Intoleranta la lactoza? LALUK – iti vine acum in ajutor!

Te balonezi, ai crampe, gaze, zgomote abdominale deranjante sau diaree atunci cand consumi lapte sau lactate? Atunci este posibil sa ai intoleranta la lactoza.

Lactoza este o sursa importanta de energie pentru organism. Ea se gaseste in mod natural in lapte si produse lactate, dar si in multe alte alimente si chiar in unele medicamente.

Astfel, o poti gasi in sosuri sau supe instant, in produse semipreparate, in conserve sau in praful pentru piure de cartofi, in ciocolata, paine, biscuiti, dar si in mezeluri, pizza sau cheescake.

In intestin, lactoza este prelucrata de o enzima numita lactaza, astfel incat sa poata fi absorbita si folosita cu usurinta de catre organism.

Cantitatea de lactaza din organism scade in timp, astfel ca, pe masura ce inainteaza in varsta, majoritatea persoanelor nu mai pot digera complet lactoza. Aceasta ramane in intestin, fermenteaza si produce manifestari neplacute, precum balonarea, diareea, crampele sau gazele, cu alte cuvinte intoleranta la lactoza.

Daca esti una dintre aceste persoane, nu trebuie sa renunti la lapte, lactate sau la alimente cu lactoza, pentru ca acum exista si in Romania LALUK!

LALUK contine lactaza naturala si ajuta la digestia lactozei.

LALUK administrat impreuna cu alimentele sau bauturile care contin lactoza previne si amelioreaza manifestarile intolerantei la lactoza.

Afla mai multe pe www.laluk.ro