Cum poate un diagnostic terifiant sa puna bazele unui business de succes

Raluca Iliescu a primit, de la nenumarati medici specialisti din Bucuresti, din clinici private de mare renume, asigurari repetate ca este bine si sanatoasa. Norocul ei a fost ca a primit un sfat la timpul potrivit, din partea unui renumit medic radiolog din Chicago - Cook County Hospital - Dr. Calin Caluser, care a directionat-o catre Dr. Elena Claudia Teodorescu pentru o opinie medicala in care el personal avea incredere.

Diagnosticul, pe care Dr. Elena Claudia Teodorescu I l-a pus Ralucai, a demolat cu totul asigurarile anterioare cum ca ar fi fost bine si perfect sanatoasa. Pentru ca nu era. Avea cancer la san si nimeni pana la Dr. Teodorescu nu a putut interpreta corect rezultatele ei imagistice. Chiar daca Dr. Claudia Teodorescu i-a oferit un diagnostic terifiant , a fost corect si oferit la timp, ceea ce pentru Raluca a insemnat o a doua sansa la viata

A urmat o perioada grea, de regasire, plina de intrebari si raspunsuri, in care a incercat sa-si invete lectia, s-a vindecat si si-a resetat complet viata: a renuntat la 12 ani de cariera corporatista in industria tutunului, a adoptat un copil, a fondat o clinica de preventie, si-a schimbat prioritatile, a invatat ce inseamna smerenia si a realizat ca fara Dumnezeu nu insemnam nimic.

" In acest itinerariu personal de vindecare si recuperare totala, am descoperit o multime de taine absolut noi pentru mine la vremea aceea. Am avut determinarea sa-mi concentrez toate resursele si toata energia in a gasi solutia optima prin care sa pot cupla toate aceste descoperiri noi, intr-o coerenta holistica si o logica biologica, din dorinta de a le oferi si altora posibilitatea de preventie, mentinere sau vindecare prin metode de medicina biologica functionala. Asa am infiintat Centrul INFRAFIT – o clinica dedicata preventiei.

In paralel am cautat parteneriatele medicale cheie prin care sa pot oferi tuturor informatia necesara, sa pot recomanda cei mai buni medici din tara noastra si solutiile cele mai bune de DIAGNOSTIC.

In aceasta perioada am aflat si am invatat multe. Am descoperit ca cel mai frecvent cancer la femei este cancerul de san si ca o femeie din opt este afectata de aceasta maladie de-a lungul vietii, ca numarul cazurilor la femeile intre 25-39 ani este in crestere si ca in 85% din cazuri NU exista un istoric al bolii in familie. Am descoperit si am invatat pe propria-mi piele ca in faza incipienta, cancerul mamar nu doare si de obicei este nepalpabil, si tot pe propria –mi piele am invatat ca preventia si un diagnostic corect iti asigura sansa la viata si vindecarea 100%.

Am invatat de la medici renumiti din Chicago, Paris, Montreaux si Milano pe mana carora am avut sansa sa ajung in drumul catre vindecare si recuperare, ca detoxifierea regulata a organismului nu este o moda, ci o arma eficace in mentinerea sanatatii si in preventie, ca terapiile de detoxifiere a organelor alaturi de o nutritie corecta curata organismul de toxine, cresc nivelul de energie si intaresc imunitatea, ceea ce ofera organismului capacitatea de a distruge celulele canceroase sau precanceroase. Aceste tipuri de celule apar frecvent in organism, insa un sistem imunitar puternic si un teren biologic curat au capacitatea de a le distruge. La sfatul acestor medici am inceput sa urmez regulat asfel de procedee si datorita lor am invatat ce sa ofer si eu mai departe ca metode de preventie in clinica fondata in acest scop. Am descoperit ca medicina biologica functionala aplicata la timp face minuni si ca performanta oricarui sistem medical este generata EXCLUSIV de medicul care-l “piloteaza”, care interpreteaza si ofera diagnostic. Si, cel mai important, am descoperit rolul inestimabil al familiei, careia-i sunt atat de recunoscatoare.

