Supa crema de sparanghel

Supele crema sunt recomandate in regimul potrivit pentru varsaturi, fiind usor de digerat, in functie de ingredientele folosite.

Daca doriti o varianta vegetariana a retetei, inlocuiti supa limpede de pui cu cea de legume.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Amestecati sparanghelul, supa limpede de pui si frunza de dafin intr-o oala mare si puneti totul la foc.
  2. Dupa primul clocot, reduceti focul, acoperiti oala si lasati totul la fiert 10-15 minute.
  3. Inlaturati frunza de dafin si transferati sparanghelul in blender, pentru a-l transforma in piure.
  4. Dizolvati faina in supa si adaugati treptat laptele de soia, amestecand pana la omogenizare.
  5. Adaugati pasta de sparanghel si nucsoara, apoi mai dati inca o data supa in clocot.
  6. Dupa 5 minute in care amestecati continuu, luati supa de pe foc si completati-o cu untul, sarea si coaja de lamaie.
  7. Serviti imediat!