NeoBianacid - Un nou mod de tratare a aciditatii si refluxului gastroesofagian

Arsurile, durerea si senzatia de aciditate sunt simptome foarte frecvente. Circa 1 din 3 adulti au cel putin un episod de arsuri stomacale si reflux gastroesofagian pe durata vietii, in timp ce pana la 10% dintre persoane se confrunta cu aceasta problema in mod constant.

Atunci cand sunt extrem de intense, arsurile stomacale iti creeaza o stare de disconfort profund, iti strica buna dispozitie si uneori le poti confunda cu durerea de inima. Chiar daca in cazul majoritatii persoanelor nu au consecinte grave, arsurile stomacale influenteaza starea generala de sanatate si calitatea vietii.

Care sunt cauzele aparitiei arsurilor stomacale?

In general, arsurile stomacale sunt provocate de mesele prea grase sau copioase. Pentru a digera bine alimentele, stomacul trebuie sa secrete mai mult acid gastric, mesele copioase ingreunand functionarea normala a acestuia.

In acest caz in stomac exista o aciditate ridicata si aceasta agreseaza mucoasa. In plus, daca sfincterul esofagului nu se inchide la momentul potrivit, secretiile acide pot urca de-a lungul esofagului si pot ajunge chiar pana in cavitatea bucala. In acest caz, se poate vorbi de refluxul gastro-esofagian.

Care este solutia?

NeoBianacid Aciditate si Reflux este un dispozitiv medical 100% natural de la Aboca care sporeste protectia stomacului si a esofagului, calmand rapid arsurile, durerea si senzatia de aciditate.

NeoBianacid Aciditate si Reflux poate fi util si in preventie, in perioade de stres, schimbari de anotimp, alimentatie, stil de viata nesanatos sau administrare de medicamente care pot afecta mucoasa gastrica.

Datorita formulei pe baza de Poliprotect, un complex molecular vegetal din polizaharide si minerale, NeoBianacid formeaza o pelicula protectoare la nivelul mucoasei gastrice, care, in afara de rolul sau de bariera, creeaza un micromediu care mentine integritatea si functionalitatea acesteia. De aceea, NeoBianacid este ideal pentru a trata problemele legate de aciditate precum refluxul, gastrita sau digestia dificila.

Modul unic de aciune al produsului face ca NeoBianacid Aciditate si Reflux sa poata fi utilizat in asociere cu tratamente farmacologice sau in perioadele de intrerupere a tratamentului prescris, nemodificand cantitatea de acid produsa de stomac. in plus, absenta efectului de REBOUND dupa administrare reprezinta un alt beneficiu major al acestui produs

Datorita aciunii specifice si a formulei BIO noninvazive, NeoBianacid Aciditate si Reflux poate fi administrat inclusiv femeilor insarcinate sau care alapteaza si copiilor de la varsta de 6 ani.

NeoBianacid este disponibil in doua formate: 15 comprimate – format practic pentru buzunar – si 45 comprimate – format convenabil din punct de vedere al pretului.

Pentru mai multe detalii, vezi aici http://www.aboca.com/ro/produsele/neobianacid-aciditate-si-reflux-0