RuscoVen - Sanatate si confort pentru picioarele tale!

Dupa o zi incarcata la serviciu si acasa, oboseala isi face aparitia. Senzatia de greutate in picioare si umflarea acestora sunt doar din doua din indiciile ca ai avut o zi grea! Cu atat mai mult in perioada verii cand caldura acutizeaza si mai mult aceste simptome.

Cum sa mentii sanatatea si confortul picioarelor tale?

Gama RuscoVen de la Aboca, nr. 1 in Italia, se dovedeste a fi remediul ideal impotriva picioarelor grele si obosite. Fiind un tratament 100% natural, care favorizeaza microcirculatia si revitalizeaza picioarele, RuscoVen faciliteaza rapid disparitia senzatiei de picioare umflate si grele, oferind prospetime si confort.

RuscoVen este o gama completa de produse - in&out – cu capsule si gel pe baza de ingrediente din Agricultura Ecologica, ideala pentru redobandirea sanatatii si confortului picioarelor tale, mai ales la finalul zilei.

Pe baza unor principii active naturale cum ar fi: Ruscus, Centella, Hamamelis, Vita de vie rosie sau Castan salbatic, gama RuscoVen favorizeaza circulatia la nivel periferic, conferind picioarelor tonifiere si prospetime. Solutia eficienta pentru sanatatea picioarelor tale!

Te invitam in farmaciile Help Net pentru a beneficia de oferta speciala a lunii iunie: la achizitionarea oricarui produs din gama, primesti CADOU un RuscoVen Gel BIO 50 ml.