Fara tulburari digestive dupa masa de Paste

Sarbatorile de Paste sunt prilej de a impartasi celorlalti gandurile si cadourile cele mai frumoase, de a ne reculege spiritual si de a face surprize culinare celor dragi.

Masa romaneasca de Paste, cu produsele ei traditionale, face parte din farmecul acestei sarbatori.

Asa cum, dupa parerea majoritatii, toate bucatele delicioase sunt si interzise, lasand greutati impovaratoare in organismul nostru, e greu sa te abtii de la bunatatile care miros atat de bine atunci cand mama le pregateste in bucatarie.

Dupa o perioada in care ne-am desfatat cu produsele traditionale de Paste, apar si efectele nedorite: suntem obositi,avem dureri abdominale si de cap, suntem balonati, indispusi si nervosi.

Cauzele care stau la bazaproblemelor digestivepot fi de mai multe feluri, cu toate ca este vorba de bacterii, infectii, diferite medicamente sau de o afectiune cronica,problemele digestive zilnicenu sunt doar neplacute, ci sicreaza obstacole majorecelor care sufera de aceasta afectiune.

Tulburarile digestive frecvente includ gaze intestinale,balonarea, arsuri la stomac, digestie insuficienta, in unele cazuriconstipatiasidiareea.

Primul si cel mai important pas este sa adaptam o nutritie adecvata, alimentatie sanatoasa si un stil de viata potrivit. Insa dupa mesele festive de Paste, este aproape imposibil sa nu ne confruntam cu astfel de tulburari digestive.

Zimez, ajuta la mentinerea digestiei normale si la absortia adecvata a nutrientilor la persoanele care au o cantitate insuficienta de enzime digestive, precum si la persoanele a caror dieta este bogata in grasimi, carbohidrati si proteine.

Zimez contine un amestec de enzime de origine vegetala, formulat astfel incat enzimele sa nu fie distruse de actiunea sucului gastric. Enzimele proteolitice din Zimez descompun proteinele din alimente pana la aminoacizi. Carbohidrazele ajuta la o digestie mai buna a zaharurilor din alimentatie.

Vino si afla mai multe detalii despre Zimez pe www.doctorulverde.ro

Save