Cel mai sigur si cel mai testat purificator de aer

Generalitati

Purificatoarele Airfree sunt disponibile si pentru piata din Romania prin intermediul dealerului autorizat www.roboutique.ro. Airfree este probabil singurul purificator de aer testat in mod independent, punand la dispozitia consumatorului copii ale testelor de eficienta efectuate in mod independent in mai multe tari.

Airfree este testat in conditii normale de lucru, in medii reale, de catre institutii si laboratoare recunoscute mondial, nu au fost folosite conditii speciale pentru a stimula rezultate. Sistemul Airfree foloseste cel mai modern mod de control al mediului.

Airfree poate imbunatati substantial calitatea aerului din incapere si conditiile de viata prin reducerea dramatica a sporilor de mucegai, a alergenilor din aer, a bacteriilor si microorganismelor. Airfree distruge ozonul, polenurile, virusurile si bacteriile, acarienii si insectele alergene.Airfree poate imbunatati calitatea cladirilor cu Sick Building Syndromes (calitatea proasta a aerului in interiorul cladirilor rezidentiale si de birouri).

Avantajele purificatoarelor de aer Airfree

Fara intretinere! Nu este necesar sa va atingeti de filtre contaminate. Nu este necesara mentenanta aparatelor.

Complet silentios!

Sigur! Airfree reduce ozonul din aerul care trece prin el cu 26%.

Airfree economiseste bani! Nu sunt necesare piese de schimb care pot costa sute de euro iar consumul sau este mai mic decat al unui bec de 50 Watti.

Airfree nu are efecte secundare! Procesul este complet natural. Airfree nu utilizeaza si nici nu genereaza produse chimice sau toxice, cum ar fi ozonul.

Airfree este durabil! Airfree nu are parti in miscare, prin urmare uzura este redusa la minimum. Rata de defectare este sub 1%.

Airfree utilizeaza o tehnologie de purificare exclusiva, brevetata.

Lumina Anti Stres! Pe langa faptul ca este silentios, modelele P au lumina anti-stres de culoare albastra controlata printr-un variator. Este ideal pentru camera copiilor, acesta poate fi folosita ca o lumina de noapte sau poate fi oprita.

Airfree este foarte util pentru:

Alergiile respiratorii si astmul

Majoritatea oamenilor isi petrec in medie 90% din viata in spatii interioare.Alergenii din aer cum sunt polenul, sporii de mucegai, parul de caine sau pisica, ozonul, excrementele si scheletii acarienilor, duc la reactii alergice ale persoanelor sensibilizate.

Airfree distruge aceste particule in mod eficace. Nici un microorganism sau proteina nu poate rezista unor temperaturi de peste 200 C (aprox. 400 F). Distrugerea alergenilor organici din aer, la serviciu sau acasa, aduce o contributie semnificativa la imbunatatirea calitatii aerului din spatiile interioare.

Din acest motiv orice program de protejare impotriva alergenilor ar trebui sa includa Airfree ca parte a strategiei de evitare a alergenilor. Purificatoarele de aer Airfree, avand un sistem patentat de sterilizare, distrug alergenii microbiologici din aer, sporii de mucegai, microbii, germenii si reduc ozonul, furnizand un mediu interior mai sanatos, atat de necesar pentru persoanele alergice si astmatici.

Nou nascuti si copii

Studii efectuate de catre Universitatea din Virginia arata ca expunerea copiilor la alergeni acarieni in primii ani de viata determina o predispozitie mai mare la dezvoltarea astmului. Airfree elimina alergenii acarienilor.

De ce este Airfree foarte necesar in dormitorul copiilor?

Reduce in mod drastic alergenii acarieni si alte microorganisme din aer.

Distruge sporii de mucegai, impiedica formarea mucegaiurilor si a mirosurilor organice.

Distruge proteinele alergene (de la parul animalelor) si polenurile.

Distruge sporii de mucegai si alergenii organici din aer care pot duce la simptome de astm, rinite si bronsite.

Reduce drastic contaminarea incrucisata din aer (virusuri si bacterii).

Asigura un mediu mai sanatos pentru nou nascuti, copii si varstnici.

Cea mai buna metoda de de a preveni simptomele alergiilor este sa evitati alergenii.

De ce sa alegeti Airfree si nu un alt purificator?

