Impresioneaza cu un zambet sanatos!

Zambeste si vei fi fericit, auzim adesea. Zambetul reprezinta accesoriul cel mai de pret al unei persoane pentru ca denota buna dispozitie, incredere in sine si optimism. Dar un zambet frumos si sanatos inseamna o igiena orala corecta.

Aliatul zambetului perfect, Colgate deruleaza in perioada 21 februarie - 24 martie 2013 in cadrul initiativei Luna Sanatatii Orale, un proiect amplu pentru cresterea nivelului de educatie a romanilor cu privire la obiceiurile de ingrijire orala.

Campania “Iubeste-ti zambetul, daruieste-i sanatate” se desfasoara la nivel national in parteneriat cu AMSPPR (Asociatia Medicilor Stomatologi cu Practica Privata din Romania) si isi propune sa informeze publicul cu privire la o igiena orala corecta, completa si personalizata in functie de nevoile fiecaruia.

Aceasta initiativa se bucura de sustinerea unor vedete locale care promoveaza solutii complete pentru sanatate orala. Pentru Andreea Berecleanu, ambasadoarea Colgate Total, ingrijirea corespunzatoare este o „preocupare constanta”, Giulia este interesata de sanatatea zambetului ei si recomanda Colgate Total Pro Gum Health pentru gingie, Dana Rogoz are un zambet stralucitor datorita sistemului Colgate Max White One, iar Andreea Ibacka are grija de sensibilitatea dentara cu produsele Colgate Sensitive Pro Relief.

Pe toata durata campaniei, clientii vor dispune de consultanta personalizata, atit in magazine, cat si prin intermediul unei aplicatii online, Intreaba medicul, cu sprijinul medicului stomatolog Raul Paraschivescu. Tot pe pagina de Facebook Colgate Romania, utilizatorii sunt invitati sa afle sistemul de ingrijire orala care li se potriveste, completand testul disponibil in aplicatia dedicata campaniei.

Aceasta actiune reprezinta o initiativa traditionala a liderului mondial si local in igiena orala, care se implica constant in comunitate prin programe educationale. Prezenta pe piata din Romania de peste 20 de ani, compania Colgate dovedeste un interes puternic pentru informarea corespunzatoare a publicului si incurajearea unor obiceiuri corecte de ingrijire orala.