Sedentarismul si sanatatea cu Ayurveda

Din pacate, in actuala generatie, o multime de oameni adopta un stil de viata sedentar.

Ei petrec ore fara sfarsit la televizor, lucrand la calculator sau muncind in spatele unui birou pentru multe ore pe zi, fara sa faca, practic, nici un efort fizic.

Toate astea reprezinta sedentarism deci o predispozitie spre diferite afectiuni. Ca urmare, ei sunt diagnosticati cu obezitate, boli cronice, afectiuni cardiovasculare si musculo-scheletice, toate legate de lipsa unui exercitiu fizic regulat.

Dar, uneori, sportul si miscarea, in general, pare sa ramana o prioritate scazuta pentru cei mai multi oameni. Despre toate aceste boli, oamenii sunt interesati, merg la consultatii si se trateaza medicamentos fara sa schimbe , insa, nimic din stilul lor de viata si refuzand sa accepte ca aceste afectiuni au la baza obezitatea. in jurul lumii, boala stilului de viata afecteaza femei si barbati aproape in mod egal. Copiii sunt cei mai expusi riscului.

Ayurveda ajuta oamenii sa se simta mai bine oferindu-le tratamente eficiente, naturale, fara efecte adverse neplacute. Persoanele cu probleme de obezitate, care a generat complicatii cardiovasculare, diabet, artrita si alte afectiuni beneficiaza, prin Ayurveda, de remedii naturale ce au la baza plante ayurvedice.

Ayurveda este un sistem traditional Indian, de tratare a bolilor, care este practicat de mai mult de 5000 de ani. Ayurveda este un cuvant sanscrit care literal se traduce prin "stiinta vietii" sau "practici de abordare pentru o viata de lunga durataā€¯. Ayurveda ajuta la corectarea bolilor induse de dezechilibru intr-o perioada relativ scurta de timp si prevede principii ayurvedice pentru viata de zi cu zi - optimizarea aptitudinilor fizice a oamenilor actionand asupra corpului, mintii si spiritului.

In conformitate cu principiile medicinii ayurvedice de vindecare pe cale naturala, Star International Med va ofera produse marca Ayurmed, realizate din plante medicinale indiene, create pe baza sistemului vechi de vindecare ayurvedic utile in prevenirea si profilaxia afectiunilor datorate stilului de viata sedentar.

Suplimente alimentare, 100% naturale, produse din plante ayurvedice ca: Slemol, Artisalm si Lyon Heart sunt eficiente in prevenirea obezitatii si a disfunctiilor datorate sedentarismului: afectiuni musculo-scheletice, complicatii cardiovasculare, hipertensiunea arteriala, hipercolesterolemia, diabetul, litiaza biliara, osteoartrite ale genunchilor, soldurilor si coloanei lombare, hernia abdominala, varicele, diminuarea reflexelor motorii etc.

Suplimentul alimentar ayurvedic Slemol, contine o combinatie de extracte din plante medicinale indiene cunoscute pentru efectul lor de temperare a poftei de mancare. Extractul din frunze si fructe de Garcinia Cambodgia, impreuna cu alte plante ayurvedice, ajuta organismul sa slabeasca in mod natural si sa ramana sanatos.

Substantele active impiedica transformarea glucidelor in grasimi si accelereaza reactiile de oxidare a zaharului. Prin stimularea arderii complete a grasimilor si reglarea metabolismului previne obezitatea si tulburarile asociate acesteia, imbunatatind astfel starea generala de sanatate.

Slemol reduce nivelul sanguin al LDL, responsabil de accidentele cardiovasculare. Prin imbibarea cu lichid in intestin, expandeaza, dand astfel senzatia de satietate. Terapia cu Slemol trebuie insotita de o alimentatie corecta: mese regulate, o dieta usoara bazata pe fructe si legume.

Artrita sau inflamarea articulatiilor este o problema de sanatate grava prin faptul ca afecteaza tesuturile cartilaginoase ale sistemului locomotor generand dificultati de miscare si durere.

Suplimentul alimentar Artisalm actioneaza direct asupra articulatiilor si ajuta la ameliorarea bolii.

Extractele din plantele continute in Artisalm sunt compuse dintr-o suma mare de fitonutrienti care actioneaza sinergic asupra sistemului osos, reduc toxinele, relaxeaza muschii, elimina activitatea radicalilor liberali, tonifiaza sistemul muscular si imbunatateste absorbtia calciului in organism.

Totodata cu Artisalm articulatiile redevin suple si sunt protejate de posibilitatea ranirilor accidentale, se diminueaza durerea si inflamatia la nivelul articulatiilor.

Artisalm ajuta la regenerarea oaselor si intarirea musculaturii, astfel incat articulatiile sunt capabile sa reziste mai bine la presiune, accelereaza refacerea tesuturilor si intareste sistemul imunitar al organismului.

Printre altele, sedentarismul agraveaza si sanatatea sistemului cardiovascular. Probleme legate de inima au fost intotdeauna cauza majora a numarului de decese in randul barbatilor si femeilor.

Este foarte necesar sa se ia masuri preventive cu privire la sanatatea cardio-vasculara. Din pacate, cu stilul de viata ocupat sau sendentar, in special in zonele urbane, multi dintre noi nu avem timp sa ne investigam si sa ne tratam sanatatea asa cum ar trebui.

Suplimentul alimentar ayurvedic Lyon Heart contribuie la mentinerea functionalitatii normale a inimii prin cresterea puterii de contractie si a randamentului muschiului cardiac, prin normalizarea ritmului batailor inimii si reducerea spasmelor coronariene.

Are efect diuretic si calmant, contribuind astfel la scaderea valorilor mari ale tensiunii arteriale.

Efectul regenerant general, de adaptare la stres si antiinflamator, hipocolesterolemiant si carminativ contribuie, de asemenea, la eficienta produsului.