1+1 CADOU! Energie si pofta de viata

Un mar azi si o portocala maine nu inseamna vitaminizare, iar efectul placebo nu functioneaza in acest caz. Carentele de vitamine ne afecteaza intregul organism si se manifesta adesea prin oboseala, lipsa de energie, piele lipsita de stralucire, par tern.

1. Incepe-ti ziua cu un suc natural din fructe. Poti incerca sa combini portocale cu morcovi. Portocalele sunt bogate in vitamina C iar morcovii au un important aport de vitamina A, responsabila cu mentinerea acuitatii vizuale.

2. Cereale la micul dejun. Pe langa sucul natural pe care ti l-am propus deja, o portie de cereale doldora de B-uri este binevenita. Alege intotdeauna cerealele integrale.

3. Intre mesele principale poti lua mici gustari formate din fructe. Gutuile, spre exemplu, stimuleaza pofta de mancare si sunt bogate in magneziu, fier, zinc si vitaminele B, C si A.

4. Nuci, acaju sau fistic, crude! Consumate pe parcusul unei zile, acestea energizeaza organismul, aducandu-i in acelasi timp un nivel ridicat de antioxidanti, vitamine si minerale.

5. Ceaiurile, consumate indiferent de sezon, joaca un rol extrem de important in vitaminizarea organismului. Ceaiul de macese este cel mai bun exemplu.

Iti recomandam fructe si legume din belsug, insa pentru suplimente alimentare vino in luna martie la Help Net, unde gasesti oferte 1+1 CADOU pentru vitaminizarea si imunizarea organismului.

Pregateste-te pentru primavara!




PACHET VITAMAX Q10

VITAMINE SI MINERALE (2 x 15 capsule moi)

Revitalizeaza si fortifica organismul, conferind tonus fizic si psihic. CADOU al 2-lea produs.



CALCIU SANDOZ

CU VITAMINA D (2 x 10 comprimate efervescente)

Dinti rezistenti si oase sanatoase. CADOU al 2-lea produs.



SUPRADYN ENERGY

TONIC SI ENERGIZANT PENTRU ADULTI (2 x 30 comprimate filmate)

Contine vitamine si minerale pentru energie maxima. CADOU al 2-lea produs.



ZINKIT 10 MG

(2 x 20 comprimate efervescente)

Corecteaza deficitul de zinc, mineral esential pentru imunitate, ce nu poate fi sintetizat in organism. CADOU Al 2-lea produs.


Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o alimentatie variata si echilibrata. Se recomanda citirea prospectului si/sau a informatiilor de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute, adresati-va medicului sau farmacistului.

Oferta este valabila in Farmaciile Help Net, in limita stocului disponibil, pentru posesorii de Card de Fidelitate Help Net, in perioada 01-31.03.2014. Promotiile nu se cumuleaza cu alte promotii Help Net aflate in derulare sau cu beneficiile Cardului de Fidelitate Help Net. Discounturile se acorda la suma achitata de client, cu exceptia cazurilor in care, in urma reducerii, se obtine un pret mai mic decat pretul de achizitie al acelui produs. Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Fotografiile produselor nu creeaza obligatii contractuale.