Ce afectiuni poate trata Mierea de Manuka

Dovezile utilizarii mierii in scopul tratarii anumitor boli dateaza de mii de ani si provin din cele mai de vaza culturi antice, de la Summer si Egipt, pana la Imperiul Roman si civilizatia greaca.

Daca Hipocrate utiliza mierea in combinatie cu anumite ierburi pentru tratarea diverselor boli si a ranilor, Cleopatra se folosea de proprietatile mierii pentru a-si mentine aspectul tanar al pielii si al tenului deopotriva.

Mierea de Manuka este putin diferita de toate celelalte tipuri de miere din mai multe motive. In primul rand, ea este produsa numai in Noua Zeelanda si Australia deoarece doar in aceste doua locuri din lume poate fi gasit arborele de Manuka.

Pe langa asta, mierea de Manuka este si cel mai puternic antibiotic natural cunoscut pana in prezent si despre care studiile recente au confirmat faptul ca impiedica afectarea tesuturilor de catre microbi impiedicandu-i pe acestia sa provoace infectii acute in organism.

Pe site-ul Plantum.ro pot fi gasite printre altele, mai multe tipuri de produse bazate pe miere de Manuka si care apartin firmei producatoare Wedderspoon, recunoscuta pentru produsele de calitate superioara din miere de Manuka naturala 100% RAW (nepasteurizata si netratata termic).

In cazul acestor produse, nivelul activ din miere este obtinut exclusiv pe cale naturala si nu contine organisme modificate genetic. Pana si stupurile albinelor care produc aceasta miere sunt construite din materiale care nu dauneaza mediului, iar acest lucru poate fi verificat prin faptul ca fiecare borcan este inregistrat pentru a putea fi detectata istoria lui incepand de la furnizor pana la apicultor.

Dintre afectiunile pe care le poate trata mierea de Manuka putem sa enumeram urmatoarele:

Produsele din miere de Manuka sunt recomandate atat pentru consum preventiv, cat si pentru a trata aceste afectiuni. Dintre acestea, produsele indicate sunt cele 100% RAW deoarece, fiind nepasteurizate, isi pastreaza perfect caracteristicile naturale.

Pentru ca in natura, cantitatea de solutie antiseptica continuta de mierea de manuka este de 16% maxim, va recomandam Mierea de Manuka RAW Activa 16+.

La nivelul Romaniei, Plantum.ro este singurul magazin online care comercializeaza acest produs. Tot acolo puteti gasi si Miere de Manuka Activa RAW 16+ DZ 5G, care este direct ambalata in doza zilnica necesara, foarte usor de transportat, perfecta atat pentru adultii care calatoresc, cat si pentru copiii care o pot lua cu ei la scoala sau la gradinita fara sa se murdareasca.