Remedii neobisnuite impotriva stresului

Motto: “Stresul este un laborator de studiu care ne invata mereu cum sa rezolvam cu succes dificultatile pe care le intampinam in viata” Merrill F. Raber

Esti stresat/a? stim ca internetul si literatura self-help abunda in informatii despre remedii anti-stres, unele referitoare la sfaturi spirituale, altele cu privire la ce sa mancam sau ce exercitii fizice sa mai facem.

Or, aceste lucruri necesit timp si o schimbare a stilului de viata, or timpul este tocmai ceea ce ne lipseste. Asa ca in acest articol iti propunem cateva trucuri mici, insa de efect, care iti vor ridica cu siguranta starea de spirit!

1. Suna un prieten
Acest lucru te va ajuta sa te detasezi emotional de problema, si poate chiar sa o gasesti mai amuzanta. Ce e sigur e ca vei simti o anumita descarcare. Nu ai nici un prieten disponibil sa te asculte in acel moment? Nu-i nimic, ia o foaie de hartie si noteaza tot ce simti.
2. Mananca un mic dejun sanatos
Daca sari peste micul dejun, argumentand mereu ca nu ai timp, metabolismul tau va incetini. Timpul acela care l-ai “pierde” dimineata cu micul dejun se “compenseaza” cu dureri de cap, iritabilitate si stari emotionale schimbatoare.

3. Razi cu pofta
Vizioneaza o comedie, mergi la circ sau citeste ceva care te amuza. Rasul scade nivelul de hormoni ai stresului in sange, relaxeaza muschii si, sa recunoastem ca ne face sa ne simtim mai bine.

4. Daca nu poti sa razi, atunci plangi
Ideea e ca trebuie sa te debarasezi cumva de emotiile negative, despre care taoistii spun ca sunt cauza tuturor bolilor. Conform ultimelor studii, lacrimile ar ajuta la eliminarea toxinelor si a hormonilor de stres.

5. Fibrele te relaxeaza
Le gasesti in fructe, legume, cereale integrale. Nu numai ca iti fericesc sistemul digestiv, dar ele elimina toxinele si stabilizeaza glicemia, ameliorand astfel schimbarile emotionale.

6. Lavanda si menta tin stresul departe
Fie ca iti vei lua un ulei de lavanda, sau vei prefera o perna umpluta cu flori uscate de lavanda – efectul e acelasi: brusc, te vei simti translatat intr-un camp cu lavanda, iar mirosul puternic te va face sa uiti de griji. Doar inchide ochii si inspira profund uleiul le lavanda sau de menta, care are acelasi efect linistitor.

7. Schimba perspectiva
Nu fii sclavul conceptiei conform careia nimic nu functioneaza in viata ta. Scrie o lista cu lucrurile care s-au imbunatatit sau cu lucrurile pentru care esti recunoscator. Focalizandu-te pe succes, vei atrage mai mult succes. Daca vocea ta interioara te saboteaza spunandu-ti “eu nu pot sa fac asta”, contracareaza imediat gandul acesta cu unul pozitiv: “sunt capabil sa fac asta”.

8. Respira adanc
De fiecare data cand iti vine sa tipi sau esti nervos si nu te poti controla... respira adanc de cateva ori inainte sa faci ceva ce vei regreta mai tarziu. Daca te focalizezi asupra respiratiei, si vei respira adanc, vei aduce mai mult oxigen in corp, te vei simti mai conectat la momentul prezent, si mai detasat de situatie. Astfel ca vei putea sa reactionezi calm si vei gasi solutiile cele mai bune.

9. Pastila de relaxare
Ce spui de o pastila magica care sa alunge stresul? Hypnox StressPro este un supliment alimentar 100% natural, pe baza Lactium (hidrolizat de proteina lactica) a carei eficienta in combaterea stresului este demonstrata clinic. Este un important ajutor in combaterea stresului, a starilor de anxietate si epuizare psihica. Nu provoaca dependenta, nu afecteaza concentrarea in timpul zilei ori capacitatea de a sofa!

Formula premiata! La Paris, Lactium a obtinut o medalie pentru "Cel mai bun ingredient nutritiv inovator pentru sanatate al anului! (2004, in cadrul HIE “Health Ingredients Europe trade fair”)

Iata un fragment din scrisoarea unei consumatoare care a incercat Hypnox StressPro
“Am inceput sa ma simt din primele zile mult, mult mai bine si sa dorm foarte bine. in prezent, iau cate o capsula de Hypnox Stress Pro pe zi si ma declar foarte multumita de efectele acestui produs natural. Chiar si faptul ca ma simt mult mai linistita si calma, am acum energie, fara a mai fi tot timpul iritata si agitata.”

Bucura-te de o viata fara stres si aminteste-ti ca exista intodeauna o lectie in spatele oricarei situatii stresante!

Puteti comanda Hypnox StressPro sunand la numarul de telefon 0724.582.769 sau dand click aici. Daca v-a placut acest articol, ne puteti urmari si pe Facebook

Pentru alte sfaturi utile despre cum putem gestiona stresul, acceseaza: http://www.hypnox.ro/reguli-pentru-reducerea-stresului

Hypnox StressPro este un produs Good Days Therapy. Misiunea Good Days Therapy in Romania este sa ofere consumatorilor cele mai eficiente, inovative si totodata naturale suplimente alimentare, la preturi corecte, educare si servicii de calitate.

Bucura-te de oferte speciale exclusiv pe good-days.ro sau suna la numarul de telefon 0724.582.769!