Afla cum poti trata depresia, anxietatea si panica in cateva sedinte, de acasa

Putini oameni stiu ca peste 80% dintre adulti sufera cel putin o data in viata de anxietate, atacuri de panica sau depresie.

Cine nu a avut macar o zi sau o perioada mai lunga stari continue de teama sau panica, tristete prelungita, lipsa de incredere in sine, sentimente de durere sufleteasca si de disperare, care apar in momentul unui esec, al unei afectiuni fizice, al unei despartiri sau al pierderii unei persoane dragi?

Toate aceste suferinte pot fi depasite cu ajutorul psihoterapiei sau cu ajutorul unor sesiuni de dezvoltare personala.

Am cunoscut multi oameni care, dupa multe incercari, au ajuns sa creada ca nu isi vor mai gasi niciodata echilibrul, ca restul vietii lor va fi plin de suferinta si ca nu mai au nici o sansa sa se bucure de ce este bun si frumos in viata lor. Multi dintre ei au apelat la medicatie, la terapie si la alte forme de tratament, insa fara succes. Cateodata chiar s-au simtit mult mai rau.

Psihoterapia cognitiv-comportamentala este fundamentata in totalitate prin cercetari si studii stiintifice, astfel incat, pe langa increderea si sprijinul pe care psihoterapeutul le ofera celui in suferinta, mai exista si demersuri structurate si foarte eficiente de vindecare a depresiei, anxietatii, panicii, timiditatii, insomniei, starilor de nervozitate si furie, problemelor specifice adolescentei, problemelor de comunicare si dependentelor.

Terapia cognitiv-comportamentala este prima forma de terapie care a fost validata si in mediul online, astfel incat, cu ajutorul internetului, sedintelor pe Skype ce dureaza 50 de minute si a programelor special concepute, fiecare om poate sa isi inteleaga emotiile si sa inceapa sa si le controleze din ce in ce mai bine.

Cei peste 10 ani de experienta in terapia cognitiv-comportamentala, impreuna cu experienta intregii mele echipe de psihoterapeuti, au fost concentrati intr-un program online de psihoterapie si dezvoltare personala, unde te invit sa te inregistrezi si sa parcurgi primele 3 sedinte-lectii in mod gratuit.

Vei avea ocazia sa descrii ceea ce te preocupa si te supara, vei putea sa intri in legatura cu un psiholog din echipa noastra, vei intelege legatura dintre gandurile tale si emotiile pe care le simti, vei afla explicatia completa a functionarii unui atac de panica in mintea si in corpul omului si, in final, vei intelege cum te putem ajuta sa scapi de suferinta care te chinuie si sa poti controla de acum inainte cum te simti in viata ta.

Programul Gandeste Sanatos are peste 8300 de oameni care au beneficiat de cunostintele psihologice validate stiintific, insa, la fel de important, de profesionalismul, caldura si sprijinul fiecarui psiholog dedicat acestei profesii nobile.

Daca nu ai acces usor la un psihoterapeut, daca ai nevoie de discretie garantata, daca faci parte din diaspora romana sau daca vrei sa economisesti timp, inregistreaza-te acum, parcurge primele 3 sedinte-lectii gratuite si fa primul pas inspre o viata cu mai multa liniste, bucurie si frumusete.

Psihoterapeut Gabriel Dinu
www.gandestesanatos.ro

psiho