Sanatate din culturi autohtone!

In ultimii ani, piata suplimentelor alimentare si nutritive este invadata de produse importate; din pacate, majoritatea de o calitate indoielnica.

Un prim semnal privind calitatea unui produs este pretul.

Exista numeroase preparate cu extracte din plante exotice, pe care poate nici nu le-am vazut in realitate, care, de cele mai multe ori, dezamagesc cumparatorii prin ineficienta, desi, paradoxal, produsele respective, in tarile lor de origine, dau rezultate foarte bune.

Nu v-ati intrebat niciodata de ce la noi nu se gasesc acele plante, daca sunt asa de bune pentru sanatate?

Pentru ca plantele respective nu supravietuiesc conditiilor de mediu de la noi din tara, nici fitonutrienti pe care ii contin nu sunt eficienti populatiei de la noi. In timp, cu ajutorul horticultorilor, unele plante reusesc sa fie aclimatizate, dar foarte putine. Dar natura este extraordinara si, din fericire, gasim si in flora de la noi acei fitonutrienti, dar adaptati conditiilor de mediu din zona noastra.

Din stramoi se stie ca trebuie sa cultivam pamantul pentru hrana si sanatate. Plantele care traiesc in arealul nostru geografic contin nutrienti si principii active (fitonutrienti) necesari hranirii si mentinerii starii de sanatate a organismului, a acelui organism care traieste in acel areal geografic.

Din cauza globalizarii hrana noastra de zi cu zi nu se mai stie exact de unde provine, prin urmare nu mai asigura necesarul organismului pentru a mentine o buna functionare si apar dezechilibre care se manifesta prin diferite boli. Una din principale cauze a diferitelor afectiuni este alimentatia.

Din pacate, fructele si legume din marile magazine chiar si din piata sunt preponderant din import in aceasta perioada, si au o calitate biologica scazuta. Datorita stresului zilnic, datorita poluarii, alimentatiei nesanatoase marea majoritate a populatiei se confrunta cu diferite dezechilibre la nivelul sanatatii.

Din fericire, exista solutii la indemana, exista suplimente naturale autohtone care pot sa reechilibreze organismul prin aportul de principii active. Unul dintre aceste produse se numeste AntioxiVita. Este un produs romanesc realizat din materie prima de calitate controlata, autohtona in baza unui brevet de inventie romanesc apreciat la nivel mondial la saloane internationale de inventica cu medalii de Aur si Argint dar si premii speciale.

AntioxiVita a fost desemnat "Cel mai puternic antioxidant". Este un extract din samburi si pielite de struguri, din soiuri diferite care asigura un aport complex de antioxidanti. Antioxivita contine o cantitate impresionanta de antioxidanti de tipul polifenolilor, 100ml de produs fiind echivalentul in principii active(antioxidanti) a 80 de litri de vin rosu . Este un produs sub forma de solutie apoasa (nu contine alcool), asigurand o biodisponibilitate mai mare a antioxidantilor decat sub forma de pudra/capsule/comprimate.

Un aspect important consta in faptul ca AntioxiVita este un produs natural cu proprietati sanogene remarcabile iar in urma studiilor realizate a demonstrat ca este un aliat de incredere in lupta cu afectiunile cardiovasculare, diabetului, problemelor de tranzit intestinal si gastrice, afectiuni hepatice, prezinta actiune puternica antivirala si antibacteriana, cu efect tonic si de antiimbatranire prin neutralizarea radicalilor liberi si reducerea stresului oxidativ.

Antioxivita este recomandat persoanelor care sufera de afectiuni cardiovasculare ca tratament in combaterea colesterolului (indeparteaza si colesterolul depus pe vasele pe sange, redandu-le astfel elasticitatea), trigliceridelor, tensiunii arteriale, aritmiei, tahicardiei, accidentelor vasculare, varicelor, flebitelor, imbunatateste ciculatia sangvina inclusiv cea periferica ajutand la refacerea vaselor de sange. De asemenea este ideal ca tratament in cazul persoanelor care au suferit infarct miocardic sau accident vascular.

In cazul afectiunilor cardiovasculare cura minima recomandata este 60 zile si se poate prelungi a la long, in special persoanelor mai in varsta sau cu afectiuni cronice.

