: 77g

- lipide: 0.2g

Ia o doza si devino mai sanatos, mai putin dependent.
http://cumparamedicamente.ro/collections/alimente-speciale/products/48208

Mai multe produse de la Solaris, gasiti aici:
http://cumparamedicamente.ro/collections/all/producator_solarium

cafea