Cum iti poti mentine sanatatea intima indiferent de varsta. Ce trebuie sa stii pentru o mai buna ingrijire

Pentru multe femei, ingrijirea lunara in zilele delicate este o rutina care se rezuma la utilizarea acelorasi tipuri de produse cu care acestea sunt familiarizare de mult timp.

In general, obisnuinta de consum a unui anumit produs este atat de mare incat uitam, adesea, sa ne informam asupra compozitiei, calitatii sau chiar asupra efectelor pe care produsul respectiv le are asupra sanatatii noastre.

Acest lucru se intampla si in cazul absorbantelor zilnice pe care, cele mai multe dintre noi le achizitioneaza in graba de pe rafturile magazinelor, in goana dupa alte produse care par a avea o importanta mai mare.

Studii recente, insa, au aratat faptul ca absorbantele obisnuite din comert, din cauza stratului impermeabil de nylon, mentin umezeala, si dupa doar doua ore, pe o suprafata de 1 cm patrat, sangele care intra in descompunere dezvolta peste 107 tipuri de bacterii, pericolul accentuandu-se in perioada verii.

In plus, ambalajul (pentru ca nu mai poate fi resigilat), favorizeaza, dupa deschidere, patrunderea umezelii in fibrele produselor inca nefolosite, dar care sunt pastrate in dulap, de la luna la luna.

Cele mai multe absorbante contin lipici industrial, pentru fixarea pe slip, si au adaugate mirosuri artificiale. La unele dintre acestea, gelul absorbant este produs din reziduuri petroliere! In plus, plasticul care ajuta la mentinerea lichidului, pentru a nu pata hainele, este daunator pielii, nepermitand aerului sa circule. De aici, toata acea umezeala si caldura neplacuta, de aici mirosurile si riscul mare de imbolnavire! Astfel este favorizata dezvoltarea unor microorganisme care pot duce la sterilitate.

In egala masura, tampoanele interne duc la uscarea peretilor vaginali si la modificarea PH-ului vaginal, ceea ce are repercusiuni grave asupra sanatatii intime! Acestea au in componenta vascoza, ca sa poata absorbi o cantitate mai mare de lichid, iar prin introducerea frecventa in vagin, pot provoca leziuni ale tesuturilor intravaginale, rani prin care pot intra in organism, cu usurinta, bacteriile si alte substante nocive. Acestea doar ofera iluzia de absorbtie totala, in realitate acestea mentinand lichidul in interior si facilitand reabsorbtia toxinelor direct in sange.

Desi rezultatele studiilor sunt relevante din punct de vedere al informatiei oferite, nimic nu este mai evident decat disconfortul pe care il resimtim noi insene la utilizarea unor absorbante cu invelis de plastic si continut ridicat de parfum. In acest caz vorbim despre disconfortul creat de caldura, de iritatiile si senzatia de supra-incalzire, dar si de lipsa de siguranta in ceea ce priveste patarea hainelor in culori deschise.

Asadar este important ca femeile din Romania, indiferent de varsta, sa cunoasca aceste informatii si sa stie, in acelasi timp, ca pot decide pentru o schimbare in bine, in viata lor. Alternativa ideala la produsele nesterile si neigienice atat de des intalnite pe piata este Lady Anion, prima si singura gama de absorbante sterile si antibacteriene, care indeplineste, in acelasi timp, toate conditiile necesare pentru ca o femeie sa evite riscurile detaliate mai sus.

Lady Anion este confectionat din materiale naturale, biodegradabile: bumbac organic, steril; adeziv alimentar non-toxic; hartie pura, sterilizata; banda incorporata cu turmalina. Putem striga linistite: Evrika!



Lady Anion elimina aparitia si multiplicarea bacteriilor, regleaza PH-ul vaginal, inlatura mirosurile neplacute, protejeaza de iritatii, inflamatii si infectii,elimina caldura prin membrana impermeabila pentru lichid, dar permeabila pentru aer.

Gama de absorbante sterile Lady Anion

Gama de absorbante sterile Lady Anion a fost creata pentru a raspunde nevoilor femeii de diferite varste (pubertate, adolescenta, maturitate), aflate in diferite etape ale vietii sale (sarcina, menopauza) sau cu diferite afectiuni ale aparatului genital (incontinenta urinara, fibrom uterin).

Se stie ca organismul fiecareia dintre noi reactioneaza diferit in perioada menstruala, astfel ca absorbantele potrivite trebuie alese cu atentie, in functie de simptome, flux menstrual, nivel de activitate zilnica etc.

!!! Descopera ce fel de absorbante trebuie sa folosesti in functie de semnalele organismului tau facand acest test! Dureaza un minut !!!

In perioada pubertatii si adolescentei recomandam utilizarea zilnica a absorbantelor din bumbac organic Lady Anion cu putere de absorbtie de 1 picatura sau gama de zi si de noapte- cu dimensiuni si putere de absorbtie diferite, create pentru fluxuri menstruale usoare sau abundente.



Ca tanara femeie sau mama poate fi o adevarata provocare sa jonglezi cu responsabilitatile impuse de cariera si de viata de familie, mai ales in acea perioada a lunii. Lady Anion vine in ajutorul tuturor femeilor cu o gama de absorbante din bumbac organic, cu dimensiuni si putere de absorbtie diferite, create pentru fluxuri menstruale usoare sau abundente.



Special pentru varsta maturitatii – cea atat de delicata si plina de transformari Lady Anion va ofera absorbantul din bumbac organic pentru menopauza: un produs unic, revolutionar, ce asigura protectie, siguranta, confort.

Lady Anion vine in ajutorul femeilor la varsta pensionarii cu gama de absorbante din bumbac organic pentru incontinenta urinara: un produs unic, revolutionar, ce asigura protectie, siguranta, confort.

Suprafata mare din bumbac organic se usuca instantaneu datorita gelului polymer superabsorbant (cu putere de absorbtie de cel putin 6 ori mai mare decat a oricarui alt absorbant), iar banda patentata cu turmalina, emisie de anioni (peste 6000/cm3) si infrarosii transforma absorbantul Lady Anion intr-unul steril, care impiedica supravietuirea si inmultirea oricarui tip de bacterii si absoarbe mirosurile neplacute.

Produsele se achizitioneaza numai de la distribuitorii autorizati Anion Care sau prin contactarea directa pe site-ul producatorului www.anioncare.ro

La orice comanda, AnionCare va ofera gratuit testul pentru identificarea nivelului de pH vaginal, care va va ajuta sa identificati, din timp, eventualele riscuri de inflamatii sau infectii.