La Centrofarm, incepe sezonul de shopping cu oferte si reduceri speciale

Cu Centrofarm, orice moment este propice pentru a face shopping.

Din 1 februarie si pana in 31 martie, ofertele si reducerile la produsele de ingrijire te ajuta sa alegi cu usurinta cadourile potrivite pentru Valentine’s Day, 1 si 8 martie sau sa iti completezi trusa personala de infrumusetare.

De la cosmetice pentru ingrijire corporala pana la produse pentru igiena orala si intima, in farmaciile Centrofarm te asteapta o gama de produse atent selectionate, la preturi avantajoase, care pot sa devina cadouri atat pentru tine, cat si pentru cei dragi.

Piele ingrijita si hidratata cu produsele Caudalie din gama Body Care
Chiar daca zilele friguroase de iarna persista, nu te ingrijora. La Centrofarm vei gasi la preturi avantajoase produsele Caudalie Body Care care hidrateaza intens pielea. Crema pentru maini si unghii, Vinotherapie unt de corp, Gomaj Cabernet si lotiunea de corp hranitoare te vor ajuta sa-ti pastrezi pielea catifelata si fina, in ciuda temperaturilor scazute de-afara. In plus, pentru un corp divin, poti alege Caudalie Divine Oil sau Divine Scrub.

Rasfatul de care te poti bucura nu se opreste aici. Alege unul dintre gelurile de dus Caudalie si samponul de ingrijire delicata si vei avea parte de un ritual de ingrijire complet. La achizitionarea de produse Caudalie Body Care in valoare minima de 125 lei, vei primi cadou o geanta din bumbac organic pe care o vei putea folosi in vizitele tale la SPA, la sala sau pe plaja, in vacanta mult asteptata de vara.

In plus, surprizele continua! Te poti bucura de un portfard primit cadou la achizitionarea unuia dintre parfumurile Caudalie cu arome discrete, senzuale si totodata misterioase. Tot din gama Caudalie, poti incerca crema de fata Caudalie Premier Cru Riche. Lansata in exclusivitate in farmaciile Centrofarm, aceasta are o formula de exceptie pe baza de resveratrol, viniferina si polifenoli extrasi din semintele de struguri, care lupta eficient impotriva imbatranirii tenului, conferind pielii un aspect vizibil mai intinerit.

Porneste in cautarea secretului tineretii, cu produsele cu acid hialuronic de la MaxiLife
Secretul tineretii vesnice inca nu a fost aflat de nimeni, insa deja este cunoscut efectul benefic al acidului hialuronic care lupta impotriva ridurilor si a pielii imbatranite.

Gelul cu un continut de 2% de acid hialuronic – cea mai mare concentratie la produsele de acest tip, si comprimatele cu acid hialuronic, ambele de la MaxiLife, ofera o hidratare intensiva pielii, atenuand ridurile si conferind o structura ferma pielii. Produsele sunt o noutate si pot fi achizitionate in exclusivitate din farmaciile Centrofarm.

Branduri englezesti pentru un rasfat regal
Inconfunabile si pline de romantism, produsele Yardley se potrivesc perfect in aceasta perioada, cand tanjesti dupa arome florale. in loc de un buchet de flori, poti oferi in dar gama de produse Yardley cu una dintre cele 6 arome: April Violets (violeta), Lavender (levantica), Lily of the Valley (lacramioara), Royal Daisy (margareta regala) sau Peony (bujor) pentru femei, si Citrus&Wood (citrice si lemn) pentru barbati. In plus, poti avea parte si de un cadou special la achizitionarea unor produse din acest brand.

Iar oferta de produse englezesti nu se opreste aici, deoarece la Centrofarm gasesti si gama Enliven. De la sampoanele cu arome de mango, zmeura, cocos sau kiwi, pana la gelurile de dus, lotiunile after shave si sapunurile lichide antibacteriene, toate reprezinta alegeri inspirate si avantajoase.

Reduceri exceptionale la produsele tale preferate
Fiecare dintre noi are propriile preferinte si obiceiuri atunci cand vine vorba de cosmetice si ingrijirea zilnica. Tocmai de accea, la Centrofarm poti gasi reduceri la o gama diversificata de produse Vichy, La Roche Posay, Bioderma, Eucerin, Uriage, Ivatherm, Plantur, SVR si multe altele. Astfel, vei putea sa-ti achizitionezi un sampon potrivit Vichy din gama Dercos si sa-l alegi pe al doilea la jumatate de pret. in plus, daca folosesti produsele Bioderma Hydrabio, poti profita de 20% reducere la produsele din aceasta gama.

Zambeste mai des si profita de ofertele Centrofarm la produsele de ingrijire orala
Centrofarm iti ofera motive intemeiate sa zambesti mai des. Profita de 15% reducere la achizitionarea oricarui flacon de apa de gura Listerine de 250 ml sau la alegerea produselor de igiena orala Vitis. Gama Vitis cuprinde produse speciale recomandate in tratamente ortogenetice si de uz zilnic, precum si pentru preventia problemelor gingivale.

In brosura Centrofarm, valabila din 1 februarie pana in 31 martie, vei gasi sute de motive pentru a merge la shopping in fiecare zi. Profita de oferte si promotii si cauta brosura in toate farmaciile Centrofarm din Bucuresti si din tara.

Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.

Despre Centrofarm
Avand peste 80 de ani de experienta in domeniu, Centrofarm detine in prezent 58 de farmacii, dintre care 37 in Bucuresti si 21 in tara. Mai mult de jumatate dintre acestea sunt pozitionate in centrele comerciale mari – un procent unic pe piata farmaceutica romaneasca.

Farmaciile Centrofarm au adus in exclusivitate in Romania branduri cu renume international, precum Caudalie, Biocyte, Dr. Organic (cosmetice), Gold Nutrition, Purasana (suplimente alimentare) si Lytess (textile cosmetice). Pe langa produsele specifice oricarei farmacii, Centrofarm le ofera clientilor si cea mai variata gama de produse tehnico-medicale, textile cosmetice si echipamente medicale.

Mai multe informatii despre Centrofarm puteti gasi pe www.centrofarm.ro sau pe pagina de Facebook: facebook.com/centrofarm