Secretul sanatatii dintilor si al oaselor - Beneosmin

Desi nu ne place analogia, organismul uman este asemenea unui automobil. Cand cantitatea de combustibil este scazuta, masina are dificultati la pornire. Cand nivelul de ulei scade sau daca nivelul de antigel este si el la minim, motorul nu mai functioneaza in mod corespunzator.

Cam aceeasi incetinere de procese se intampla si in corpul nostru, atunci cand vitaminele si mineralele sunt consumate sau nivelul lor nu mai raspunde nevoilor organismului.

Primul semnal ca organismul nostru are un deficit de vitamine si minerale esentiale: oboseala. Daca acest semnal este ignorat, pot aparea diverse complicatii si dificultati de functionare proprie a organelor noastre.

Formula Beneosmin Plus asigura necesarul zilnic de calciu, magneziu, zinc, vitamina C sivitamina D3, la care se adauga vitamina K2 naturala/ MK7, Bor, formula fiind echilibrata si eficienta pentru mentinerea sanatatii oaselor si a dintilor, functionarea normala a sistemului cardiovascular, muscular si nervos.

Beneosmin Plus este usor de administrat, foarte biodisponibil pentru organism (forme usor asimilabile), avand un gust placut de lamaie si lime si indulcitor natural-extract din frunze de Stevia rebaudiana cu 85% total steviolglicozide.

Poate fi administrat si pentru copii, la doar 1-2 stickuri/zi putand fi asigurate dozele necesare de calciu, vitamina D3, magneziu si zinc, atat de utile acestora in perioada cea mai importanta de crestere, formare a oaselor si a dintilor.

Aportul adecvat de calciu in perioada copilariei si adolescentei poate preveni problemele osoase de la maturitate/batranete, cand masa osoasa se reduce si creste riscul de invaliditate rezultat in urma fragilizarii oaselor.

De asemenea, este util pentru mentinerea unui nivel normal de calciu la varsta adulta si la persoanele in varsta. Unele persoane nu pot metaboliza lactoza (glucida care se gaseste in lapte si derivate) de aceea, acestia nu pot sa-si asigure doza zilnica necesara de calciu, iar alternativa este administrarea de suplimente cu acest mineral.

Calciul contribuie de asemenea, la coagularea normala a sangelui, la metabolismul energetic normal, la o neurotransmisie normala si la functionarea optima a enzimelor digestive. Vitamina D contribuie la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange si la absorbtia/utilizarea normala a calciului si fosforului.

Calciul este unul dintre elementele esentiale bunei functionari a organismului. Acesta mentine oasele puternice si dintii sanatosi, si reduce riscul aparitiei fracturilor sau a pierderii osoase.

Lipsa calciului poate avea probleme grave asupra sistemului osos si nervos al organismului. Simptomele sunt insomnia, irascibilitatea efectiva, dese atacuri de panica, depresia.

Daca in urma analizelor de rutina, rezultatele v-au aratat un nivelscazut de calciu in organism, nu este cazul sa va panicati, dar in niciun caz nu trebuie sa ignorati acest semnal, care poate duce catre reale complicatii in buna functionare a organismului dumneavoatra.

Peste 99% din totalul cantitatii de calciu din corpul uman se afla in oase si in dinti, unde are rolul de a sustine structura acestora. Restul, de 1%, este prezent in sange, muschi si fluidele intercelulare.

Borul este un mineral care se regaseste in alimente si in mediul inconjurator si, conform cercetarilor in domeniu, este considerat a fi un element esential si pentru oameni.

Pana in prezent s-a descoperit ca borul afecteaza metabolismul unor minerale ca magneziul, calciul si fosforul, creste nivelul de estrogen, impiedica formarea cheagurilor de sange, creste nivelul de testosteron si distruge microorganismele ce produc infectii la nivelul vaginului. Activitatea borului influenteaza si compozitia chimica a sangelui, scheletului si a creierului.

Vitaminele K reprezinta un grup de vitamine liposolubile esentiale pentru organism, contribuind la coagularea normala a sangelui si la mentinerea sanatatii sistemului osos. Vitamina K2 naturala / MK7 este esentiala pentru mentinerea unei structure osoase puternice datorita faptului ca activeaza o protein numita osteocalcin, importanta pentru utilizarea calciului in construirea unei matrice osoase sanatoase.

Vitamina D contribuie la mentinerea concentratiilor normale de calciu insangesi la absorbtia/utilizarea normala a calciului si fosforului.

beneosim

Laboratoarele Remedia au conceput formula ideala de Calciu, Bor si D, la care se adauga vitamina K2 naturala/ MK7 si vitamina C in noile produse: BENEOSMIN si BENEOSMIN Plus.

Acest supliment 100% natural reprezinta o formula echilibrata ce contine nutrienti esentiali pentru mentinerea sanatatii oaselor si a dintilor, dar care contribuie si la functonarea normala a sistemului cardiovascular, muscular si nervos.

Beneosmin si Beneosmin Plus se gasescatat sub forma de pulbere (https://www.laboratoareleremedia.ro/product/beneosmin-20-stickuri/), in pachet de 20 stick-uri, dar si sub forma de 30 comprimate (https://www.laboratoareleremedia.ro/product/beneosmin-3-blistere-x-10comprimate/), recomandate atat adultilor, cat si copiilor cu varsta de peste 9 ani. Producator: LaboratoareleRemedia