Mi-as dori ca toate femeile sa descopere aceste “taine” fara a se lovi de experiente proprii dure si mai ales sa invete ca este mult mai usor sa previi decat sa tratezi ! Un diagnostic timpuriu poate insemna sansa la viata. Sunt absolut convinsa ca ne-am usura semnificativ viata daca am fi cu totii constienti de faptul ca un diagnostic timpuriu,in orice boala, dar in mod deosebit in cancer, creste sansele de vindecare si supravietuire pana la 100% !

In ceea ce priveste cancerul la san, acesta nu discrimineaza, I se poate intampla oricui , insa un simplu control poate salva viata ! Odata salvata, nu trebuie decat sa inveti sa PREVII.”
Raluca Iliescu - Fondatoare Centrul INFRAFIT.

Dupa experienta traita, Raluca Iliescu nu mai greseste in alegerea medicilor, a metodelor de diagnostic sau a solutiilor de tratament.

“Stimez si admir extraordinar cativa medici romani, printre care se numara si Dna Dr. Elena Claudia Teodorescu, si nu doar pentru CV-urile medicale impresionante, ci pentru seriozitatea si dedicatia acordate fiecarui pacient. Dna Dr Teodorescu, este printre putinii medici, care in ani si ani de practica, a diagnosticat corect zeci de mii de paciente, printre care si pe mine si prietene de-ale mele. Noua ne-a salvat viata si face acest lucru zilnic punand diagnostic corect sau educand asupra preventiei. Trebuie doar sa VREM si sa ne PRETUIM sanatatea.” Raluca Iliescu

Asa a luat nastere colaborarea dintre INFRAFIT si DONNA Medical Center: din dorinta de a ajuta, de a informa si de a oferi fiecarei femei posibilitatea sa afle ca este bine si sansa de a se si mentine asa !

Impreuna, INFRAFIT si DONNA au gandit o formula de DIAGNOSTIC & PREVENTIE LA SUPERLATIV de care sa se poata bucura orice femeie care-si pretuieste sanatatea si viata !

Daca in clinica Donna Medical Center femeia isi poate evalua corect starea de sanatate prin accesul la aparatura ultra-moderna si sofisticata si medici ultra specializati, in Centrul INFRAFIT, aceeasi femeie poate trata o multitudine de afectiuni prin terapii de medicina biologica functionala non-invazive care sunt brevetate mondial si aplicate de catre medici de notorietate in domeniu, poate preveni boala sau mentine sanatatea prin procedee complexe de detoxifiere a organismului si nutritie corecta.

Centrul INFRAFIT Romania este specializat in medicina biologica functionala si non-invaziva, in detoxifiere si in accelerarea metabolismului de ardere a grasimilor si detine circuite, procedee, bio-tehnologii si licente americane. Proiectul INFRAFIT are la baza o echipa de medici specialisti din intreaga lume, care a coordonat totul pentru ca Romania sa-si puna amprenta pe harta europeana in ceea ce inseamna PREVENTIE prin medicina biologica functionala.

New York, Chicago, Austin, San Francisco, Milano, Paris, Viena, Montreux, Bezau sunt doar cateva dintre locatiile in care echipa Infrafit s-a format si specializat.

Detoxifierea periodica a organismului este o metoda imbatabila de preventie a bolilor si de mentinere a sanatatii. Aceasta implica eliminarea de substante care sunt toxice sau pentru care organismul nu are nicio utilizare ulterioara constructiva. Este dovedit stiintific ca majoritatea bolilor sunt declansate de acumularile de toxine in exces care sunt depozitate in diferite parti ale organismului si care creeaza inflamatie. Inflamatia, la randul ei, creeaza boli, de la hipertensiune, la diabet, cancer, colesterol, boli de inima, artrita, oboseala, dureri de cap, migrene, afectiuni neurologice, obezitate si multe altele. De aceea este necesar sa ne ajutam organismul eliminand toxinele.

