Intarirea imunitatii cu remedii ayurvedice

Generalitati

Intarirea imunitatii este una din cele mai eficiente masuri profilactice contra imbolnavirilor. O imunitate puternica ne fereste atat de boli grave, cat si de eventualele indispozitii care pot apare in general la trecerea dintre anotimpuri.

Ayurveda, medicina traditionala indiana, acorda o mare atentie imunitatii. Tocmai de aceea firma Star International Med pune la dispozitia persoanelor interesate o gama de remedii naturale ayurvedice, marca Ayurmed, destinate intaririi imunitatii si prevenirii afectiunilor specifice sezonului rece.

Ashwaganda Rasayan Tab

Un prim remediu este Ashwaganda Rasayan Tab, un supliment alimentar ayurvedic imunostimulator si reintineritor, folosit in caz de epuizare pentru a intari corpul.

Ashwaganda Rasayan Tab are si actiune adaptogena adica faciliteaza adaptarea la stresul cotidian, previne si reduce dezechilibrele care pot duce la boli, fie prin subnutritie, prin lipsa de somn, prin stres mental ori fizic sau cauzate de toxinele chimice din mediul inconjurtor.

Ashwaganda Rasayan Tab ajuta la combaterea anxietatii, oboselii, stresului, contribuie la refacerea corpului dupa boli infectioase, este adjuvant in terapia anti-tumorala.

Ashwaganda Rasayan Tab determina cresterea numarului de celule albe din sange i pregtete corpul pentru a produce anticorpi impotriva diferitilor agenti infectiosi din mediu.

Suplimentul Ashwaganda Rasayan Tab poate fi utilizat atat de ctre brbati cat si de femei i copii peste 14 ani, are actiune calmanta asupra sistemul nervos i genereaza un somn odihnitor, este un remediu bun impotriva imbatranirii.

Spirulina Star

Un alt remediu pentru intarirea imunitatii este suplimentul Spirulina Star. Compozitia lui complexa ( aminoacizi, acizi grasi, minerale, vitamine, oligoelemente) contribuie la detoxifierea si refacerea organismului, intarind in acest fel imunitatea.

Spirulina ( Arthrospira platensis) este o specie de alga albastra, contine 65% proteine foarte valoroase, similare celor din carne, peste, soia, contine aminoacizi esentiali si neesentiali, o gama larga de vitamine in cantitati semnificative ( A, E, D, K) si in special vitamine B12. Contine, de asemenea, saruri minerale si oligoelemente din care mai importante sunt: calciu, sodiu, fier, potasiu, magneziu, crom, seleniu, zinc, cupru, mangan, cobalt, precum si acizi grasi polinesaturati.

Consumul constant de Spirulina, prin compozitia ei complexa si echilibrata, vine sa corecteze carentele in minerale si vitamine ale alimentelor excesiv prelucrate. Spirulina este indicata in special in regimurile alimentare hipocalorice si neechilibrate, persoanelor care tin regimuri de slabire, varstnicilor, copiilor, persoanelor care depun eforturi fizice mari si sportivilor de performanta.

Spirulina reprezinta una din cele mai bune surse naturale de vitamina B12, in special pentru copii si pentru cei care recurg la regimuri vegetariene.
Are efect hipocolesterolemiant si este eficienta in prevenirea si tratarea afectiunilor vasculare ocluzive.

In produsul Spirulina Star, marca Ayurmed, efectele Spirulinei sunt completate armonios de cele ale plantei Ashwagandha (Withania Somnifera), ale carei principale actiuni sunt: adaptogen (creste adaptarea la stres si suprasolicitari), tonic nervos si regenerant global, reintineritor si afrodiziac, imunostimulent, antiinflamator si antitumoral.

Poate fi utilizat cu rezultate bune atat de copii, cat si de varstnici si persoane in convalescenta.

Siropul Happy Kid

Imunitatea copiilor poate fi sustinuta cu ajutorul siropului Happy Kid, marca Ayurmed, un remediu natural complex cu efect tonic si regenerator pentru organismul copiilor.

Siropul Happy Kid este un remediu ayurvedic excelent pentru asigurarea sanatatii copiilor.

Principiile active ale plantelor medicinale din compozitia sa actioneaza bland, dar eficient in intregul organism al copilului, are efect preventiv si curativ fata de infectiile virale si bacteriene, are un puternic efect antiinflamator si antifebril, expectorant si antitusiv.

Este un eficient imunostimulent.