Cosmetice BIO cu acid hialuronic pentru hidratarea pielii

A trecut vara si odata cu ea si vacanta cea minunata cu plajele insorite cu valurile inspumate sau cu piscina turcoaz, dar inca mai avem nostalgia verii si a soarelui. Dar soarele, briza, apa de mare, apa din piscina sau praful orasului au lasat urme pe pielea fetei si a corpului. In aceste conditii cuvantul de ordine ramane HIDRATAREA.

Pielea este uscata si lipsita de elasticitate si are nevoie de apa ceea ce inseamna ca pe langa cei 2 litri de apa pe care trebuiesa-i bem in fiecare zi atat pentru fata cat si pentru corp trebuie sa folosim produse hidratante: seruri, creme, lotiuni si miraculoasa apa micelara.

Apa reprezinta aproximativ 70% din corpul uman, deci este evident ca nu putem sa-l tinem insetat si ca o hidratare corespunzatoare este absolut necesara. Pe langa hidratarea interna exista si hidratarea externa care consta in aplicarea de produse cosmetice hidratante pentru fata, corp si par. Hidratarea externa este deseori neglijata astfel ca principalul ei beneficiar pielea sufera si arata pe masura suferintei ei.

Chiar daca nu se spune foarte des deshidratarea este principalul motiv al deteriorarii tenului si formarii ridurilor. Caldura si expunerea prelungita la soare a favorizat pierderea apei din organism asa ca acum mai mult ca niciodata produsele hidratante sant necesare. Si daca ati beneficiat deja de vacanta cu siguranta factorii suplimentari de mediu extern precum: apa de mare, apa din piscina, nisipul, praful si soarele si-au pus amprenta asupra pielii voastre. Deci este momentul optim pentru o hidratare reparatorie dar si de durata.

Pentru ten

Pielea fetei solicita o ingrijire speciala deoarece este cea mai sensibila si cea mai expusa. In primul rand trebuie sa folositi produse de curatare, demachiere si tonifiere blande si delicate care sa nu agreseze si sa nu deshidrateze pielea.

Cea mai indicata solutie este Apa Micelara. Tehnologia miceliilor este una novatoare si revolutionara si permite curatarea, demachierea, tonifierea si hidratarea in acelasi timp.

Beauty House Boutique va propune doua tipuri de ape micelare bio:

Testele clinice au dovedit ca dupa trei ore de la aplicare hidratarea pielii se mentine la un nivel de peste 45%. Pe un ten curat orice tratament este mult mai eficient, deci sa trecem la faza a doua cea de tratare a deshidratarii cutanate. Beauty House Boutique va ofera trei game de produse cosmetice bio hidratante ale unori producatori francezi de renume: Bionatural en Provence, Laboratoires Dermatologiques Gamarde si Laboratoires Phyt’s.

Toate aceste trei game au la baza ingredientul minune numit acid hialuronic, o molecula prezenta in mod natural in tesuturile conjunctive care se comporta ca un burete si are proprietatea de a inmagazina apa cat 20 de ori greutatea sa. Toate produsele cu acid hialuronic aduc un aport de astfel de molecule burete la nivelul pielii crescand astfel considerabil nivelul de hidratare. Deci in afara de compusii hidratanti pe care le contin aceste produse lucreaza si la nivelul de inmagazinare a apei din tesuturi.

Oricat de bun ar fi un produs valoarea lui scade substantial daca nu poate fi pastrat in piele. La ora actuala sant cele mai revolutionare produse in domeniul hidratarii pielii.

Acidul hialuronic din aceste produse cosmetice bio este de natura vegetala si este creat dintr-un ingredient activ extras din porumb si grau. Acest ingredient este supus unui proces controlat de fermentare organica si este perfect compatibil cu tesutul uman, ceea ce nu este intodeauna posibil in cazul acidului hialuronic de origine animala.

O greseala des intalnita este aceea ca persoanele cu tenul gras cred ca o crema hidratanta le va ingrasa pielea si mai tare. Este fals si chiar periculos. Am vazut de multe ori un ten gras, cu o seboree sporita dar total deshidratat.

Exista produse cosmetice bio hidratante care contin miraculosul acid hialuronic special create pentru tenul gras. Aceste produse sant gandite pentru a depasi bariera de sebum si penetra in piele, sant matifiante si hidratante in acelasi timp.

Nu va insetati organismul, nu va insetati pielea! Si nu uitati ca natura este intotdeauna mult mai blanda, mai generoasa si mai sanatoasa decat orice chimicale. De aceea Beauty House Boutique a selectat pentru voi numai produse cosmetice bio si naturale de cea mai buna calitate.

Continuarea: www.beautyhouse.ro