Grahams Natural – alternativa naturala pentru psoriazis si eczema

In randurile care urmeaza am compilat o lista cu cele mai frecvente intrebari primite de la clientii nostri. Daca intrebarea dumneavoastra nu se regaseste aici nu ezitati sa ne contactati iar farmacistul nostru va raspunde in cel mai scurt timp solicitarii primite.

Este crema Grahams Calendulis Plus sigura pentru copiii cu psoriazis sau eczema?

Da, toate produsele Grahams sunt naturale si pot fi aplicate si la copiii care au psoriazis sau eczema. Totusi, noi propunem sa testati inainte orice produs pe o suprafata mica de piele, deoarece la varste fragede, nu se stie ce alergii poate avea un copil.

Plasati o cantitate mica de produs pe interiorul incheieturii mainii. Orice reactie alergica ar putea sa apara aceasta va avea loc de obicei in primele 24 de ore de la aplicare, caz in care intrerupeti folosirea produsului.

Pot folosi crema Grahams Calendulis Plus in timpul sarcinii?

Da, intreaga gama de produse sunt considerate a fi sigure pentru folosirea pe timpul sarcinii. Totusi, pentru siguranta si confortul dumneavoastra va recomandam sa consultati medicul sau farmacistul, mai ales daca credeti ca ati putea avea alergie la unul din ingredientele produselor.

Ce recomandati pentru psoriazis, eczema sau piele uscata?

Exista mai multe tipuri diferite de psoriazis si eczeme, si, desigur, toata lumea este diferita, dar de-a lungul anilor s-a observat ca cei care au folosit Crema Grahams Calendulis Plus impreuna cu Uleiul de Baie Grahams Natural au avut rezultate mai bune.

Pentru a beneficia la maxim de toate cele 6 tipuri de ulei in tratamentul psoriazisului ( ulei de masline, ulei din sambure de caise, ulei de Emu, vitamina E uleioasa, ulei de migdale si ulei de Manuka ) continute de Uleiul de Baie Grahams Natural va recomandam sa aplicati cateva picaturi pe zona de piele afectata dupa care masati 10 – 15 minute. Clatirea nu este necesara.

Crema Grahams Calendulis Plus previne recidiva si frecventa puseurilor, stimuleaza sistemul imunitar al pielii, restabileste elasticitatea pielii si ajuta la reconstruirea barierii cutanate.

Toate produsele Grahams Natural sunt naturale si nu contin corticosteroizi. Crema Grahams Natural Calendulis Plus asociata cu Uleiul de Baie Grahams Natural contribuie la reducerea simptomelor in psoriazis prin diminuarea procesului de supraproducere celulara: eruptii cutanate, eczeme, cruste descuamate si prurit.

In acelasi timp, obtineti o hidratare corespunzatoare profitand de beneficiile vindecatoare ale propolisului, uleiul de Emu si mierea Manuka.

Uleiul de Emu este un anti-inflamator natural, care datorita compozitiei sale, proprietatilor bacteriostatice, hipoalergenice si non comedogenice furnizeaza pielii elemente nutritive si o hidrateaza, reducand iritatia.

Uleiul de Emu este binecunoscut pentru capacitatea lui de a penetra toate cele cinci straturi epidermice ale pielii, datorita prezentei in compozitia sa a acidului oleic, oferind pielii substante nutritive cum ar fi acizii grasi esentiali Omega – 3 si Omega – 6.

Mierea Manuka, ingredient principal in crema Grahams Calendulis Plus este o miere monoflora, unica in lume, este preparata din arborele de Manuka intalnit doar in insulele salbatice din Noua Zeelanda, ferit de poluare.

shampooCrema Grahams Calendulis Plus este o crema naturala, fara corticosteroizi care calmeaza simptomele asociate cu psoriazis sau eczema si actioneaza in mod activ la prevenirea altor eruptii.

Spre deosebire de alti emolienti, care nu fac altceva decat sa hidrateze pielea, Grahams Calendulis Plus actioneaza in mod activ la normalizarea procesului de supraproductie a celulelor pielii si reface bariera naturala de protectie a dermei.

Fiecare gram contine:
Extract de galbenele 1:2 40 microL
Extract de Centella asiatica 1:2 40 microL
Extract de propolis 1:5 20 microL
Miere Manuka, Ulei de Emu,
Phenoxyethanol 10 mg

Sampon Grahams Natural 250 ml

Un amestec unic de plante si ingrediente organice. Nu contine lauril sulfat de sodiu (sodium lauryl sulphate ), propilen glicol ( propylene glycol ), petrochimice sau uleiuri minerale.

Calmeaza scalpul uscat, reduce senzatia de mancarime si previne aparitia matrtii.

Utilizare: aplicati pe parul umed, masati scalpul prin miscari circulare apoi clatiti cu apa din abundenta. Daca este necesar, repetati de doua ori procedeul.

Pentru comenzi si mai multe informatii va rugam accesati http://www.grahamspentrupiele.ro