Alimente pentru un abdomen plat

Oricate exercitii ai face la sala, colaceii de pe abdomen se incapataneaza sa stea ”agatati”.

Ce mananci sa previi asta?

Iata lista alimentelor care te ajuta sa ai un abdomen plat:




Avocado

Face parte din categoria grasimilor bune mononesaturate.

Potrivit unui studiu aparut in publicatia Diabetes Care, persoanele care consuma cu regularitate avocado au constatat o reducere a circumferintei taliei, in comparatie cu cealalta categorie care a adoptat un regim alimentar cu aceeasi cantitate de calorii, insa fara sa includa grasimile mononesaturate.

Tine cont ca o jumatate de avocado aduce un aport de 10 grame de grasimi sanatoase si impiedica acumularea grasimii in jurul taliei.

Ceaiul verde

Bea ceaiul inainte de masa si in acest fel o sa suprimi pofta de mancare. In plus, acesta este satios si te va tine departe de frigider.

Trei cani de ceai verde pe zi stimuleaza metabolismul si te scapa de 30 de kilocalorii. Acesta va ajuta sa elimini mai repede si mai eficient lichidele.

Ovazul

Scade colesterolul “rau” si lupta cu grasimile. Bogat in fibre, ovazul este optiunea perfecta pentru un mic dejun sanatos, deoarece amelioreaza confortul digestiv si te scapa de senzatia de balonare, constipatie, diaree, flatulenta.

Este satios, are foarte multe fibre, mentine abdomenul plat si te poate ajuta sa pierzi din greutate. In plus, iti va asigura energia necesara peste zi.

Ardeiul iute te ajuta sa mananci cu masura

Gustul picant al ardeiului iute este dat de o substanta fara miros numita capsacina, care se pare ca are capacitatea de a reduce apetitul si de a accelara metabolismul pentru perioade scurte de timp.

In plus, oamenii au tendinta de a manca mai putin atunci cand mancarea este picanta.

Uleiul de masline

Acesta este foarte bogat in polifenoli, substante care au efect anticancerigen.

Are si grasimi mononesaturate, care te ajuta sa-ti mentii talia, sa ai un indice corporal in limite normale, caci se descompun repede in organism si iti furnizeaza energia, fara sa se depuna in celule.

Grapefruitul

Are putine calorii si ofera senzatie de plenitudine pentru mai multa vreme dupa ce a fost consumat.

Acest lucru se datoreaza fibrelor pe care le contine grapefruitul.

Bea o jumatate de pahar de suc cu o jumatate de ora inainte de masa si vei consuma o cantitate mai mica de calorii in timpul mesei.

Quinoa

Trebuie sa faca parte din planul alimentar al oricarei persoane care doreste sa slabeasca.

O cana plina cu quinoa contine 8 grame de proteine, 5 grame de fibre si este la fel de usor de gatit precum orezul.

Quinoa este bogata in substante nutritive, cum ar fi fier, zinc, seleniu si vitamina E.

SENSILAB RECOMANDA

Sensilab propune o combinatie de doua suplimente alimenare: MangoFit pentru reducerea apetitului si Malinie pentru topirea grasimilor!

Beneficiile Mangofit

MangoFit este chiar mai eficient in combinatie cu cea mai puternica formula care te ajuta sa slabesti!

Pierderea in greutate nu este un lucru simplu si asta o stiu toti cei care se chinuie sa scape de kilogramele in plus. Cel mai recent ”HIT” pentru pierderea in greutate care a activat o lume intreaga este cetona de zmeura raspberry ketone.

Pentru rezultate vizibile trebuie sa se consume cel putin 200 mg de cetona de zmeura raspberry ketone pe zi. La Sensilive am combinat 600 mg de cetona de zmeura raspberry ketone cu extract de portocala amara organica si ceai mate organic astfel efectele cetonei de zmeura sunt incurajate.

Beneficiile Malinie
100% natural.

Beneficiile combinatiei Malinie- MangoFit
Combinatia de mango african si cetona de zmeura raspberry ketone are efect dublu de topire a grasimilor de pe abdomen, coapse si solduri. Im plus are un impact puternic echilibrului hormonal din organism deoarece controleaza doi hormoni importanti: adiponectina sau ”hormonul slabirii” si leptina.

Primul este prezent in mare parte la cei care sunt slabi prin natura lor, iar al doilea are influenta directa asupra apetitului. Prin controlul acestor hormoni vei pierde din greutatea corpului eficient, fara sa-ti fie foame iar topirea grasimilor va fi accelerata.

Cum actioneaza ingredientul activ?
Cetona de zmeura raspberry ketone cel mai important compus al zmeurei, regleaza adiponectina, Studiile arata ca persoanele slabe au nivel mai ridicat de adiponectina, fata de persoanele supraponderale. Mai mult, cercetatorii sunt de acord ca hormonul imbunatateste sensibilitatea la insulina si ajuta la reglarea greutatii.

Functia cetonei de zmeura raspberry ketone este de a actiona asupra lipazei, enzima care este responsabila pentru eliberarea de acizi grasi si de golire a celulelor de grasime. Pur si simplu descompune grasimea indiferent unde se aseaza ea in organism, cetona de zmeura actionand astfel in mod activ la accelerarea procesului de slabire, in plus consuma rezervele de grasime pentru cei care nu doresc sau nu pot sa se miste.

Prin accelerarea metabolismului corpul foloseste grasimea mai repede si mai eficient iar in acelasi timp previne formarea de noi stocari de grasime. Acest proces are loc in organsim, fara activitate fizica, dar este cu siguranta de preferat combinati consumul de Malinie cu exercitii fizice deoarece efectele sunt vizibile mai repede.

De asemenea are efect asupra procesului de curatare a ficatului, organul responsabil pentru metabolismul grasimilor si a toxinelor. Unui ficat sanatos ii este mai usor sa-si indeplineasca functia, iar organismului ii este mai dificil sa stocheze grasimea.

Partenerul de nadejde al acestui produs este ceaiul mate, similar cu cafeau sau ceaiul verde combate oboseala fara sa aibe efcte secundare. Mate ajuta la pierderea in greutate prin faptul ca promoveaza arderea grasimilor, reduce senzatia de foame si actioneaza ca antioxidant neutralizand astfel radicalii liberi.

Extractul de portocala amara este un ingredient des intalnit ca ingredient activ in produsele pentru pierderea in greutate. Are efect asupra metabolismului si imbunatateste nivelul de energie.

Pachetul MangoFit+Malinie are un pret special: cu 19% mai ieftin!