Cativa dintre medicii aflati in spatele fenomenului INFRAFIT explica beneficiile preventiei cancerului de san si pe cele ale procesului de detoxifiere.

Dr. Mira Levine
Medic specialist & sef sectie Terapie Intensiva, Medicina Interna, Pneumologie
SUA - Chicago - Mount Sinai Hospital

20 ani de expertiza medicala

"Detoxifierea nu este o moda si nici un program dictat de pregatirea unei vacante, a unui eveniment monden sau a unei aparitii publice. Detoxifierea regulata a organismului, urmata in centre de specialitate precum Infrafit, care dispun de sisteme si programe specifice, ajuta enorm sanatatii si starii de spirit. Este ceea ce americanii numesc 'the real well being'.

In ceea ce priveste cancerul mamar, acesta este perfect curabil daca este descoperit si tratat la timp. De aceea este esential ca femeia sa fie atenta la orice schimbare aparuta la nivelul sanilor si sa o investigheze in timp util. O cunosc personal pe Dr. Claudia Teodorescu si pot spune ca este medicul pe care l-ar dori in echipa orice spital american cu pretentii, pentru ca ofera diagnostic corect, rapid si de maxima acuratete.

Ca metode de preventie care sa contribuie cu adevarat, as pune accent pe un stil de viata sanatos, nutritie sanatoasa, detoxifiere periodica, exercitiu fizic si controlul stresului. Dar acest lucru nu trebuie sa excluda controlul periodic la medicul specialist."

Dr. Vasa-Nicotera
Chirurg cardiovascular, sef sectie chirurgie cardiovasculara si Pneumologie
Germania - Bonn - Spitalul Universitar

20 ani de expertiza medicala

"Ingrosarea si rigidizarea peretilor arteriali este principala cauza a bolilor cardiovasculare, consecinta fiind o imbatranire accelerata si prematura a sistemului vascular. Printre cele mai mari pericole alaturi de hipertensiune si diabet se numara consumul de grasimi si fumatul.

Detoxifierea organismului urmata regulat si nutritia corecta opresc acest proces degenerativ prin curatarea venelor si a arterelor. Daca la 30 de ani ai vasele de sange imbacsite inseamna ca esti deja batran.

Detox-ul este obligatoriu de doua ori pe an, mai ales in cazul in care nu avem un stil de viata si alimentar corecte. In Centrul INFRAFIT se pune accent pe metode de preventie non-invazive, programele si circuitele fiind extrem de complexe si riguroase.

In ceea ce priveste prevenirea cancerului de san, aceasta implica, pe langa un stil de viata sanatos, si un control regulat de specialitate. Examinarea periodica a sanilor se poate face fie prin ecografie mamara, fie prin mamografie, si bineinteles ca aici conteaza foarte mult interpretarea corecta imagistica si automat experienta medicului. Fara specialistul potrivit, aparatul n-are nicio valoare."

Dr. Marc Katz Alexander
Sef sectie cardiologie si Terapie Intensiva
Germania - Willehad Hospital

20 ani de expertiza medicala

"Detox-ul periodic este o cale rapida de a curata oganismul de toxine si de a-i oferi posibilitatea de regenerare, de crestere a vitalitatii si imunitatii. Detox-ul este o necesitate si este recomandat tuturor, macar de doua ori pe an. In Centrul INFRAFIT se folosesc programe si licente serioase, tehnologie de ultima generatie patentata de americani si brevetata la nivel mondial.

In ceea ce priveste rata cancerului de san, aceasta ar putea scadea semnificativ in urma unui stil de viata sanatos, a unei diete corecte, a detoxifierii organismului si a practicarii sportului. Cu toate acestea, stilul de viata, oricat de sanatos ar fi, nu exclude controlul regulat de specialitate. Diagnosticat precoce, cancerul mamar poate fi stopat. Un diagnostic corect si oferit la timp poate salva viata pacientului. Ca atare, este extrem de important sa ne adresam unor medici precum Dr. Claudia Teodorescu a caror rata de diagnostic corect sa fie de 100%, precum in cazul ei. De la Dr. Teodorescu nu se pleaca niciodata cu semne de intrebare."


