Adio kilograme in plus cu tratamente spa

9 femei din 10 au celulita .Celulita – acel aspect inestetic care ne da batai de cap – este compusa nu doar din celule de grasime supradimensionate, ci si din toxine si lichide In exces. Candva, prin secolul al XVIII-lea, o femeie voluptoasa era considerata atragatoare. Astazi, silueta armonioasa este promovata ca ideal de frumusete.

Pe langa dietele clasice, care iti impun o disciplina gastronomica si efortul depus la sala, care la randul lui iti consuma timp, energie si bani au aparut o gama larga de aparate de ultima generatie, printre care amintim TUNELUL ELECTROMAGNETIC ELS 18, DERMOCELL, care, in combinatie cu produse estetice profesionale, prezinta garantia unor efecte imediate si obtinerea siluetei dorite.

Acum poti sa slabesti, sa te tonifici si sa te relaxezi intr-un mod placut si natural, cu rezulltate stabile in timp. Vorbim aici de acele proceduri care au drept rezultat o eliminare a excesului de lichide si toxine, o slabire In circumferinte - chiar In kilograme. In cazul In care se folosesc radiatiile infrarosii, remodelare corporala si, nu in ultimul rand, un efect anticelulitic.

In peisajul centrelor de remodelare corporala din Bucuresti, inca din luna iulie s-a impus salonul PERFECT SILUETTE care prin programele pe care ti le propune redau corpului tau echilibrul natural, eliminand efectele ritmului intens de viata, ale varstei, ale agresiuni mediului. Specializat in tratarea si combaterea aspectelor inestetice ale corpului dumneavoastra, centrul PERFECT SILUETTE va ofera consultanta si ingrijire in domeniul esteticii corporale.

La PERFECT SILUETTE putem intalni:

TUNELUL ELECTROMAGNETIC ELS 18 - un adevarat hibrid intre design si complexitate.

Complexitatea acestui echipament asigura, dincolo de spectaculos si atractivitate in randul clientelei oricarui salon, rezultate exceptionale: se pot arde 800 de calorii in doar 30 de minute de tratament!

O reala industrie de slabit intr-un singur echipament, Tunelul Electromagnetic ELS18 reprezinta un impresionant hibrid intre design, complexitate si eficienta, gratie paletei impresionante de terapii:

- raze infrarosii;
- electrostimulare;
- microstimulare faciala;
- terapie LED;
- terapie electromagnetica;
- meloterapie.

DeromCell (endermologie)
Tratarea eficienta a celulitei chiar si in stadiile avansate!

Aparat de ultima generatie ce se angajeaza sa raspunda cu eficienta uneia dintre cele mai pretentioase cereri in domeniu: tratarea eficienta a celulitei chiar si in stadiile avansate.

Aparatul foloseste metoda non-invaziva si non-agresiva a aspiratiei continue pentru un efect rapid si de lunga durata, impiedicand ulterior reformarea aspectului de “coaja de portocala” (masaj anticeluluit in profunzime mai eficient decat masajul anticelulitic clasic), dar nu numai atat!

DermoCell are efecte notabile si in tratarea adipozitatilor, vergeturilor, musculaturii supratensionate, a tulburarilor de circulatie periferica, cat si a problemelor tenului: cicatrici cauzate de acnee purulenta, curatare in profunzime a tenului, prevenirea aparitiei ridurilor, hidratare postlifting.

Secretul din spatele eficientei aparatului consta in tehnologia revolutionara DermoHealth: o metoda non-invaziva de aspiratie continua ce stimuleaza microcirculatia la nivelul tesuturilor dermei, imbunatateste limfodrenajul, ajuta la eliminarea mai rapida a lichidelor, toxinelor si grasimilor acumulate in exces, stimuleaza sistemul de irigare arteriale, realizand o lipoliza in adancime a straturilor grasoase.

Element esential – Keymodulul, cu cele doua role ale sale – este flexibil permitand o manevrabilitate usoara, exercitarea presiunii negative (absorbtia) in flux continuu si masarea in profunzime a tesutului.

La nivel facial:
Accelereaza irigatia sanguina deficitara – pentru un gomaj fin si luminozitate; stimuleaza circulatia limfatica – decongestionand si curatand in profunzime; stimuleaza formarea de elastina si colagen – redand tenului fermitatea si elasticitatea. Postoperator, sprijina defibrozarea si drenajul – ultrasunetele actionand drept catalizator al tratamentului.

Impachetarile se pot face fie “la cald” sub efectul benefic al razelor infrarosii (tunel ELS sau tunelul “NO CELLULITE) Impachetarile pot fi facute cu diferite creme si biogeluri active, pe toata suprafata corpului sau pe anumite zone, strict localizate, In functie de rezultatele pe care le dorim si de cremele pe care le folosim.

Cele mai intalnite impachetari la cald sunt cele care folosesc creme anticeluitice cu efect de detoxifiere si eliminare a retentiei de lichide sau impachetari fango - namol extraforte pe baza de alge active, cu un puternic efect anticelulitic.

Durata unei impachetari este de 40 minute – timpul necesar pentru creme sa actioneze eficient, timp in care va puteti relaxa, asezata pe pat. Acestui timp ii putem adauga acele minute de peeling corporal cu microparticule din coaja de caise (recomandam ca peelingul corporal sa se faca doar o data pe saptamana) si de aplicare a cremelor.

Impachetarile se pot face cu o frecventa de 3-4 ori pe saptamana, cu efecte vizibile inca de la prima sedinta.

Efecte:
- Activarea microcirculatiei;
- Dizolvarea depozitelor inestetice de grasime;
- Ameliorarea vergeturilor si prevenirea aparitiei de noi vergeturi.

Impachetarile se pot face cu o frecventa de 3-4 ori pe saptamana, cu efecte vizibile Inca de la prima sedinta. Pielea isi va recapata fermitatea, tonusul si elasticitatea.

La incheierea unui tratament de 10-12 sedinte va veti putea bucura de o piele neteda, fina si tonifiata, iar aspectul de coaja de portocala Il veti regasi doar... la portocale.
Impachetarile la cald (cu infrarosii) nu sunt indicate in cazul persoanelor cu varice sau venectazii.

Personalul specializat si amabil, gata oricand sa va ajute, serviciile de exceptie si cunostiintele preluate din centrele europene si romanesti cu o veche traditie in estetica corporala, asigura reusita in 100% din cazuri .

Serviciile profesionale pe care le punem la dispozitie dumneavoastra va pot ajuta:
- Sa scapati de celulita sau centimetri in plus;
- Sa evadati din stresul cotidian si sa beneficiati de clipe de liniste si relaxare numai pentru dumneavoastra;
- Sa capatati mai multa incredere in propriile forte, sa deveniti mai activa si mai energica.

Centrul de slabire si remodelare corporala PERFECT-SILUETTE este un loc special care exista pentru corpul si spiritul dumneavoastra. Alaturi de noi, veti reusi sa inlaturati sau sa diminuati vizibil problemele estetice ale corpului si, in acelasi timp, sa evadati din stresul cotidian si sa beneficiati de de clipe de liniste si relaxare.

www.perfect-siluette.ro

Manager
Dana BADEA