Slabeste cu…apa chioara

Vrei sa scapi de cateva kilograme iar dietele nu te ajuta deloc?

Nimic mai simplu, bea apa!!

Te simti obosita si nu te poti concentra?

Bea apa!

Ai senzatia de picioare si maini umflate?

Bea mai multa apa!

De ce apa?
Apa constituie 70% din tesuturile corpului uman. Totodata, apa reprezinta 80% din sange, 20% din compozitia oaselor, 75% din muschi si 90% din compozitia creierului.
Pe scurt, esti ceea ce bei !

Lipsa apei In organism nu poate fi compensata de nici o alta substanta, astfel Incat ea este vitala si indispensabila tuturor proceselor din organism.

Doi mari factori ne afecteaza silueta si sanatatea in fiecare zi, dar pe care ii ignoram atunci cand vrem sa dam jos kilogramele in plus – consumul insuficient de apa si lipsa de miscare.

Cum slabesti cu apa?
„Dieta” cu apa are o regula simpla dar stricta: bea mai multa apa! Ca in orice dieta trebuie sa iti propui un program pe care sa-l respecti cel putin o saptamana pentru a vedea rezultate.

De preferat ar fi ca apa bauta sa fie rece, pentru ca este absorbita in organism mult mai repede decat apa calda. Unele cercetari au dovedit ca apa rece poate ajuta la arderea caloriilor.

La ce ne ajuta apa chioara

Atunci cand nu bem apa favorizam depunerile de grasime In organism. Rinichii nu mai functioneaza normal fara o cantitate suficienta de apa, iar o parte din sarcina lor este transferata ficatului.

Ficatul are insa rolul de a transforma rezervele de grasime in energia necesara corpului.

Daca ficatul preia functia rinichilor, atunci lucreaza ineficient si va prelucra mai putine grasimi, iar surplusurile se depun, spre disperarea noastra.

Apa este singurul si cel mai important catalizator in scaderea si mentinerea greutatii.

De foarte multe ori confundam deshidratarea cu senzatia de foame, iar un consum optim de apa ne scapa de senzatia falsa de foame si astfel poti respecta mai usor programul orelor de masa. Apa este responsabila de consumul a 75 de calorii la fiecare masa, cu conditia sa bem un pahar cu o jumatate de ora inainte.

Ti se pare putin ? La un calcul simplu asta Inseamna 6,5 kilograme pe an!

Un consum optim de apa are multiple beneficii pentru organsim:

Prin urmare cateva pahare de apa pe zi fac diferenta intre o silueta de vis si grasimea acumulata inestetic. Daca bei apa ai mai multa energie si un tonus muscular mai bun, iar organismul tau iti va multumi mai tarziu pentru ca o buna functionare a organelor te tine departe de boli.

SENSILAB RECOMANDA
Sensilab a creat un supliment alimentar natural WaterLost, care previne retentia apei in organism, va ofera un aspect suplu si previne umflarea picioarelor si a fetei.

WaterLost este un complement perfect pentru dietele de slabire, si este recomandat mai intai de toate celor care au probleme cu retentia apei in organism.

Simptomele tipice care insotesc retentia de apa in organism sunt:

Cum functioneaza WaterLost

WaterLost contine o combinatie unica de ingrediente care promoveaza eliminarea lichidului din corp, curatind organismul, avand un impact pozitiv asupra reducerii greutatii corporale datorita faptului ca are un continut ridicat de antioxidanti, care sunt de o importanta covarsitoare in ceea ce priveste indepartarea substantelor toxice din organism.

Beneficiile produsului

- Socul negru si iarba mate contribuie la reglarea greutatii corporale
- Sustine mecanismul natural de curatare al organismului
- Algele brune contribuie la reglearea greutatii corporale prin cresterea senzatiei de satietate
- Efect pozitiv asupra digestiei
- Socul negru, iarba mate si ceaiul de Java incurajeaza in mod natural eliminearea lichidelor din organism
- Elimina toxinele.
- WaterLost previne retentia apei in organism.

Retentia apei este o problema comuna care influenteaza si cresterea greutatii corporale. Datorita dietei necorespunzatoare retentia apei in organism provoaca simptome neplacute, cum ar fi senzatia de umflare a gleznelor, fetei si mainilor.

Comanda aici produsul Waterlost, efectele sunt vizibile in doar 15 zile.