Somn odihnitor cu Sedivitax BIO

Tulburarile de somn reprezinta una dintre asa-zisele maladii ale secolului vitezei. La nivel mondial exista foarte multe persoane care nu reusesc sa doarma cum trebuie, repercursiunile fiind daunatoare asupra sanatatii si calitatii vietii in general.

Nu reusesc sa adorm seara... Dorm putin si prost noaptea... Ma trezesc de mai multe ori in timpul noptii... Am ganduri in timpul zilei... Incep dimineata greu... Nu reusesc sa ma concentrez la activitatile zilnice...

Toti acestia reprezinta indicatori asociati cu odihna zilnica. O zi buna incepe cu un somn odihnitor, iar la randul sau un somn bun este influentat de activitatile si nivelul de stres din timpul zilei. Nu reusim sa dormim cum trebuie, ne trezim obositi si pe parcursul zilei nu reusim sa ne gasim echilibrul.

Realizata de Aboca, nr. 1 in Italia, gama Sedivitax BIO amelioreaza considerabil simptomele cauzate de stres si favorizeaza un somn linistit si odihnitor. Datorita extractelor de Floarea-pasiunii, Valeriana, Mac californian si Roinita, produsele din gama Sedivitax Bio au o actiune dubla atat asupra calitatii somnului nocturn, cat si asupra starii de spirit din timpul zilei.

Prin eficacitatea demonstrata de studii clinice, Sedivitax BIO reduce timpul mediu pentru a adormi si mareste numarul de ore de somn, iar in timpul zilei reduce somnolenta, anxietatea si imbunatateste concentrarea si capacitatile cognitive. Astfel, dormim linistiti, ne trezim odihniti si facem fata cu brio stresului din timpul zilei.
Si ceea ce e si mai important, Sedivitax BIO nu altereaza calitatea somnului fiziologic, conferind o stare de liniste si relaxare, fara a crea dependenta si fara efecte secundare.

Adio stres, adio nopti nedormite! Regaseste-ti odihna si calmul cu Sedivitax BIO.

Gama contine: capsule, picaturi, ceai si sirop pentru copii peste 1 an. Produse disponibile in farmacii.