Dr. Emilian Dobrea
Dr. specialist endocrinologie, obstetrica si ginecologie, medicina functionala si biorezonana'. Co-inventator de aparatura medicala, detinator a numeroase brevete mondiale. Membru al colegiului medicilor din Italia si Romania.

45 de ani de expertiza medicala

"Detoxifierea regulata si corecta conduce la crearea unui echilibru acido bazic, hidroelectrolitic si metabolic, prin care creste imunitatea organismului amplificand vitalitatea si creand premizele unei varste biologice care sa fie mai mica decat cea cronologica. A bea doar sucuri nu inseamna detoxifiere, ci inseamna post. Insa a combina puterea legumelor crude in varianta lichida cu terapii si biotehnologii de curatare a organelor si a terenului biologic inseamna intr-adevar DETOXIFIERE A ORGANISMULUI.

In ani intregi de experienta acumulata in acest domeniu, in Italia, Mexic, America, Franta, Germania, pot afirma ca selectia care concorda perfect cu o logica biologica si functionala se regaseste intr-adevar sub acelasi acoperis in Centrul INFRAFIT Romania.

Ca preventie a cancerului de san si de col uterin eu recomand evaluarea periodica de specialitate, pentru ca este o metoda sigura prin care putem depista precoce aceste maladii si evident le putem si trata.

Dr. Claudia Teodorescu este intr-adevar o eminenta in radiologie si imagistica, o carte de vizita pentru sistemul medical din Romania si este unul dintre putinii medici la care mi-as trimite sotia si fetele si-as dormi linistit dupa."

Calin Caluser MD

Director Divizia Imagistica pentru san, Medical Cook County Hospital, Chicago, IL, USA

30 ani de experienta in Chicago/USA

"Aparent o boala necrutatoare, cancerul de san poate fi invins daca detectia bolii se face in stadiu precoce. Cele mai multe cazuri apar in tarile dezvoltate si la femei din ce in ce mai tinere.

Nenumarate studii stiintifice au demonstrat ca, printre factorii de risc, un rol extrem de important il joaca acumularea de toxine si mediul, acestea predispunand atat la dezvoltarea cancerului de san, cat si la alte forme de cancer.

Ca atare, armele esentiale pentru a preveni boala sau pentru a o invinge sunt reducerea factorilor de risc si bineinteles controlul periodic si diagnosticul corect si timpuriu.

Detoxifierea regulata a organismului este o arma eficace in mentinerea sanatatii si in preventie. Terapiile de detoxifiere alaturi de o nutritie corecta curata organismul de toxine, cresc nivelul de energie si intaresc imunitatea, ceea ce ofera organismului capacitatea de a se apara impotriva celulelor canceroase sau precanceroase. Aceste tipuri de celule apar frecvent, insa un organism sanatos le distruge intotdeauna. Metodele folosite in centrul Infrafit sunt dedicate tocmai acestor scopuri.

Detectia precoce prin screening salveaza viata, oricine stie asta. In viitor, tipul de screening actual si aplicat identic tuturor pacientilor va fi inlocuit cu metode de screening personalizate in functie de nivelul de risc calculat prin analiza genetica si multi alti factori individuali. Dar mai avem de asteptat.

Dupa zeci de ani in care screeningul prin mamograf a fost ridicat pe piedestal ca fiind arma optima de detectie a cancerului de san, s-a demonstrat, in ultimii ani, ca la femeile cu sanii densi, care reprezinta peste 50% din femeile de pe intreg globul, mamografia nu detecteaza mai mult de jumatate din cancerele mici. Acestea din urma sunt de fapt cele mai agresive tipuri de cancer, pentru care este nevoie de interventie si tratament urgente pentru a salva viata pacientului.

