Macaroane cu somon si marar

Acizi grasi esentiali din carnea de somon aduc beneficii importante in controlul afectiunilor hepatice.
Macaroanele pot fi consumate in siguranta de catre persoanele care sufera de hepatita, iar mararul adauga o aroma deosebita acestui preparat satios si sanatos.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet.
  2. Scurgeti apa si transferati-le la loc in oala.
  3. Intre timp, ungeti somonul cu zeama de lamaie, incigeti o tigaie antiaderenta si prajiti pestele cate 3 minute pe fiecare parte.
  4. Transferati carnea pe o farfurie si folositi o furculita pentru a desprinde carnea de oase.
  5. Adaugati laptele condensat si usturoiul in tigaie si amestecati acest mix pe foc mic.
  6. Adaugati macaroanele si lasati-le sa absoarba bine sosul.
  7. Turnati peste spanacul, ceapa, mararul si somonul.
  8. Mai lasati preparatul pe foc 2-3 minute, pana cand toate ingredientele se combina perfect.
  9. Serviti imediat.