Tarta dietetica de dovlecel

Pentru tratarea urticariei, se recomanda evitarea tuturor alimentelor care exacerbeaza procesele inflamatorii in corp.

Alimentatia trebuie sa fie cat mai dietetica, axata pe consumul de orez, morcovi, branza de vaci, ceaiuri si paine prajita. Dovlecelul poate fi consumat in siguranta de persoanele care sufera de urticarie.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Curatati dovlecelul de coaja, spalati-l bine sub jet de apa si dati-l pe razatoarea mare.
  2. Amestecati-l apoi intr-un bol de mari dimensiuni cu smantana de soia, faina, praful de copt, branza, busuiocul, sarea si piperul.
  3. Turnati compozitia rezultata in tava de copt tapetata in prealabil cu hartie de pergament.
  4. Lasati tarta sa se coaca timp de 30-40 de minute la foc mediu, pana devine aurie la suprafata.
  5. Serviti imediat.