Scanarea ecografica completeaza scanarea prin mamograf, iar ochiul expertului poate detecta acele tipuri de formatiuni maligne "scapate" la mamografie. Interpretarea corecta a rezultatelor dubleaza numarul de cazuri de cancer curabil detectat. De aceea medicul specialist are cel mai important rol.

Sistemul automat de scanare ecografica, BVN G-1000, recent aprobat de FDA in SUA, permite aceasta scanare suplimentara cu o precizie de localizare mult superioara fata de alte aparate existente.

Foarte curand, Dr. Claudia Teodorescu, medic specialist in imagistica si radiologie, va coordona medical un proiect de cercetare intre Chicago si 3 state membre UE in ceea ce priveste cercetarea si detectia precoce a cancerului de san prin metoda BVN G-1000."

Centrul INFRAFIT si DONNA Medical Center vor avea in dotare sistemul BVN G-1000, recent omologat pe piata americana si care permite o scanare performanta cu o precizie de localizare mult superioara fata de alte aparate existente. Sistemul BVN este non-invaziv, non iradiant si nedureros.

PREVENIM & TRAIM !
Afla cum doua centre de excelenta in diagnostic si preventie biologica, au creat cele mai valoroase pachete de preventie pentru femeile din Romania !

DONNA MEDICAL CENTER, centrul dedicat sanatatii femeilor si preventiei prin diagnostic timpuriu, si INFRAFIT, centrul dedicat preventiei, mentinerii si tratamentului prin terapii biologice functionale non-invazive.

pachet goldPACHET GOLD

Infrafit:
• Sucuri detoxifiante si suplimente pentru 3 zile – livrare la domiciliu.
• 3 x Angel of Water- hidrocolonoterapie.
• Este cel mai performant,singur si noninvaziv system de hidrocolonoterapie din lume, la ora actuala. Reprezinta cea mai sigura si comfortabila metoda de detoxifiere, hidratare, sanatate, vitalitate si silueta
• 2 x Masaj detox
• 3 x Detox sauna – metoda terapeutica bazata pe infrarosu
• 2 x Situla Detox – metoda de detoxifiere biologica care foloseste electroliza si care se concentreaza pe deschiderea glandelor sudoripare si eliminarea din organism a metalelor grele – acele toxine care nu pot fi eliminate prin alta maniera
• 2 x Bia test – metoda de evaluare a parametrilor corporali
• 1 x consultatie specialist programe de detoxifiere
• Support informational continuu

Donna Medical Center :

• Ecografie mamara bilaterala
• Ecografie transvaginala
• Ecografie abdominala
• Consultatie ginecologica
• Test Babes Papanicolau
• Examen secretie vaginala
• Sonoelastografie mamara
• Mamografie
• Interpretare si Control ginecologic
• Set complet Analize anuale

Pachet SilverPACHET SILVER

Infrafit :

• 1 x Bev test – metoda de evaluare a terenului biologic prin masurarea anumitor parametrii din propriul AND (saliva, urina si sange). Este cel mai avansat instrument tehnologic pentru preventia maladiilor datorita detectarii precoce a tuturor tendintelor patologice, incluzand si riscul proceselor maligne. Interpretarea se face in laboratoarele din Milano
• 3 x Situla Detox - metoda de detoxifiere biologica care foloseste electroliza si care se concentreaza pe deschiderea glandelor sudoripare si eliminarea din organism a metalelor grele – acele toxine care nu pot fi eliminate prin alta maniera.
• 1 x consultatie specialist programe detoxifiere
• Suport informational continuu

Donna Medical Center:

• Ecografie mamara bilaterala
• Ecografie transvaginala
• Ecografie abdominala
• Consultatie ginecologica
• Test Babes Papanicolau
• Examen secretie vaginala

pachet PlatinumPACHET PLATINUM

Infrafit :

