Tratamentul de albire - Calea catre un zambet stralucitor

Albirea nu este un procedeu daunator dintilor, cu conditia sa se respecte perioada de 12-18 luni intre tratamentele de albire. In plus, atat timp cat utilizati produse realizate de producatori cunoscuti si aveti aprobarea medicului sa le utilizati, nu aveti motive pentru care sa va temeti.

Tratamentul de albire dentara cu Pola Office se desfasoara in modul urmator:
Pentru ca tratamentul sa aiba rezultate cat mai bune, Inainte de albire, se recomanda o sedinta de igienizare completa, iar in functie de aceasta se stabileste daca tratamentul de albire se executa in aceeasi sedinta sau la un interval de aproximativ 2 zile.

Pasii tratamentului de albire:

- Pentru a proteja mucoasa, se instaleaza o bariera gingivala flexibila pe ambele arcade dentare.

- Urmeaza aplicarea gelului Pola Office pe suprafata dintilor dupa care se fotopolimerizeaza cu o lampa speciala UV. Se lasa substanta de albire timp de 8 minute, dupa care se aspira surplusul de gel: aceasta etapa se repeta de 3 ori.

- Dupa ultima aplicare de gel se indeparteaza bariera gingivala si se clateste cavitatea bucala.

Odata incheiat tratamentul de albire, pacientilor li se explica indicatiile post – albire, printre care se numara evitarea bauturilor sau mancarurilor care pot colora dintii ( cum ar fi: cafea, vin rosu, morcovi etc) si se recomanda stoparea fumatului pentru 48 de ore (in acest timp se stabilizeaza culoarea definitiva a dintilor).

In unele cazuri, tratamentul poate cauza dureri la nivelul dintilor si de aceea se recomanda evitarea bauturilor foarte fierbinti sau foarte reci, timp de cateva zile.

Aceasta senzatie este determinata de faptul ca in timpul albirii, gelul special patrunde prin smalt la dentina care, datorita structurii sale poroase, permite contactul gelului cu structurile microscopic din pulpa dentara. Acesta nu este, insa, un motiv de ingrijorare, deoarece nu a fost inregistrat nici un caz de imbolnavirea nervului dentar.


Mai mult decat atat, s-a demonstrat stiintific faptul ca albirea dentara realizata cu produse profesionale ofera o protective in plus dintilor, datorita continutului de flor al substantelor de albire, ceea ce presupune ca se realizeaza concomitant si o remineralizare a structurilor dentare dure.

Acest tratament nu este recomandat femeilor insarcinate sau celor care alapteaza, pacientilor alergici la peroxizi, copiilor cu varsta de pana la 14 ani , cat si pacientilor cu dinti sensibili.

Promotie luna iunie Velvet Dental: albire profesionala Pola Office – 50% reducere de la 1000 lei la 500 lei.

Velvet Dental
Str. Herastrau nr. 1, Sector 1, Bucuresti
0722453012/ 0212301113/ 0728326438