Eficienta Airfree a fost demonstrata prin teste independente. Pentru ce alt purificator s-a facut acest lucru?

Airfree garanteaza reducerea microorganismelor cu 99.99% la iesirea din aparat si in medie cu 80% in incapere.

Airfree este complet silentios si nu perturba somnul copiilor.

Airfree nu necesita mentenanta, si nici cheltuieli suplimentare cum ar fi pentru schimbarea de filtre.

Airfree nu are emisii nocive cum ar fi Ozonul sau UV.

Airfree utilizeaza noua tehnologie patentata care foloseste caldura pentru distrugerea microorganismelor, fara o contribuie semnificativa la incalzirea mediului: 2 unitati Airfree vor produce atata caldura cat un adult.

Subsoluri, mansarde, bucatarii si camari afectate de mucegai

Subsolurile si mansardele pot scapa de mucegai cu Airfree. Bucatariile echipate cu Airfree vor preveni formarea mucegaiului specific produselor alimentare. Fara mucegai in branza, paine, fructe! Mirosurile organice sunt de asemenea reduse.

Locuinte si birouri

Locuintele sunt in general aglomerate cu material organic, de la canapele la paturi. Coloniile de mucegai exista din abundenta in orice camera si contribuie la contaminarea zilnica a aerului din incapere.

Ciuperci, spori de mucegai, bacterii, virusuri si alte microorganisme din aer sunt distruse in mod silentios de Airfree, beneficiind astfel un mediu inconjurator mai sanatos, necesar in special persoanelor efectate de alergii, provocate de microorganismele din aer si de ozon.

Airfree imbunatateste calitatea aerului in birouri, rezultatul fiind cresterea productivitatii si reducerea absenteismului la locul de munca. Airfree este un aliat puternic in reducerea efectelor Sick Building Syndrome, prin distrugerea miroorganismelor.

Airfree reduce de asemnea nivelul de ozon (gaz toxic generat de computere, monitoare, faxuri si copiatoare) care produce boli respiratorii si distruge tesutul pulmonar.

Spitale, clinici si laboratoare

Contaminarea aerului este o preocupare pentru spitale. Airfree furnizeaza un mediu mai sigur, este indispensabil in salile de asteptare, infirmierii si camere de recuperare prin prisma eficientei sale in distrugerea virusurilor, bacteriilor si ciupercilor din aer.

Airfree reduce de asemenea ozonul care poate afecta pacientii cu boli respiratorii. In transplanturi, operatii ale oaselor si pentru pacientii cu imunitate scazuta Airfree este o necesitate datorita capacitatii sale uimitoare de distrugere a ciupercilor.

Laboratoarele pot castiga o zi lucratoare in plus pe saptamana cu Airfree, nefiind necesara oprirea activitatii laboratorului o data pe saptamana pentru dezinfectia chimica a aerului daca aveti Airfree instalat.

Librarii, muzee si arhive

Sporii de mucegai se dezvolta in mod constant in aceste incaperi, creand zone noi afectate de mucegai si distrugand bunurile, ducand la infestarea lucrurilor si a vizitatorilor.

Cand temperatura din mediu si umiditatea sunt propice germinatiei, sporii abundeaza si incepe si dezvoltarea mucegaiurilor.
Mucegaiul contamineaza, carti, haine, documente si opera de arta.

Airfree distruge acesti spori de mucegai din aer si previne formarea de noi mucegaiuri si colonii de mucegai asigurand un mediu mai sigur pentru vizitatori si angajati si protejand bunurile.

Airfree este eficient, nu necesita mentenanta si cu un cost redus protejeaza cladirile, bunurile din cladiri, oamenii care lucreaza in ele si pe cei care le viziteaza.

Hoteluri si moteluri

Tehnologia extraordinara Airfree este total nedaunatoare, nu necesita mentenanta si este eficienta in reducerea sporilor de mucegai. Airfree sterilizeaza aerul in mod eficient si silentios 24 de ore/zi distrugand microorganisme, bacterii, germeni si virusuri ramasi in camera de la un vizitator sau altul.

Airfree este o necesitate in acele hoteluri eficiente energetic unde ferestrele nu se deschid si exista un schimb redus de aer cu exteriorul. Utilizarea Airfree in camere demonstreaza grija hotelului de a oferi oaspetilor un mediu sanatos iar acest lucru poate contribui la un grad de ocupare mai mare. Camerele echipate cu Airfree pot fi marketate persoanelor alergice la preturi mai mari.

