Secretele unui par frumos chiar in bucataria ta!

Deseori te plangi ca parul tau este lipsit de stralucire, cade pe zi ce trece si trebuie sa il speli mai mereu pentru ca se ingrasa prea repede?

Uita-te in bucataria ta pentru cele mai bune solutii pentru a ii putea oferi parului tau straclucirea de care are nevoie.

Am pregatit patru masti diferite pentru fiecare tip de par pe care le poti face cu usurinta la tine acasa in cateva minute folosind ingrediente natruale, care cel mai probabil stau la tine in frigider sau in dulap chiar acum!

Par uscat: Ulei de masline si ou

Combina 3 lingurite de ulei de masline extra virgin cu doua oua si aplica amestecul pe parul uscat.

Asteapta 20 de minute inainte de a clati cu apa.

Uleiul de masline va ajuta la hidratarea parului uscat si degradat, in timp ce proteinele din oua vor promova cresterea parului sanatos.

Toate tipurile de par: avocado si miere

Avocado este un fruct care contine numerosi nutriento, vitamine si proteine, toate fiind necesare pentru un par sanatos.

Amesteca pulpa unui avocado copt cu o lingura de miere, preferabil organica.

Aplica apoi compozitia pe par, masand cu grija, dupa care asteapta 20-25 de minute pana sa clatesti cu apa calda.

Par gras: Otet de mere si lamaie

Combina 60 ml de otet de mere cu coaja rasa de la o lamaie.

Amesteca totul pana vei obtine o pasta omogena, dupa care aplica pe tot parul si lasa sa actioneze timp de 15 minute pentru a absorbi excesul de sebum de pe scalp, poti clati dupa cu apa calduta.

Otetul de mere va elimina acumularea de produse pentru ingrijirea parului: fixativ, spuma sau gel si va consolida firul de par , lasandu-l moale si stralucitor.

Acesta va echilibra, de asemenea, nivelul pH-ului parului, ucide bacteriile si este un remediu pentru matreata .

Scalp iritat si par uscat: Banana, miere si migdale

Peste o jumatate de banana pasata adauga doua lingurite de miere si cateva picaturi de ulei de migdale.

Omogenizeaza totul si tine masca pe par timp de 20 de minute cu capul acoperit.

Bananele pot creste umiditatea parului, netezeste, calmeaza scalpel iritat si senzatia de mancarime.

SENSILAB RECOMANDA

SkinLift Collagen contine NatiCol colagen marin in cea mai naturala forma, pentru un par stralucitor!

SkinLift Collagen contine o combinatie unica de colagen marin NatiCol, vitamina C si zinc, factori importanti pentru sinteza colagenului.

Consumul regulat de SkinLift Collagen ajuta la imbunatatirea calitatii colagenului din piele si ofera o buna sursa de colagen tip 1, stimuland productia naturala a acestuia.

Pielea devine mai elastica si mai felxibila, isi pastreaza hidratarea, iar in acelasi timp vizibilitatea ridurilor si liniilor de expresie sunt mult reduse.

Propietatile colagenului marin NatiCol

Produsul este adecvat pentru toti cei care

SkinLift Collagen este recomandat pentru toate femeile cu varsta peste 25 de ani care doresc sa-si imbunatateasca elasticitatea pielii si sa reduca aparitia ridurilor precum si a liniilor de expresie. Prin consumul de colagen 100% din sursa naturala alimentati pielea cu o cantitate adecvata de colagen pentru a va putea mentine un aspect mereu tanar

Pentru a obtine rezultate optime va recomandam sa consumati SkinLift Collagen timp de 2-3 luni, desi primele efecte se vad dupa doar doua saptamani de utlizare

Cum influenteaza colagenul NatiCol

Stiati ca?
Pielea supla si sanatoasa ofera un aspect mai tanar reflectand bunastarea noastra. Fibrele de colagen sunt responsabile pentru fermitatea si elasticitatea pielii. In ciuda faptului ca in organism sunt gasite mai multe tipuri de colagen, aproape 80% este reprezentat de colagenul tip 1.

Dupa 25 de ani, pielea noastra incepe sa-si piarda elasticitatea iar formarea si regenararea colagenuil sunt mult reduse. De asemenea cu timpul, creste activitatea enzimelor care descompun colagenul, rezultand astfel in pierderea fernitatii, elasticitatii pielii si aparitia primelor riduri.
Skinlift Collagen are un pret special: reducere de 25% AICI!