Afinele rosii si infectiile urinare

La inceputul secolului XX s-a constatat ca femeile din triburile indiene din America de Nord, care utilizau frecvent afinele pentru a se trata de diverse afectiuni, faceau mai putine infectii urinare decat restul femeilor din America.

Pe baza acestor observatii empirice a inceput sa fie studiata compozitia extractului de afine pentru a determina mecanismul prin care afinele pot ajuta la vindecarea si prevenirea infectiilor urinare.

Astfel studiile recente au aratat ca acestea au in compozitie numeroase substante active, dintre care cele mai importante pentru tractul urinar sunt proantocianidele (PAC)

Infectia tractului urinar afecteaza vezica urinara, rinichii, ureterele sau uretra.

Cauzele infectiilor urinare sunt reprezentate de bacteriile ce patrund in uretra iar simptomele acestora sunt extrem de neplacute, cele mai comune fiind:
- durere sau arsuri la urinare
- nevoia de a urina frecvent si eliminarea unei cantitati mici de urina
- sensibilitate sau greutate in partea de jos a abdomenului
- urina tulbure sau urat mirositoare
- durere intr-o parte, in spate sub cutia toracica
- frison si febra
- greata si varsaturi.

Majoritatea infectiilor de tract urinar sunt tratate cu succes cu antibiotice. Scopurile terapiei antibiotice ale infectiilor de tract urinar inferior sunt atat ameliorarea simptomelor, eliminarea infectiei si prevenirea recurentelor, precum si prevenirea aparitiei complicatiilor severe.

Urisan, este un produs natural pe baza de extract de afine rosii, avand cea mai mare concentratie de proantocianide, fapt care-l face sa fie un produs deosebit de eficient in infectiile si inflamatiile urinare

Proantocianidele din compozitia Urisan inhiba adeziunea fimbriilor bacteriene de epiteliul tractului urinar. Acestea ne mai putand adera de tractul urinar, nu se mai pot multiplica si sunt ”spalate” de pe suprafata epiteliului urinar.

Aceasta actiune se manifesta in special asupra tulpinilor de Escherichia Coli, bacterii care sunt responsabile de peste 85% din infectiile urinare.

Urisan, este recomandat in asociere cu tratamentul antibiotic, in infectiile acute de tract urinar, unde se vor administra 3 capsule Urisan/zi, atat cat dureaza si tratamentul antibiotic. Ulterior, pentru a preveni recidivele si recurentele, ca post-tratament antibiotic, se recomanda administrarea a 2 capsule Urisan/zi, pentru inca 10-15 zile/luna.

Alege Urisan si terapia eficienta in tratarea infectiilor cronice ale tractului urinar, in tratarea si prevenirea recidivelor infectiilor urinare cat si a diferitelor inflamatii urinare. Afla mai multe pe www.doctorulverde.ro

Sun Wave Doctorul Verde