1+1 CADOU! Detoxifiere si digestie

Trezeste-te! A venit primavara! E momentul sa profiti de toate vitaminele si mineralele prezente in fructele si legumele de sezon.

Asa cum mediul sufera din cauza poluarii, tot astfel organismul nostru este afectat de o mare cantitate de substante toxice.

Daca nu ii oferim sansa sa se debaraseze de toate aceste deseuri, il supunem unei adevarate traume care poate avea drept cauze boli foarte grave.

De fapt, capacitatea organismului de a se dezintoxica este un indiciu al nivelului de sanatate al unei persoane.

O cura de detoxifiere eficienta cuprinde o dieta alimentara menita sa solicite la minimum functiile organismului, un consum suficient de lichide - multa apa, sucuri de legume si de fructe (clasicul exemplu este sucul de mere, morcovi si telina). De asemenea, suplimentele probiotice si cele care contin acizi alfa-lipoic (care refac rezervele de vitamina C si E) ajuta in cura de detoxifiere.

Constipatia, arsurile gastrice si afectiunile hepatice sunt unele dintre principalele complicatii ale unui stil de viata dezorganizat, in special al unei alimentatii nesanatoase.

Un ficat suprasolicitat genereaza senzatie de oboseala persistenta si lipsa poftei de mancare, insotite uneori si de greata. Iarna, cu temperaturi scazute si cu alimentatie deseori saraca in vitamine si in minerale esentiale, afecteaza ficatul, de aceea primavara este ideala pentru detoxifierea organismului, cu rezultate benefice la interior si la exterior: un ten mai stralucitor, unghii si par mai sanatoase, un tonus vital crescut.

Exista in farmacii numeroase produse pentru detoxifiere si in plus, pentru o regenerare mai rapida a celulelor hepatice, poti consuma si extract de samburi de struguri (un antioxidant de 50 de ori mai puternic decat vitamina E), patrunjel (atat frunzele, cat si radacina in stare cruda, in diferite salate), sirop de ridiche neagra si produse pe baza de silimarina sau de N-acetil-cisteina.

In conluzie: viata este mai frumoasa atunci cand alegi sa mananci corect!

Iti recomandam fructe si legume din belsug, insa pentru suplimente alimentare vino in luna aprilie la Help Net, unde gasesti oferte 1+1 CADOU pentru digestie si detoxifierea organismului.

Bucura-te de primavara!