Deoarece antioxidantii din preparatul Antioxivita nu se acumuleaza in corp, produsul se poate folosi fara pauza in tratament. In cazul utilizarii unei doze mai mari decat cea recomanda, excesul este eliminat prin urina si fecale fara a aparea efecte secundare. Produsul se poate utiliza in doza minima ca preventie si mentinerea starii de sanatate. In cazul afectiunilor cardiovasculare se administreaza o doza de tratament in functie de greutatea corporala. Se recomanda tuturor categoriilor de persoane, ca preventie sau tratament

Antioxivita este recomandat diabeticilor, in special celor care cu tratamentul alopat nu reusesc sa-si normalizeze glicemia. Antioxivita stimuleaza pancreasul in secretia de insulina in mod natural. Este indicat atat pentru persoanele cu diabet de tip I insulinodependenti cat si celor cu diabet de tip II sau predispozitie spre diabet.
Antioxivita este recomandat afectiunilor hepatice deoarece stimuleaza capacitatea de regenerare a celulelor hepatice, totodata avand si un efect de detoxifiere prin inhibarea absorbtiei si depozitarii toxinelor in ficat si ajutand la eliminarea acestora din organism.

Pe langa aceste efecte Antioxivita are un efect antiviral care lupta cu virusurile hepatice (hepatita A, B, C scazand viremia) si a efectelor adverse cauzate de aceste afectiuni.

Din cercetarile efectuate AntioxiVita are multiple efecte benefice asupra sistemului digestiv incepand inca din cavitatea bucala( trateaza aftele bucale), previne si trateaza gastrita, refluxul gastrointestinal, datorita actiunii antibacteriene regleaza tranzitul intestinal atat in caz de diaree cat si in caz de constipatie. Taninurile din compozitia produsului reduc absorbtia colesterolului la nivel intestinal prevenind astfel accumularea colesterolui. Este ideal in combaterea hemoroizilor.

Antioxivita este ideal ca imunostimulent avand o actiune antibacteriana si antivirala deosebita atat in preventia cat si in tratarea diferitelor forme de raceli, gripe, viroze. Se poate administra si la copii si la adulti, ideal ar fi in cure de preventie la inceput de sezoane: primavara si toamna.

Are o actiune benefica supra tuturor glandelor interne stimuland si regland activitatea acestora. Este recomandat femeiilor la premenopauza si menopauza, Antioxivita ajutand la reglarea ciclului menstrual cat si al nivelului hormonal astfel ameliorandu-se simtomele specifice care creeaza discomfort.

Antioxivita ajuta organismul in procesul de detoxifiere, prin mai multe mecanisme. Creste sinteza antioxidantilor endogeni, a substantelor necesare corpului (fito-estrogenii sunt substante inductoare enzimatice –hepatice- cu rol in detoxifierea organismului), stimuleaza organismul in procesul de hidratare ajutand astfel la eliminarea toxinelor. Favorizeaza eliminarea renala a acidului uric, prevenind acumularea sa si riscul degenerarii in guta sau litiaza urica. Previne aparitia febrei musculare prin eliminarea acidului lactic formatin exces in muschi in urma efortului fizic fiind indicat si sportivilor.

Antioxivita asigura un efect tonic si revigorant ajutand la eliminarea stresului oxidativ, a oboselii si a imbatranirii premature a celulelor. Prin acest mecanism Antioxivita este un aliat de incredere persoanelor care se confrunta cu imbatranirea prematura si la nivelul tegumentului prin administrare orala cat si externa.

Reduce ridurile si inhiba actiunea unor enzime ca: hialuronidaza, colagenaza si elastaza responsabile cu imbatrinirea prematura a tesuturilor cutanate (a pielii ), limiteaza distrugerea fibrelor de colagen prin diverse mecanisme si ajuta la constituirea legarurilor naturale intre fibrele de colagen.

Produsul se gaseste la nivel national in magazine naturiste, farmacii dar si in reteau drogheriilor dm si farmaciile sensiblu.
Pentru informatii suplimentare puteti accesa site-ul producatorului www.phenalex.ro.