Vindeca Micoza Unghiei cu Laserul Formak!

Persoanele care se confrunta cu onicomicoza (micoza unghiei) stiu deja cat de dificil este de tratat, ati incercat majoritatea solutiilor din comert fara rezultatele scontate, tratamentul medicamentos care va afecteaza ficatul si o mare parte ati recurs chiar la tratamentul chirurgical de smulgere a unghiilor afectate, si totusi, onicomicoza a recidivat. Exista o solutie realmente eficienta pentru vindecarea onicomicozei?

Studiile clinice avansate, realizate in Israel, unde cazurile de onicomicoza sunt extrem de frecvente din cauza temperaturilor ridicate, au demonstrat eficienta tratamentului onicomicozei cu tehnologia inovativa Formatk: infectia fungica a fost distrusa complet, in 100% din cazuri, si nu a mai recidivat! De asemenea, numarul ridicat de vindecari inregistrat pana in prezent, in Romania, la clinica de estetica medicala SlimArt, este cea mai satisfacatoare garantie a eficacitatii acestei tehnologii unice.

Tratamentul cu IPL prin tehnologia revolutionara Formatk este singurul tratament medical cu rezultate permanente si garantate, sigur si rapid, pentru distrugerea micozei unghiei! Este unicul tratament noninvaziv si nedureros, fara efecte adverse, ce determina vindecarea completa si recresterea unghiei noi si sanatoase! Tehnologia Formatk se regaseste doar la clinica de estetica medicala SlimArt.











Onicomicoza este o infectie fungica ce afecteaza unghiile de la maini si picioare si pielea de sub unghii, patul unghial. Statisticile arata ca aproximativ 30% din populatia globului s-a confruntat cu onicomicoza! Ciuperca unghiei este o afectiune comuna si trebuie tratata eficient, in mod contrar, nu va trece niciodata, lupta impotriva onicomicozei devenind continua. Neglijarea micozei unghiei sau tratamentul neadecvat pot provoca multiple complicatii. Prezenta onicomicozei reprezinta o sursa permanenta de infectie pentru piele, unghiile inca neinfectate si pentru persoanele din jur! In plus, aspectul unghiilor bolnave este dezagreabil si considerat respingator: suprafata unghiala devine galbena sau maro, unghiile se ingroasa, au un aspect neregulat, sunt casante si se desprind de pe patul unghial, provoaca disconfort in timpul mersului sau la simpla atingere a unghiei! O problema majora este ca tratamentele clasice pentru onicomicoza se dovedesc ineficiente si mai mult, tratamentele orale afecteaza ficatul si pot determina o afectare hepatica severa! Nu merita sa iti pui in pericol sanatatea, mai grav, in speranta de a trata o alta afectiune (in majoritatea cazurilor, fara succes), cand exista o alternativa moderna!

Cauzele Onicomicozei
Infectia fungica a unghiilor poate fi provocata de utilizarea in comun a unor obiecte contaminate (papuci, prosoape, ciorapi, foarfeci), efectuarea manichiurii sau pedichiurii in conditii improprii si cu ustensile nesterilizate in saloanele de infrumusetare, frecventarea saunelor, dusurilor comune sau piscinelor neigienizate corespunzator, precum si de traumatisme anterioare ale unghiei. Conditiile de umezeala si caldura (incaltaminte stramta si incomoda, material sintetic, sezonul cald) sunt factori ce favorizeaza aparitia onicomicozei sau recidiva acesteia. De asemenea, persoanele cu sistem imunitar slabit sau cu probleme circulatorii sunt mai susceptibili sa se confrunte cu onicomicoza. Persoanele in varsta sunt mai afectate de onicomicoza. Unghiile de la picioare sunt mai frecvent afectate de ciuperca decat cele de la maini, cresterea mai lenta a acestora determinand dezvoltarea infectiei.

Pentru diagnosticul corect al onicomicozei, vei beneficia de un examen micologic, iti va fi prelevat un esantion de sub unghia afectata, unde se regaseste focarul fungic.