Achizitionarea Airfree, un dispozitiv de reducere dovedita a sporilor de mucegai si microorganismelor, poate oferi o linie bun de aprare in caz de litigii cu persoane care sustin ca au probleme de sanatate din cauza mucegaiului, deoarece Airfree a fost testat independent iar aceste teste ii dovedesc eficienta.

Scoli si gradinite

Reducerea spectaculoasa a sporilor de mucegai este o necesitate in orice clasa avand in vedere cresterea numarului proceselor/litigiilor legate de dezvoltarea mucegaiului, intentate scolilor. Airfree este fara indoiala un aliat puternic al directorilor si proprietarilor de scoli.

Clasele protejate de Airfree reprezinta o demonstratie clara a grijii scolii pentru sanatatea elevilor si poate reprezenta o linie buna de aparare in cazul unui proces intrucat Airfree are efectuate teste independente care ii dovedesc eficienta in reducerea sporilor de mucegai.

Acarieni si alti alergeni infectiosi

Multe din reactiile alergice sunt cauzate de acarieni. Praful fin generat de scheletele si excrementele acestora contin ciuperci si alergeni riscanti care odata inhalati provoaca reactii alergice. Acesti alergeni si ciuperci sunt distrusi in totalitate in interiorul nucleului ceramic al Airfree.

Reducerea ciupercilor in mediul interior de catre Airfree reduce de asemnea populatia de acarieni pentru ca acestia au nevoie de anumite ciuperci pentru a supravietui.
De ce starea persoanelor alergice la acarieni se imbunatateste cu Airfree?

In principiu, alergenii acarinenilor, dintre care DERP1 este cel mai cunoscut (scheletele si excrementele), sunt mai usori decat acarienii. Fiind mai usori devin praf purtat de aer. Odata deveniti praf, acestia sunt distrusi de caldura generata de Airfree, asa cum ilustreaza testul Cambrige.

O alta teorie este aceea ca anumite specii de acarieni, cum este D. farina au nevoie de drojdie pentru a ajuta digestia. Asa cum stiti Airfree reduce drojdia si mucegaiul (sursa: ACAROS CONTAMINANTES DE AMBIENTES E CAUSADORES DE DOENCAS ALERGICAS NO HOMEM, CROCE, J. - Professor de Pos Graduacao em Alergia na Faculdade de Medicina da USP..BAGGIO, D. - Foi professor do Departamento de Parasitologia do Instituto de Ciencias Biomedicas.)

Acarienii D pteronyssinus nu mananca grasimi ci doar piele de om. Daca pielea contine grasime au nevoie de mucegai Aspergillus pentru a ajuta digestia. (sursa: ACAROS CONTAMINANTES DE AMBIENTES E CAUSADORES DE DOENCAS ALERGICAS NO HOMEM, CROCE, J. - Professor de Pos Graduacao em Alergia na Faculdade de Medicina da USP.. BAGGIO, D. - Foi professor do Departamento de Parasitologia do Instituto de Ciencias Biomedicas.)

Cu Airfree exista mai putin mucegai in mediu, prin urmare acarienii pot muri de foame. Aceasta este doar o teorie, foarte greu de dovedit intrucat testele nu pot deosebi acarienii morti de cei vii.

Animale si pasari de companie

Airfree distruge ciupercile din aer (sporii de mucegai), bacteriile si virusurile, protejand oamenii si sistemul respirator fragil al pasarilor. Airfree reduce mirosurile organice. Indiferent de cata grija purtati pisicii sau cainelui dumneavoastra, casa va avea un miros distinctiv de caine sau pisica.

Airfree este solutia pentru a elimina in mod drastic mirosurile din casa. Nucleul ceramic puternic va distruge pur si simplu miroorganismele purtate de aer asigurand in incapere un aer curat sanatos si de durata.

Ozonul - O3

Ozonul este un gaz foarte toxic care conform EPA poate dauna tesutului pulmonar, poate cauza dureri in piept, iritarea gatului si poate determina aparitia astmului.
FDA, US Food and Drug Administration recomanda sa nu utilizati in spitale sau in camera unde sunt persoane bolnave echipamente care in mod direct sau indirect genereaza ozon. S-a dovedit ca Airfree reduce nivelul de Ozon cu 26%, de fiecare de fiecare data cand aerul trece prin interiorul sau.

