GRINTUSS – Un nou mod de a trata tusea

Tusea este una dintre cele mai frecvente cauze pentru care se recurge la ingrijiri medicale, dar, in ciuda neplacerilor pe care le poate produce, este un mecanism primar de aparare a cailor respiratorii si are o importanta fundamentala pentru functionarea naturala a aparatului respirator.

Cu ajutorul tusei reusim sa scoatem aerul din plamani, cu scopul de a elibera caile respiratorii de eventualele materiale prezente aici: mucus, agenti patogeni, substante nocive sau iritante inhalate.

Din acest motiv Aboca a dezvoltat Grintuss, un produs care moduleaza tusea, fara a o suprima, si care actioneaza protejand mucoasa, calmand iritatia si favorizand eliminarea mucusului.

Complexe moleculare vegetale si miere pentru tratarea tusei

Siropurile Grintuss au o formula pe baza de complexe moleculare vegetale precum rasini, mucilagii si flavonoide extrase din Grindelia, Patlagina si Helichrysum. Aceste substante, alaturi de miere, ii confera produsului o actiune mucoadeziva, protectoare si emolienta, si un gust foarte placut.

Datorita acestei noi abordari terapeutice, formula produsului Grintuss este indicata atat pentru tusea seaca, cat si pentru tusea productiva.
Grintuss actioneaza prin intermediul a patru mecanisme de actiune:
1.Protectia mucoasei – creeaza o bariera care protejeaza mucoasa de contactul cu agentii iritanti externi si favorizeaza normalizarea acesteia.
2.Actiune antioxidanta - combate actiunea iritanta a radicalilor liberi la nivelul mucoasei.
3.Actiune mucoregulatoare – cu efect de fluidificare a mucusului, favorizand eliminarea acestuia.
4.Actiune de lubirfiere - consistenta siropului reduce disconfortul care apare in momentul inghitirii, simptom specific asociat tusei.

Siropurile Grintuss sunt disponibile in doua formule, ambele fara gluten:
• sirop pentru adulti, 100% natural, ce poate fi utilizat chiar si de catre persoanele in varsta si in timpul sarcinii si alaptarii, cu consultarea prealabila a medicului.
• sirop pentru copii, incepand de la varsta de 1 an, cu ingrediente ecologice, eficient atat in tratarea tusei diurne, cat si a celei nocturne, deosebit de frecventa la copii.

Produsele GrinTuss sunt disponibile in farmacii.
Pentru mai multe informatii despre gama GrinTuss, apasati aici.