• 1 x Bev test – metoda de evaluare a terenului biologic prin masurarea anumitor parametrii din propriul AND (saliva, urina si sange). Este cel mai avansat instrument tehnologic pentru preventia maladiilor datorita detectarii precoce a tuturor tendintelor patologice, incluzand si riscul proceselor maligne. Interpretarea se face in laboratoarele din Milano
• Sucuri detoxifiante si suplimente pentru 5 zile – livrare la domiciliu.
• 5 x Angel of Water- hidrocolonoterapie.
Este cel mai performant, singur si noninvaziv system de hidrocolonoterapie din lume, la ora actuala. Reprezinta cea mai sigura si comfortabila metoda de detoxifiere, hidratare, sanatate, vitalitate si silueta
• 3 x Masaj detox
• 5 x Detox sauna – metoda terapeutica bazata pe infrarosu
• 3 x Situla Detox – metoda de detoxifiere biologica care foloseste electroliza si care se concentreaza pe deschiderea glandelor sudoripare si eliminarea din organism a metalelor grele – acele toxine care nu pot fi eliminate prin alta maniera
• 3 x Biodream – metoda pentru detoxifierea emotionala
• 2 x Bia Test – metoda de evaluare a parametrilor corporali
• 1 x consultatie specialist programe detoxifiere
• Suport informational continuu

Donna Medical Center:

• Ecografie mamara bilaterala
• Ecografie transvaginala
• Ecografie abdominala
• Consultatie ginecologica
• Test Babes Papanicolau
• Examen secretie vaginala
• Sonoelastografie mamara
• Mamografie
• Interpretare si Control ginecologic
• Set complet Analize anuale
• Papanicolau HALO pentru san
• Testare completa HPV

MAI MULTE DETALII gasiti in acest link: www.donna-medicalcenter.ro/preventie

Si pentru ca kg in exces dauneaza si ele sanatatii, Centrul Infrafit detine din 2012 unica tehnologie brevetata mondial si aprobata FDA (Federal Drugs Administration-SUA) in ceea ce inseamna accelerarea metabolismului de ardere a grasimilor: InfrafitX. Acesta este rezultatul a peste 20 de ani de cercetari stiintifice si medicale asupra metabolismului uman si asupra motivului pentru care organismul acumuleaza grasime mai mult decat consuma.

INFRAFITX opereaza direct asupra metabolismului de ardere a grasimilor, care este accelerat, "reeducat" si "restartat", generand astfel o eficienta majora in utilizarea grasimii ca sursa de energie primara. Forma corpului se schimba semnificativ prin pierderea in cm si prin reducerea procentului de grasime.

Terapia INFRAFITX accelereaza procesul de detoxifiere generand eficienta cardio vasculara, reducand riscul atacurilor de cord si marind longevitatea. De asemenea, reduce in mod natural si semnificativ apetitul pentru carbohidrati, creste nivelul de energie, creste consumul caloric si elimina retentia de apa. Tratamentul InfrafitX stimuleaza producerea asa numitelor "substante ale fericirii" - melatonina, serotonina si endorfina - ceea ce imbunatateste considerabil starea emotionala si reduce semnificativ nivelul de stres si anxietate. Prin aceasta terapie se consuma direct grasimea, ci nu zaharul din organism, ceea ce nu presupune a tine si diete in paralel.

Asadar, concluzia este una singura: Prevenim & Traim cu INFRAFIT & DONNA MEDICAL.

Centrul INFRAFIT dispune si de cazare proprie in apartamente sic si moderne, cu servicii de 5*, destinate celor din afara orasului sau a tarii.

INFRAFIT
Strada Icoanei nr. 40, Bucuresti
021 211 65 65; 0754 890 153
[email protected]
www.infrafit.ro



DONNA MEDICAL
Str. Traian nr. 234, et.1, sect. 2, Bucuresti
021/ 252.32.32; 0374.080.008
[email protected]
[email protected]
www.donna-medicalcenter.ro