Polenurile
Polenurile nu reprezinta o exceptie comparativ cu alte microorganisme si sunt distruse in totalitate cand trec prin nucleul ceramic sterilizator patentat Airfree.

Mucegaiurile - Mold and Mildew

Sporii de mucegai sunt intotdeauna prezenti in aer. Aceste microorganisme se vor aseza pe pereti, mobila si alte suprafete in orice incapere. Atunci cand temperatura si nivelul umiditatii din mediu sunt propice germinatiei, sporii ciupercilor izbucnesc si cresc transformandu-se in noi colonii de mucegaiuri.

Nucleul ceramic sterilizator Airfree distruge in proportie de 99.99% sporii de mucegai. Airfree asigura reducerea in proportie de 80% a sporilor de mucegai si a altor microorganisme din incapere, ceea ce insemana un mediu inconjurator mai sigur unde, in fapt, mucegaiul nu se va forma atat timp cat Airfree protejeaza incaperea.

Iahturi si vase de croaziera

Un vis devenit realitate. Airfree a facut posibila reducerea mucegaiurilor in cabine si diviziuni ale oricarei ambarcatiuni sau nave. Airfree protejeaza proprietarii de ambarcatiuni, pasagerii, echipajul si echipamentele electronice.
Airfree reduce utilizarea A/C si a dezumidificatorilor prin reducerea umiditatii.
Airfree elimina sporii de mucegai, mucegaiul, bacteriile, problemele obisnuite intampinate de detinatorii de ambarcatiuni, linii de croaziera si flote din toata lumea.
Airfree previne mucegaiul, ciupercile parazite si mirosurile organice.
Airfree reduce in mod drastic sporii de mucegai.
Airfree protejeaza canapelele, paturile, draperiile si imbracamintea.
Airfree incetineste deteriorarea instrumentelor si a echipamentelor.
Airfree pastreaza mancarea nerefrigerata.
Airfree este un echipament electronic cu un consum redus (46W), care nu necesita mentenanta (nu necesita filtre), cu o instalare simpla si un cost redus. Are cel mai bun raport cost/beneficii din industrie.
Camere de racire si frigorifice

Airfree reduce in mod drastic dezvoltarea bacteriilor si a mucegaiului la produsele alimentare depozitate prin distrugerea sporilor de mucegai din camera, ca si reducerea drastica a bacteriilor si a contaminarii incrucisate intre produsele depozitate.

Plasarea Airfree in camere de racire si frigorifice prelungeste termenul de valabilitate al produselor. Echipamente video si optice, diapozitive si filme. Absenta ciupercilor si a sporilor in aerul incaperii protejate de Airfree asigura cel mai bun mediu pentru a depozita camere foto, inregistrari video, fotografii, diapozitive, filme, negative ale filmelor si orice device care poate fi afectat de mucegai. Fara zgomot si in conditii de siguranta, Airfree protejeaza aceste bunuri. Pentru eficacitate, aceste produse trebuie sa fie in contact cu aerul sterilizat de Airfree.

Virusuri, Bacterii, Ciuperci si Germeni

Airfree distruge toate microorganismele periculoase mentionate mai sus atunci cand acestea trec prin mini-tuburile nucleului ceramic patentat, inclusiv cei mai mici microbi cum sunt cei de meningita, pneumonie si scarlatina care nu pot fi prinsi in filtrele de aer sau de alte echipamente care utilizeaza alte tehnologii.

Oamenii de stiinta confirma ca virusurile, ciupercile si structura moleculara a bacteriilor (compusa din proteine) nu pot supravietui la temperaturi ridicate ca cele din interiorul nucleului ceramic patentat Airfree. Airfree distruge orice microorganism indiferent de cat de mic si periculos ar fi.

Acarienii si alte insecte alergene

Multe reactii alergice sunt cauzate de acarieni. Praful fin generat de catre scheletii si excrementele acestora contin ciuperci si alergeni periculosi care atunci cand sunt inhalati sau intra in contact cu pielea pot cauza reactii alergice.

Atunci cand trec prin nucleul ceramic Airfree acesti alergeni si aceste ciuperci sunt distruse in totalitate.
Acarienii au nevoie de anumite ciuperci pentru a supravietui. Reducerea coloniilor de ciuperci inseamna reducerea populatiei de acarieni.