Gomaj, peeling, exfoliere doar cu cosmetice bio si cu 15 % in luna noiembrie

Beauty House Boutique – cosmetice bio

Exfoliere, gomaj, peeling mecanic, spune-i cum vrei dar nu renunta la acest tratament usor de facut acasa, dar in acelasi timp esential pentru piele. Daca la inceputul toamnei ai amanat pe motiv ca vrei sa mai pastrezi bronzul acum e momentul sa incepi exfolierea faciala.

Pe langa tratamentele de salon este bine ca saptamanal sa folosesti acasa un produs de gomaj pentru fata, gat si decolteu. Pielea va ramane supla si catifelata si veti simti imediat o stare minunata de curatenie si prospetime.

Ce este gomajul facial?

Este un tratament cosmetic care consta in aplicarea pe pielea fetei a unui produs care contine particule usor abrazive, produs care se va intinde apoi pe fata prin miscari de masaj usoare si circulare.

Scopul este ca micile particule abrazive sa indeparteze celulele moarte si impuritatile din stratul superficial al tenului. Dupa terminarea exfolierii in functie de tipul produsului folosit acesta se indeparteaza cu dischete demachiante sau se clateste cu apa curata.

De ce este necesar gomajul?

O piele sanatoasa si normala se reinnoiste zilnic: exista milioane de celule moarte care sant inlocuite de celule noi si proaspete. Insa celulele moarte trebuie indepartate, altfel ele raman la suprafata pielii si formeaza un strat impermeabil numit strat cheratin cornos.

Acest strat nu lasa pielea sa respire, sa transpire si impiedica asimilarea produselor nutritive si de aceea trebuie indepartat cu regularitate.

Rezultatul gomajului

Dupa gomaj pielea fetei nu mai este terna si cenusie ci devine luminoasa si stralucitoare, fata efectiv radiaza. In plus terenul este pregatit pentru a imbunatati performantele oricarui produs aplicat ulterior. Orice crema va penetra mult mai usor in piele iar efectul ei va mult sporit.

De ce cosmetice bio pentru gomaj?

Am mai vorbit de importanta folosirii de cosmetice bio care nu contin aditivi chimici de sinteza. Insa acum mai mult ca oricand este important sa folositi produse sanatoase. Dupa cum explicat anterior rolul gomajului este de a curata si de a mari capacitatea de absorbtie a produselor in piele.

Daca folositi produse cu parabeni, tratate chimic sau care contin parfumuri si coloranti chimici toate acestea vor patrunde mult mai usor prin pielea voastra proaspat exfoliata.

Beauty House Boutique va ofera o gama variata de produse gomante faciale pentru toate tipurile de ten:

Produsele cosmetice bio se pot folosi si in zona din jurul ochilor si pe buze

Sa nu uitam nici de corpul nostru

Aceleasi argumente care au fost prezentate pentru fata sant valabile si pentru pielea corpului.

Mai mult chiar: corpul este invelit in haine si pe masura ce se face frig in haine din ce in ce mai groase si impermeabile.
Deci este si mai greu pentru pielea corpului sa respire si sa indeparteze celulele moarte

Daca nu ajungeti la salon folositi acasa un produs de peeling.
Cel mai usor este sa folosi la dus un gel-peeling care se curata foarte usor cu jetul de apa.

Incercati: Exfoliant delicat pentru corp Gamarde cu apa termala si ulei de argan bio.

Iar daca va doriti o experienta exotica si senzoriala incercati Velout Exfoliant, un exfoliant aromat si condimentat pe baza de ulei de susan si seminte de anason stelat

La final pot sa va spun cu cea mai mare sinceritate ca nu exista nimic mai minunat decat senzatia de prospetime si curatenie pe care o simti dupa un gomaj sau dupa un peeling corporal.

Nu va refuzati aceasta experienta!

Mai ales ca pana la 30 noiembrie toate produsele de exfoliere din magazinul online Beauty House Boutique au 15% REDUCERE.