Tratament eficient pentru cresterea parului: finalul testarii

Ceea ce functioneaza pentru barbati poate functiona la fel de bine si pentru femei. Te poti aranja, pieptana, da cu spray, cu spuma si cu gel dupa bunul plac. Dar cand peria incepe sa retina aproape la fel de mult par cat ai si in cap, toate produsele de stilat din lume nu sunt bune de nimic.

Problema, daca nu ti-ai dat inca seama, este caderea parului: si astazi, femeile au aproape acelasi risc ca si barbatii.

Vestea cea buna este ca noi alternative de tratament pot face o diferenta majora. In timp ce primul pas este intotdeauna diagnosticarea cauzei caderii parului tau de catre un specialist (un dermatolog este cel mai bun punct de plecare). Odata ce aceasta cauza este determinata, exista o diversitate de medicamente si tratamente ce pot ajuta.

De ce Dercos Neogenic

Dercos Neogenic este cel mai nou tratament pentru cresterea parului creat de Laboratoarele Vichy pentru femeile si barbatii care se confrunta o lipsa de densitate a parului (par rar), scalp vizibil.

Stresul, carentele nutritionale, dereglarile hormonale sau predispozitia genetica sunt posibile cauze ale degenerarii firelor capilare.Formula contine Stemoxidina, o molecula care asista functionarea celulelor stem care stau la baza genezei firelor de par.

Actiunea acestora face ca foliculii intrati in stare latenta sa devina functionali. Prin urmare, tratamentul ajuta la cresterea in densitate a parului si la intarirea firelor capilare.

Testat sub control dermatologic pe 101 subiecti, tratamentul Dercos Neogenic este hipoalergenic, potrivit pentru scalpul sensibil, nu contine parabeni, nu ingrasa parul si se foloseste zilnic, cu un aplicator special, timp de 90 de zile.

Tratamentul promite cresterea a 1700 de fire de par noi dupa 3 luni de actiune intensa.

Testat clinic sub control dermatologic pe 101 subiecti, tratamentul Dercos Neogenic este hipoalergenic, potrivit pentru scalpul sensibil, nu contine parabeni, nu ingrasa parul si se foloseste zilnic, cu un aplicator special, timp de 90 de zile.

Tratamentul promite cresterea a 1700 de fire de par noi dupa 3 luni de actiune intensa.

Rezultatele tratamentului cu Dercos Neogenic dupa 90 de zile

Tratamentul Dercos Neogenic a fost testat de un utilizator Sfatulmedicului.ro, care a acceptat sa isi impartaseasca rezultatele obtinute prin folosirea celui mai nou tratament pentru caderea parului de la Vichy.

Inca de la jumatatea tratamentului, au inceput sa se observe diferente notabile la nivelul firelor de par, comparativ cu aspectul lor anterior. Firele capilare au devenit mai groase si mai sanatoase, cresterea lor fiind accelerata.

La finalul tratamentului, utilizatorul ne-a impartasit ca desi nu a fost tocmai usor pentru un barbat sa aplice zilnic dozele de Neogenic dar a avut vointa si a dus tratamentul pana la capat.

Utilizatorul marturiseste ca tratamentul a functionat in cazul sau, chiar daca nu la nivelul rezultatelor pe care dorea sa le obtina. Desi se astepta la o densitate a parului mai mare, este multumit ca firul de par este mai sanatos si mai puternic.

tratament par