Tratamentul Onicomicozei

Tratamentul medicamentos se realizeaza cu antimicotice pe o durata de pana la 12 luni, intrucat corespunde cu perioada de innoire completa a lamei unghiale. Trebuie accentuat faptul ca tratamentul medicamentos cu antimicotice poate avea reactii adverse grave, mai ales asupra ficatului si poate chiar determina o afectare hepatica severa! Reactiile adverse cel mai frecvent raportate sunt cele de origine gastro-intestinala: dispepsie, greata, dureri abdominale, diaree si constipatie, dar aria de reactii adverse este mai larga: cefalee, cresteri reversibile ale enzimelor hepatice, hepatita, tulburari menstruale, vertij si reactii alergice (prurit, eruptie cutanata, urticarie si angioedem), neuropatie periferica, alopecie etc. Reactii adverse multiple si severe, si totusi, onicomicoza persista.

Tratamentul local consta in aplicarea unor unguenti ce contin antimicotice direct pe lama unghiala, insa eficienta tratamentului este redusa pentru simplul fapt ca acesti unguenti nu pot patrunde prin lama unghiala. Cu alte cuvinte, tratamentul cu creme locale va continua la nesfarsit.

Tratamentul chirurgical consta in smulgerea chirurgicala a unghiei sub anestezie locala si ulterior se administreaza un tratament antimicotic. Tratamentul chirurgical este brutal si nu garanteaza distrugerea micozei, aceasta poate recidiva!

In consecinta, tratamentul inovativ cu laserul IPL Formatk este singurul tratament medical ce vindeca miraculos onicomicoza (rezultatele testelor micologice dupa efectuarea tratamentului sunt negative), nu are absolut nici un efect advers si actioneaza rapid, efectele fiind vizibile inca de la prima sedinta! Revolutionarul aparat Formatk se regaseste doar in clinica de estetica medicala SlimArt!

Cum functioneaza tehnologia IPL?
Agentii patogeni implicati in etiologia onicomicozei cresc pe culturi, de culoare rosie, galbena sau maro. Lumina intensa pulsata (IPL) este absorbita de cromofori, de aceste micoze active colorate ce absorb razele luminoase, fiind astfel distruse complet. Lumina intensa pulsata distruge micozele active, manifestandu-si efectul antimicotic.

Tratamentul oferit de clinica SlimArt include 10 sedinte cu IPL Formatk, tratament local keratolitic (pentru distrugerea keratinei infectate a unghiei) si tratament local cu o solutie antifungica. Procedura cu laserul Formatk este realizata de catre un medic dermatolog cu ampla experienta in tratamentul onicomicozei, iar tratamentul keratolitic si antifungic este asigurat integral de clinica SlimArt.
micoza
Arta frumusetii este descoperita si revalorificata in fiecare zi la SlimArt. Un deziderat din cele mai vechi timpuri, frumusetea naturala este potentata de progresele tehnologiei moderne, la cele mai inalte standarde, pentru a oferi celor mai exigenti clienti rezultate garantate. Clinica de estetica medicala SlimArt iti pune la dispozitie o gama larga de tratamente de infrumusetare faciala si corporala, fie ca iti doresti epilare definitiva, machiaj semipermanent, tratarea acneii sau diferitelor afectiuni ale pielii, reintinerire faciala, proceduri de remodelare corporala sau tratamentul onicomicozei. Echipa de specialisti este compusa din medici dermatologi, nutritionisti, kinetoterapeuti si chirurgi plasticieni cu ampla experienta.

micozaLa SlimArt, beneficiezi intotdeauna de tratament privilegiat: servicii personalizate in functie de probleme specifice, supraveghere medicala pe tot parcursul tratamentelor, atentie totala si angajament.

Testeaza acum singura solutie realmente eficienta pentru distrugerea permanenta a micozei unghiei! Beneficiaza de o consultatie cu medicul dermatolog, examen micologic si o sedinta de tratament, la pretul de numai 90 lei (interventia se efectueaza pe toate unghiile afectate de onicomicoza) + 60% discount pentru restul sedintelor! Profita acum de aceasta oferta unica - Tehnologia Formatk reda sanatatea unghiilor tale, scapa definitiv de micoza acum si infectia fungica nu va mai recidiva!