Acizii Grasi Nesaturati Omega 3. Ce sunt si de ce ai nevoie de ei?

Omega 3 – un leac pentru cancer?

Acizii grasi Omega 3 fac parte din grupul acizilor grasi nesaturati si deoarece ei nu se regasesc in organismal nostru, ii putem obtine in principal din alimentatie.

Au fost descoperiti in anii ’50 de catre Dr. Johanna Budwig, biochimist de origine germana, experta in uleiuri si grasimi.

Ea a identificat procedeul prin care concentratia acestora poate fi detectata in sange si rolul lor indispensabil in oxigenarea celulara.

Din cercetarile intreprinse de Dr. Otto Warburg cu 20 de ani inaintea descoperirii acizilor grasi nesaturati, se cunostea doar faptul ca oxigenarea celulara defectuoasa transforma celulele normale in celule canceroase.

Pornind de la aceste informatii, geniala biochimista a inceput sa trateze bolnavii de cancer cu o dieta bogata in acizi grasi Omega 3, obtinand o rata de vindecare de 90 %, un procent nemaiintalnit prin utilizarea altor metode.

Rezultatele ei nu au fost recunoscute de comunitatea medicala din cauza intereselor companiilor producatoare de grasimi procesate hidrogenate, grasimi care au asupra organismului uman exact efectul opus fata de acizii grasi Omega 3, ele fiind extrem de nocive pentru procesul respirator al celulelor.

Doamna doctor Budwig recomanda in tratamentele prescrise de ea imbogatirea dietei cu acizi grasi Omega 3 din uleiuri de seminte, pentru ca acestea au incarcatura energetica a soarelui, astru a carui lumina era de asemenea folosit ca adjuvant in tratarea cancerului de distinsa biochimista.

Uleiul din seminte de canepa – un campion al acizilor grasi nesaturati

Cel mai echilibrat si sanatos ulei din seminte cu continut ridicat de acizi grasi esentiali, este uleiul din seminte de canepa. Acesta are raportul optim de 3:1 dintre acizii grasi Omega 3 si Omega 6.

Folosit in alimentatie si in produsele de ingrijire corporala, se absoarbe in fluxul sanguin impreuna cu acizii grasi Omega 3 si ajunge sa oxigeneze fiecare celula. Sanatatea celulelor inseamna sanatatea intregului organism.

Pe langa efectul de protectie impotriva cancerului si de vindecare a lui odata instalat, acizii grasi Omega 3 din uleiul de canepa previn si trateaza in mod natural bolile cardiovasculare, sustin functionarea normala a sistemului nervos, mentin la cote inalte apararea organismului oferita de sistemul imunitar, echilibreaza concentratiile de hormoni, au efecte antiinflamatoare, antibacteriene, antivirale si antimicotice, hidrateaza si regenereaza pielea si grabesc vindecarea ranilor cutanate de orice fel.

HempSex aduce acizii grasi Omega 3 in dormitorul tau

hempsex

Datorita proprietatilor de hidratare, regenerare si vindecare, extrem de benefice pentru piele, uleiul din seminte de canepa si tot ceea ce inseamna extractul din aceste seminte au fost alese ca ingrediente principale ale gamei de produse naturale de ingrijire intima HempSex.

Aceasta gama de produse contine:

- gelul de spalare intima , care este conceput pentru curatarea zilnica a zonei intime si pentru pregatirea acesteia inainte de aplicarea lubrifiantilor si a cremei intime;

- uleiul lubrifiant, care este un produs dedicat cuplurilor care nu folosesc prezervativ sau doresc sa conceapa un copil, uleiul de canepa fiind un produs sigur pentru sperma si pentru viitorul copil. Acizii grasi Omega 3 sunt foarte bine si foarte usor absorbiti in zona intima a femeii, ajutand la dezvoltarea sistemului nervos si a retinei viitorului copil;

- gelul lubrifiant cu extract din seminte de canepa, care a fost creat special pentru sexul cu prezervativ;

- crema intima regeneratoare, care se foloseste dupa contactul sexual, avand capacitatea de a vindeca pana si cele mai mici leziuni ale pielii din zona vaginala sau anala rezultate in urma actului sexual sau ale epilatului.

Toate produsele HempSex sunt 100% naturale, fara conservanti, ambalate in sticlute elegante de culoare violet pentru protejarea proprietatilor si eficacitatii ingredientelor naturale. De aceea, va recomandam sa le incercati!

Autor: Liliana Pelici