Detoxifierea ficatului - necesitate sau moft?

Generalitati

Ficatul nostru este asemeni unei fabrici ce lucreaza neincetat pentru noi, separand substantele folositoare organismului de cele nocive.

Fiind cel mai mare organ al corpului si indeplinind peste 500 de functii, de multe ori nu constientizam ca echilibrul intregului organism depinde de acest organ.

Asemeni unor muncitori harnici dintr-o fabrica, celulele hepatice au nevoie, din cand in cand, de o pauza, de o perioada de detoxifiere astfel incat sa functioneze in parametri optimi.

Cand ai nevoie de o cura de detoxifiere a ficatului?

Chiar daca te stii perfect sanatos, este bine ca, din cand in cand, sa faci o astfel de cura. Omul modern este predispus acumularii de toxine cauzate de poluare, stres, alimentatie deficitara, radiatii, utilizarea unor produse cosmetice pline de chimicale etc.

In principal, ai nevoie de o astfel de cura:

Ce presupune o cura de detoxifiere a ficatului?

InoCell (Inozitol si Inozitol hexafosfat - imbogatit cu vitamina C si seleniu organic) detoxifica, regenereaza si protejeaza ficatul, reducand efectele toxice secundare ale tratamentelor medicamentoase solicitante, care il afecteaza.

Substanta activa - Inozitol si derivatii acestuia - este protejata de brevet, dand nastere produsului Inocell. Aceasta inseamna ca nu vei mai gasi un supliment similar pe piata, care sa contina aceasta formula si in aceste concentratii. in plus, doar produsul InoCell este rezultatul unor cercetari de peste 20 de ani de echipa de medici condusa de A. K. Shamsuddin (doctor in medicina, profesor de patologie din cadrul University of Maryland School of Medicine, Baltimore, SUA), avand peste 70 de aparitii in publicatii medicale.

InoCell actioneaza in 3 directii principale pentru sanatate:
1. Este un antioxidant si imunomodulator, are actiune antitumorala;
2. Este un protector si regenerator hepatic; reduce efectele toxice ale tratamentelor medicamentoase solicitante, care afecteaza ficatul.
3. Este un detoxifiant sangvin (curata depunerile de pe vasele de sange, regleaza nivelul de colesterol, glicemie si trigliceride).

Parerea domnului doctor Moldovan (medic oncolog si directorul Institutului National de Medicina Complementara si Alternativa) despre suplimentul natural InoCell



Pentru a afla parerea altor consumatori care au incercat InoCell, da click aici.
Poti comanda InoCell sunand la numarul de telefon 0724.582.769 sau dand click aici
Daca ti-a placut acest articol, ne poti urmari si pe Facebook

InoCell este un produs Good Days Therapy. Misiunea Good Days Therapy in Romania este sa ofere consumatorilor cele mai eficiente, inovative si totodata naturale suplimente alimentare, la preturi corecte, educare si servicii de calitate.

Bucura-te de oferte speciale exclusiv pe good-days.ro sau suna la numarul de telefon 0724.582.769!