Care este cel mai puternic superaliment marin?

Krill este un crevete minuscul, al carui ulei este de neinlocuit pentru sanatatea umana

La un congres in Belgia, oameni cu renume mondial in domeniul medicinei, au stabilit in unanimitate ca uleiul de Krill este produsul nr 1 in lume. Acesta a impresionat medicii prin puterea si unicitatea sa.

La noi, acest produs exceptional este cunoscut sub denumirea de Visilife Health. Efectul unei capsule de Visilife Health este echivalent cu 12 capsule de ulei de peste + 3 capsule de Coenzima Q10 + 10 capsule de fosfolipide.

Este de 300 de ori mai puternic decat vitaminele A si E, de 48 de ori mai puternic decat uleiul de peste si de 34 de ori mai puternic decat Coenzima Q10. Medicii sunt uimiti de calitatea acestui produs. Pe langa faptul ca il prescriu pacientilor lor, ei insisi au incredere in produs. Visilife Health reduce nivelul colesterolului, diminueaza durerile articulare si imbunatateste memoria si capacitatea de concentrare.

Adio colesterol
Colesterolul e acel ceva pentru care nu este valabila zicala „cu cat mai mult, cu atat mai bine” si care il pune serios pe ganduri pe medicul dvs. de familie. Mai mult colesterol inseamna pericol de atac cerebral, infarct sau tensiune arteriala mare.

Colesterolul cu valori ridicate se acumuleaza in vasele sanguine ducand la blocarea acestora. Visilife Health actioneaza rapid in „curatarea acumularilor” si la reducerea nivelului colesterolului.

Da timpul inapoi
Este realizabila afirmatia „da timpul inapoi”?! Visilife Health este un antioxidant mult mai puternic decat vitaminele A si E. Secretul se ascunde in ingredientul unic al produsului, acesta fiind cel mai cunoscut antioxidant din lume. Acest lucru explica efectul pozitiv pe care il are asupra intarzierii imbatranirii celulelor si „eliberarii” radicalilor liberi.

Uitati de uitare
Cu siguranta nu doar o data v-ati intors la usa de la intrare pentru a verifica daca ati incuiat-o. Visilife Health are efect si in aceasta problema – ajuta la imbunatatirea memoriei si a puterii de concentrare. Rezultatele apar chiar si atunci cand se administreaza in doze mici, 1 capsula pe zi.

Fara dureri ale articulatiilor
Daca motorul utilajelor scartaie, solutia sta in uleiul de motor. Pentru „scartaitul” articulatiilor, Visilife Health este ca „un unguent”, asemanator uleiul de motor pentru utilaje.

Chiar si in doze mici rezultatul este excelent – reduce inflamatiile si contribuie la ameliorarea durerii si rigiditatii. Acum chiar si cea mai complexa miscare nu mai este o dificultate.

"Forta naturii
Visilife Health este un produs exclusiv natural, continand 100 % Krill Oil (KO, ulei de krill). Este o sursa bogata de substante nutritive, cum ar fi acizii grasi polinesaturati Omega-3, vitamina , vitamina D, vitamina , astaxantina si altele. Eficienta mare a produsului Visilife Health se datoreaza acestor ingrediente.

Acesta se manifesta ca un antioxidant puternic – de 48 de ori mai puternic decat uleiul de peste si de 34 de ori mai puternic decat coenzima Q10. Visilife Health are un efect antiinflamator in dureri articulare si artrita reumatoida, reduce semnificativ nivelul colesterolului LDL („rau”) – cu 32 % in folosirea independenta si mareste nivelul colesterolului HDL („bun”) – u 44 %.

Produsul are efect benefic si in directia reducerii nivelului de zahar din sange si imbunatatirii functiei sistemului nervos central – marind capacitatea de concentrare si functia cognitiva. Visilife Health est deosebit de valoros pentru femeile aflate in asa-zisa perioada a sindromului premenstrual.

Unicitatea produsului se datoreaza faptului ca acizii grasi polinesaturati Omega-3 sunt in aceeasi forma ca si celulele organismului – conectate sub forma de fosfolipide. Acest lucru asigura o absorbtie maxima si un efect rapid. Ca o comparatie, acizii grasi Omega-3 din uleiul de peste sunt sub forma de trigliceride, iar acest lucru ii face mai neeficienti cu aproximativ 50 %."

Mai multe informatii despre Visilife Health gasiti aici