Ai probleme cu somnul?

Ti s-a transformat noaptea in zi si nu te mai poti odihni asa cum trebuie?

Insomnia este cauzata de numerosi factori: stresul, anxietatea sau depresia, agitatia cotidiana, un program de lucru atipic sau neadaptarea la un alt fus orar .

Nu este bine sa lasi mult timp ca lucrurile sa evolueze fara sa faci nimic, deoarece, de cele mai multe ori, situatia se agraveaza si pot aparea efecte secundare nedorite. In afara de aspectul fetei cu cearcane si ten obosit sau imbatranire prematura, poate scadea imunitatea organismului, nu mai dai randament sau poate fi afectat sistemul endocrin.

O solutie la indemana este utilizarea unui produs din gama Bien Dormir, pe baza de plante, ce iti induce starea de relaxare necesara instalarii somnului si imbunatateste calitatea acestuia. Extractele de passiflora, musetel si melatonina sau valeriana continute de Bien Dormir relaxeaza si calmeaza organismul, inducand un somn natural, odihnitor.

Gama contine doua produse:
Bien Dormir cu Melatonina este recomandat persoanelor care sufera de insomnii cronice, care lucreaza in ture sau calatoresc mult, adorm greu sau se trezesc noaptea si nu mai pot adormi.

Supranumita “hormonul somnului”, melatonina este substanta chimica produsa la nivelul creierului ce comunica organismului ca este momentul sa adoarma, inducandu-i senzatia de somn. Bien Dormir cu Melatonina are in plus efect antioxidant si anti-imbatranire.

Bien Dormir cu Valeriana este recomandat persoanelor cu tulburari de somn insotite de agitatie nervoasa, stres si afectiuni gastrice.

Valeriana inlatura dificultatile de adormire, reduce procentul de treziri nocturne, favorizeaza instalarea somnului profund si combate efectele tensiunii nervoase: palpitatii, spasme, arsuri gastrice. Bien Dormir cu Valeriana este indicat si copiilor de peste 12 ani.

Beneficiile gamei Bien Dormir:

Afla mai multe informatii despre Bien Dormir pe: www.biendormir.ro