Cosmetice BIO - Make-up 100% natural

Generalitati

De secole, Cosmetica a fost prezenta in viata Femeii pentru a-i oferi frumusete, placere si o minunata stare de bine interioara.

Subtila si incitanta in acelasi timp, schimbatoarea Cosmetica s-a impus ca o evidenta a farmecului nostru si odata cu trecerea timpului, Natura a facut loc tinerei si indraznetei Stiinte.

In ritm accelerat, cu o chimie complexa, stiinta se depaseste pe ea insasi pentru a ne oferi cele mai bune tehnologii ale sale si astfel Cosmetica s-a transformat in Cosmetica Chimica alcatuita in principal din ingrediente de sinteza, conservanti, coloranti, PEG, etc, cu consecinte asupra sanatatii noastre si asupra mediului inconjurator.

Insa se poate ajunge la frumusete si altfel

Pentru multe dintre femei Cosmetica inseamna in primul rand Make-up si chiar daca este o atitudine gresita machiajul reprezentand doar o mica parte a cosmeticii as vrea ca astazi sa ne ocupam de Make-up.

Ca si in cadrul cremelor sau a altor produse cosmetice pielea absoarbe peste 60% din ingredientele continute in produsele de make-up, deci este important ce folosim. Mai mult de atat in cazul produselor pentru ochi si pentru buze ne confruntam cu problemele legate de sensibilitatea zonei si posibilitatea aparitiei de iritatii si alte neplaceri (conjuctivite, etc).

V-ati intrebat ce efecte secundare pot avea unele produse? Stiti cate cazuri de eczeme, dermatite, eruptii cutanate, melanoame sau chiar cancer de piele sant provocate de cosmeticele clasice pe baza de substante de sinteza chimica? Stiti cate grame de plumb contine un ruj si cat inghititi intr-o viata? Peste 90% din produsele de make up conventionale contin materii prime de sinteza si aditivi de sinteza.

A inceput sa se vorbeasca tot mai des despre PARABENI. Acestia sant substante chimice de sinteza folosite ca si conservanti in industria cosmetica care s-au dovedit prin studii clinice ca sant daunatoare sanatatii si chiar cancerigene

Avand in vedere cele de mai sus Beauty House Boutique a ales sa va prezinte PHYT’S ORGANIC MAKE UP singura gama de make up 100% naturala si organica , etichetata COSMEBIO, certificata ECOCERT. Nici un certificator BIO nu cere mai mult de 95% ingrediente naturale. Laboratoarele Phyt’s au ales perfectiunea: 100 % natural

Cu toate acestea multe femei cred ca produsele de make up bio nu sant eficiente, au culori terne si spalacite si nu sant rezistente. Rolul acestui articol este sa contrazica aceste credinte dobandite in principal prin lipsa de informare.

Dar sa le luam pe rand

Make-up bio pentru ten: produsele bio sant mult mai sigure, nu obstructioneaza porii, au texturi lejere, acopera bine tenul si in plus au proprietati de hidratare si antiage.

O noutate este crema hidratanta nuantatoare care poate inlocui in multe situatii fondul de ten.

Phyt’s va ofera o gama completa de produse pentru machiajul tenului: crema nuantatoare, fond de ten, corectoare, pudra solida si pulbere, blush si pudra nuantatoare

Make-up bio pentru ochi: majoritatea produselor conventionale contin mercur, plumb si pudra de aluminiu. Nici nu are rost sa mai insist asupra „proprietatilor” cancerigene si inflamatoare ale acestor produse.

Produsele organice folosesc minerale sanatoase si nu contin parabeni sau alte substante chimice de sinteza. Ganditi-va ca e una dintre cele mai sensibile zone, ganditi-va de cate ori ati lacrimat si v-a intrat tusul sau mascara in ochi.

Mascara Phyt’s a castigat concursuri si premii internationale, este un produs minunat, hidrateaza, curbeaza si alungeste genele si este extrem de sigur. Avand in vedere multitudinea de culori pentru creioane, farduri solide sau pudra singurul incovenient ar fi sa nu va puteti hotara.

Puteti opta pentru un machiaj natural de zi, pentru unul sofisticat de seara sau pentru machiajul glamour si stralucitor pentru evenimente cu adevarat speciale.

Make-up bio pentru buze: unul din ingredientele frecvent intalnite in rujurile conventionale este plumbul.

Avand in vedere ca o femei consuma aproximativ un kilogram de ruj in cursul vietii va las pe voi sa va ganditi cate grame de plumb se pot inghiti.

Aici Phyt’s va rasfata cu o paleta minunata de culori atat pentru rujuri cat si pentru glossuri, iar noutatea este un creion de buze absolut formidabil intr-o nuanta foarte potrivita pentru rujurile deschise la culoare

Nu mai ramane decat sa va folositi imaginatia, indemanarea si creativitatea si sa va ganditi inca o data

De ce make up BIO:

Caracteristicile produselor PHYT’S ORGANIC MAKE UP

Toate produsele PHYT’S ORGANIC MAKE UP le puteti gasi pe www.beautyhouse.ro