Efectul tigarii electronice asupra sanatatii

Toata lumea este constienta ca viata din ziua de azi este mai aglomerata si activitatile zilnice sunt mai stresante, fie ca se desfasoara in jurul serviciului sau educatiei. Cu atat de multe sarcini zilnice, se intampla frecvent sa nu avem energie pentru toate, iar stresul si de cele mai multe ori si anturajul influenteaza multa lume sa se apuce de fumat.

Daca va aflati intr-o situatie similara, veti fi surprinsi sa aflati ca puteti ameliora acesta situatie consumand nicotina pe o cale sanatoasa, cu ajutorul unei tigari electronice. Aceasta imbunatateste functiile cognitive si memoria si desi nu este o solutie miraculoasa care va ajuta sa memorati orice, numeroase studii au aratat ca tigara electronica este o solutie extrem de eficienta pentru imbunatatirea tonusului general al organismului.


Daca intrebati un fumator cum se simte dupa ce consuma o tigara din tutun, va raspunde simplu: „alert”. Dupa ce fumati o tigara, nicotina ajunge imediat in sange si stimuleaza receptorii din creier. Problema este ca odata cu nicotina introduceti in organism si o multime de substante cu grad sporit de risc, multe dintre acestea fiind stimulatoare si declasatoare pentru aparitia cancerului la nivel pulmonar sau cutanat.


Tigara electronica aduce aportul necesar de nicotina, fara riscuri, iar dumneavoastra puteti resimti imediat mai multa claritate mentala si putere de concentrare, iar efectul dureaza mult mai mult timp pentru ca nicotina care este continuta in lichidele pentru tigara electronica este de puritate maxima.


O Universitate celebra pentru studiile realizate cu privire la capacitatea cognitiva a oamenilor a realizat recent un studiu cu privire la efectele benefice ale nicotinei, dar in loc sa forteze participantii sa consume tigari conventionale cu riscuri pentru sanatate, ei au oferit tigari electronice. Jumatate dintre acestea erau incarcate cu lichid aromat neutru, fara nicotina, iar jumatate cu e-lichide cu o concentratie medie de nicotina.


La sfarsitul studiului cercetatorii au concluzionat ca persoanele care utilizasera o tigara electronica incarcata cu lichid cu nicotina au avut o imbunatatire a memoriei de circa 46%, iar ceilalti cu pana la 26%. Este evident ce contributie impresionanta poate avea tigara electronica, mai ales pentru persoanele care renunta brusc la fumat.
Lipsa tutunului produce pentru o perioada destul de lunga de timp efecte secundare precum migrene, stres, anxietate, insomnii si uneori chiar depresii, iar in prima faza persoanele care se lasa de fumat se simt foarte rau din cauza privatiunii de nicotina. Un inlocuitor sanatos precum tigara electronica creste performanta intelectuala si reduce stresul zilnic.


Daca doriti sa renuntati la tutun in cel mai sanatos mod cu putinta, daca doriti sa eliminati riscurile cancerigene si de ce nu mirosul greu al fumului de tigara, tigara electronica este singura sansa reala pentru a reusi. Ea va poate imbunatati calitatea vietii in doua moduri, intai prin eliminarea riscurilor si apoi prin oferirea unei alternative sanatoase care imbunatatesc tonusul fizic si mental. Vaporii inhalati sunt solutia perfecta pentru a va delecta simturile si a ramane mereu in forma din toate punctele de vedere.


Pentru a scapa de tutunul daunator si a trece la fumatul electronic, nu trebuie decat sa vizitati un magazin de tigari electronice, unde puteti gasi o intreaga gama de lichide si o multime de device-uri care vin in ajutorul sanatatii dvs.