GE 132 – Secretul japonez al sanatatii si longevitatii

Uitati tot ce ati stiut pana acum despre antioxidanti. Denumiri, doze, efecte, etc. De acum trebuie sa retineti doar doua litere si trei cifre: Ge 132.

Produsul Ge 132 pe care unii il denumesc revolutionar este prezent si pe piata romaneasca. Creat prin seriozitatea japoneza si produs cu meticulozitate germana, Ge 132 este in momentul de fata printre cele mai bune complexe de antioxidanti din lume.

Nu trebuie sa te pricepi la medicina naturista, pentru ca atunci cand un specialist german spune ca a acceptat sa produca aceasta formula japoneza denumita Ge 132, intrucat s-a convins ca acest preparat, care cumuleaza calitatile tuturor componentelor sale, este eficient, cu siguranta acesta e chiar eficient si ar fi bine sa-l credem.

Daca un cercetator japonez, vorbind despre calitatile curative ale ciupercii Reishi, ale strugurilor rosii, ale laptisorului de matca sau ale ceaiului verde, cartilajului de rechin si ale macesului afirma ca sunt cunoscute substante antibiotice, antivirotice si antibacteriene naturale, oare e cazul sa-l contrazicem? Evident ca nu.

Incredibil de eficient
Sa ne intelegem, nu e un medicament, ci un supliment biologic activ, natural 100%, care nu numai ca previne boala, ci si ajuta la vindecarea ei. si aici vorbim de boli dintre cele mai cumplite.

S-o luam pe rand. Ge 132 are o actiune cardiotonica in primul rand, regleaza tensiunea, reduce colesterolul, trigliceridele si zaharul din sange, ajuta in tratarea bolilor esofagului, stomacului, intestinului subtire si ficatului, protejeaza oasele, grabeste digestia, stimuleaza metabolismul, topeste grasimile si curata organele de toxine. Cinstit vorbind, mai mult, nici ca se poate. si totusi acest produs mai face cate ceva in plus.

Ajuta la refacerea rapida a pielii, contribuie la imbunatatirea memoriei si protejeaza functiile creierului. Ajuta si in regenerarea celulelor pancreasului si la vindecarea celulelor nervoase, incetineste imbatranirea si ajuta in tratarea cu succes a anemiilor.

A mai ramas ceva? Daca a mai ramas ceva, atunci sa spunem ca impiedica si reduce si urmarile nocive ale radioterapiei si chimioterapiei, stimuleaza formarea de celule de aparare, ajuta in tratarea infectiilor cronice ale aparatului respirator, infectiilor virotice, alergiilor si astmei, elimina efectele negative ale stresului si impiedica dezvoltarea vaselor sanguine in tesuturile tumorale, incetinind sau chiar stopand boala.

Formula ideala
Cercetarile au demonstrat ca Ge 132 isi face treaba si daca avem, dar, mai ales, daca nu avem o viata ordonata. Diferenta e doar ca, daca avem o alimentatie nesanatoasa, rezultatele se vad mai tarziu, dar pot fi chiar spectaculoase.

Cum de Ge 132 are atatea proprietati curative? Raspunsul e simplu. Specialistii japonezi au gasit dupa indelungi cercetari, o formula complexa, cu sase componente care lucreaza sinergic, se completeaza si sustin unele pe altele. Secretul formulei GE 132 consta in farmacodinamica acestuia, respectiv in raportul ideal dintre substantele biologic active, nealterate biologic si nemodificate genetic.

Astfel, GE 132 actioneaza mai intai asupra cauzei si abia apoi asupra simptomelor bolii. De ce nu are efecte secundare? Raspunsul e din nou simplu. Fiind compus doar din extracte naturale, organismul accepta Ge 132 ca pe un ingredient necesar bunei functionari a tuturor proceselor fiziologice si mentinerii sanatatii.

Fara a dori sa va invatam medicina, trebuie spus ca efectul 100% benefic consta in refacerea echilibrului din organism, chiar intarirea sistemului imunitar (sau temperarea – dupa caz), mai ales cand sanatatea a fost deja serios afectata de boala, astfel ca terapia si procesul de vindecare au loc mai rapid si mai eficient.

Efect garantat
Ge 132 este produs in Germania conform celor mai inalte standarde europene. Preparatul este inregistrat in 14 tari si are certificate care ii dovedesc compozitia si calitatea. Efectele sale benefice sunt confirmate de numerosi consumatori care il recomanda ca pe un produs de calitate superioara cu efecte multiple asupra sanatatii organismului si incetinirea procesului de imbatranire.



