Spuneti NU epilarii dureroase cu DermaDepil!

Anotimpul estival bate la usa si cu toate suntem preocupate de schimbarea garderobei: fuste, bluze fara maneci, pantaloni scurti si - bineinteles - un nou costum de baie, in acord cu ultimele tendinte!

Indiferent ce toaleta de vara am alege, trebuie sa fim perfect epilate si sa avem pielea matasoasa. Insa, cum putem evita aparitia iritatiilor?

Raspunzand la aceasta intrebare, un laborator francez a conceput cea mai delicata formula de indepartare a parului nedorit, ce respecta intr-atat sensibilitatea pielii, incat se poate aplica atat pe zonele intime, cat si pe fata!

Spuneti adio cremelor depilatoare agresive, care cauzau iritarea pielii.

DA, Derma Depil, caci acesta este numele produsului (acum foarte la moda in Franta), este atat de delicata, incat este ideala pentru tot corpul, inclusiv zone sensibile precum buza superioara sau linia bikinilor!

Derma Depil este compusa din 2 creme active (o crema depilatoare si o crema anti-crestere au grija de pielea dvs.) care va asigura o epilare de durata, de pana la 5 saptamani.

Iata ce povesteste Sara, dupa ce a incercat formula dubla DermaDepil:

„Pentru mine, sa fiu epilata este o chestiune de estetica personala. Aveam mereu grija sa indepartez parul nedorit, fie cu ajutorul lamei de ras, fie cu ceara. Cremele depilatoare erau excluse din discutie, deoarece, fiind foarte agresive, cu greu le suportam pe piele. Epilarea zonelor intime era foarte stanjenitoare pentru mine, dar nu mi se parea ca ar exista o alta solutie (doar vizitele la ginecolog mi se pareau mai stanjenitoare).

Cu putin timp in urma, cand asteptam sa intru la cosmeticiana si frunzaream o revista de femei, mi-au cazut ochii pe un anunt despre un nou produs. Era vorba de o formula dubla, avand la baza 2 componente: o crema depilatoare Derma Depil, care indeparta parul pana la radacina, fara nicio durere si o alta crema care stopa cresterea parului dupa epilare. Ceea ce mi-a trezit curiozitatea a fost faptul ca se spunea ca Derma Depil este foarte delicata cu pielea, incat se poate aplica, fara nicio grija, pe fata si in zonele intime (era ceva nou pentru mine, deoarece nu stiam de vreo crema care sa poata fi utilizata si in aceste zone). Se mai mentiona si ca acestei creme nu-i luau decat maximum 3 minute pentru a actiona.

Mi-am notat adresa site-ului. De-abia ajunsa acasa, am comandat cele 2 creme DermaDepil. Astazi folosesc DermaDepil pe tot corpul, oriunde am par nedorit. Este pentru prima data cand gasesc o crema depilatoare care nu imi irita pielea. De atunci, o folosesc si pentru zonele intime, iar partea cea mai buna este ca, datorita cremei anti-crestere, pielea mea ramane epilata timp de saptamani intregi. Nu mai e nevoie sa merg la salonul de cosmetica si astfel am economisit si o multime de bani!”

Ganditi-va numai cat timp si cati bani veti economisi si dvs., fara a mentiona lipsa oricarei senzatii de durere, multumita cremei Derma Depil.

Comandati chiar azi si bucurati-va de vara aceasta, epilata si fara niciun stres!