Tratamente si metode de preventie pentru bolile agravate de frig

Cu totii suntem de acord ca frigul nu este tocmai cel mai bun prieten al sanatatii. Iata ce ravagii pot face temperaturile scazute in organismul nostru, si cum putem sa prevenim si sa tratam aceste neplaceri.

Infectii urinare

Desi infectia urinara este o afectiune provocata de diferiti agenti patogeni, incidenta cazurilor creste atunci cand afara este foarte frig. Nu intamplator se spune in popor ca infectia urinara inseamna ca “te-a tras frigul de la picioare”.

Pentru a ne feri de astfel de infectii, este bine sa consumam alimente bogate in vitamina C, sa ne hidratam bine (chiar daca iarna nu simtim atat de des nevoia de a bea apa), sa nu petrecem mult timp in frig si umezeala, sa evitam lenjeria de tip tanga si baile cu spuma si produse intime pe baza de alcool.

Pentru preventia afecitunilor urinare, dar si pentru tratament, recomandam SuperCranberry- Merisor-canadian, un supliment 100% natural si vegetal superconcentrat (40:1), fiecare capsula corespunzand.

Fiecare capsula continand extract de 40:1 – ceea ce corespunde cu 40 de capsule ( cate 500 mg/capsula) de merisor canadian, extract 1:1. Eficacitatea acestui supliment este dovedita si de concentratia mare de proantocianidine (PAC)- minim 125 mg, substanta care are capacitatea de a preveni lipirea bacteriilor de peretii vezicii. Astfel, in loc sa se lipeasca si sa cauzeze o infectie, bacteriile sunt eliminate prin urina.

Degeraturile

Degeraturile sunt mici leziuni ale tesuturilor, provocate de frig, in urma unor perioade de expunere indelungata la temperaturi scazute.Cel mai des afectate sunt extremitatile: zona fetei, urechile, incheieturile, mainile, picioarele.

Exista mai multe tipuri de degeraturi, insa daca suferiti adesea de sindromul mainilor si picioarelor reci (in ciuda tuturor masurilor luate: imbracaminte adecvata, consumul de lichide calde, masaj etc) se poate sa fie vorba de o circulatie proasta a sangelui si atunci recomandam Coenzima Q10 Dual, un supliment 100% natural, cu o formula dubla de actiune, ce contine atat moleculele clasice de coenzima Q10 de la Kaneka, lider mondial in domeniu,cat si microparticule de Q10, ce asigura o absorbtie rapida, ajutand atat la intarirea sistemului imunitar, cat si la protectia pielii, stimuland circulatia periferica. Este singura Coenzima Q10 din Romania care contine microparticule, pentru absorbtie rapida si optima.

Reumatismul

Vremea rece intensifica durerile articulare. Puteti evita acest lucru protejandu-va zonele dureroase cu haine calduroase, consumand alimente cu proprietati anti-inflamatorii (spre exemplu: ghimbirul, uleiul de masline). Daca durerile totusi apar apelati la un tratament special pentru dureri reumatice.

Recomandarea noastra este Celadrin Extract Forte, un preparat 100% natural, care se bazeaza pe o formula inovatoare de acizi grasi esterificati, singurul produs recomandat si de Federatia Internationala de Medicina Sportiva (FIMS).


Celadrin Extract Forte contribuie prompt si eficient la reducerea disconfortului de la nivelul articulatiilor, coloanei vertebrale si al muschilor, si la formarea lichidului sinovial (articular), ajutand astfel la lubrifierea articulatiilor.

Afectiuni cardiace

Vasele de sange se contracta de la frig astfel ca sangele nu mai circula asa cum trebuie in tot corpul, fapt ce poate duce la complicatii grave. Nu intamplator, incidenta cea mai mare de probleme cardio-vasculare este iarna. Pe cat posibil evitati sa iesiti in frig sau sa faceti exercitii fizice prea grele, ce va pot ingreuna respiratia sau ce va pot mari ritmul cardiac.

Din nou, indicata este suplimentarea cu o coenzima Q10 de calitate, cum este si coenzima Q10 Dual, fiind un foarte bun tonic cardiac, ce ajuta la combaterea dereglarilor cardiovasculare. Coenzima Q10 Dual ofera energie pentru functionarea ritmica a muschiului inimii, creste rezistenta la efort, reducand frecventa si intensitatea problemelor cardiace. Coenzima Q10 Dual este singura formula cu microparticule pentru absorbtie rapida, din Romania.

Bucura-te de iarna, bucura-te de sanatate!