Dr. Helmut Gross – medic primar, Koln, Germania:
„Pentru complexul Ge 132 s-au facut studii stiintifice pentru a verifica eficienta acestuia. Studiile s-au realizat la institutul de profil din Belgrad si laboratoarele Vivacell ale institutului de profil din Germania. Studiile in vivo si in vitro s-au facut mai ales pentru cancer. S-a testat efectul antitumoral al complexului Ge 132 asupra cancerului de prostata, cancerului mamar si cancerului intestinului gros. Rezultatele au aratat ca s-a redus cu 60% cancerul prostatei, cancerul intestinului gros s-a redus cu 40% si cancerul mamar cu 63%. Esential este ca s-a demonstrat efectul antitumoral al preparatului cu efect citostatic natural, iar testele asupra celulelor recoltate de la donori sanatosi au aratat ca nu exista efect toxic asupra acestora. Testele in vitro facute la laboratoarele Vivacell asupra efectului antioxidant au aratat cu procesele inflamatorii au fost reduse in proportie de 80%.”

Dr. Pero Solar – medic primar Belgrad, Serbia:
„Consumul complexului Ge 132 in paralel cu o alimentatie sanatoasa, poate preveni aparitia aproape tuturor bolilor, iar cand acestea sunt prezente, ajuta in masura foarte mare la diminuarea efectelor acestora, si chiar la regresia bolii, mai ales daca se iau in paralel cu medicatia alopata. Studii clinice au demonstrat ca daca se consuma antioxidanti in paralel cu tratamentul medicamentos, eficienta acestuia creste de la 1,5 pana la 8 ori, bineinteles in functie de factori cum sunt stadiul bolii, varsta, tipul bolii, etc.”

Prof. dr. Lejla Sebic, Sarajevo, Bosnia Hertegovina:
„Produsul Ge 132 respecta cele mai inalte standarde de calitate, raportat la cerintele Uniunii Europene. Poseda certificat antidoping (doping free) emis de Institutul de specialitate din Koln, Germania, astfel ca il pot consuma si sportivii profesionisti, dar si persoanele care practica sportul de intretinere, intrucat la orice efort fizic sustinut, care solicita organismul, creste concentratia de radicali liberi. Radicalii liberi nu mai sunt neutralizati eficient de catre sistemul imunitar si produc dereglari ale tuturor sistemelor fiziologice din organism. in cariera mea de sportiv si mai apoi de profesoara de sport si antrenor personal am observat ca oamenii care abia incep sa practice sportul de intretinere au frecvent anumite probleme de sanatate. Exercitiile sunt un stres pentru organism, iar acesta provoaca caderea imunitatii. Deseori intalnesc persoane (mai ales doamne) care incep sa se antreneze dar renunta foarte repede, tocmai datorita organismului slabit de efort. Tocmai de aceea eu il consum si recomand Ge 132 si clientilor mei.”

Dr. Nina Rajcic – medic primar, Belgrad, Serbia:
„Produsul Ge 132 se recomanda tuturor celor interesati de conservarea sanatatii si de prevenirea imbolnavirii. Se recomanda in special celor expusi la stres, efort fizic si psihic sustinut, care au nevoie de un surplus de energie, de la oameni de afaceri, la elevi, studenti, sportivi de performanta, doamnelor care vor sa previna ridurile, celulita, sa-si mentina tonusul si elasticitatea pielii, oamenilor in varsta. Ajuta la ridicarea imunitatii, creste vitalitatea si energia organismului.”

Daca credeti ca exageram, va propunem urmatorul exercitiu: Faceti-va analizele medicale complete, consumati timp de trei luni Ge 132 concomitent cu o alimentatie sanatoasa si echilibrata, apoi refaceti-va analizele medicale. Va garantam ca veti fi uimiti de rezultate. Pentru a avea un efect sesizabil la nivel celular se recomanda un tratament de minimum 3 luni consecutive.



O cutie contine 60 capsule de 500 mg si se administreaza in preventie 2 capsule pe zi (1 inainte de micul dejun si 1 inainte de pranz), iar in cazul unor boli grave, cate 4 pe zi (2+2) in prima luna si 2 pe zi in urmatoarele 2 luni.

GE 132 se gaseste in farmaciile Dona, Catena, HelpNet si SensiBlu.
Informatii suplimentare la tel.: 0356.427.010; 0736.979.496, sau pe www.ge132.ro.