Aceasta reteta de paste linguini este adaptata necesitatilor specifice ale persoanelor care sufera de anemie. Timpul de preparare este redus, la fel si continutul de sare si grasimi.
Ingrediente
350 grame paste linguini
1 felie groasa de bacon, taiata cubulete
2 oua mari
2 albusuri de ou
30 grame branza rasa
30 grame mazare congelata
2 linguri busuioc proaspat maruntit
Mod de preparare
Fierbeti pastele conform indicatiilor de pe pachet.
Separat, prajiti baconul intr-o tigaie anti-aderenta, pana devine crocant.
Intr-o oala medie, amestecati ouale, albusurile si branza.
Adaugati baconul prajit, mazarea si o ceasca de apa si puneti totul la foc mediu, ametecand din cand in cand.
Dupa 10 minute, adaugati si pastele fierte, incorporandu-le bine in sos.
Inainte de servire, garnisiti preparatul cu busuiocul proaspat tocat.